🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

Puan 29
Çözümler 0
Web sitesi
kekikakademi.org
@keyiflerolsun
🍿 WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi

WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.

✨ Öne Çıkan Özellikler
  • 🔌 Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
  • ⏱️ Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
  • 🌍 Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
  • 💬 Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
  • 📱 Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
  • ☁️ Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
  • 🌐 Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
  • 🛡️ Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.

🐍 Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.

⚙️ Nasıl Çalışır?

1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla! 🍿

Bu uygulama bireysel içerik tüketmek için tasarlanmamıştır.

Elinize sağlık hocam baya oldu siz yayınlayalı kurduk denedik forumda konusunu acan olmuştu sanırım önceden ama uygulama sahibi olarak sizin tanıtmanız daha doğru tabi

Son düzenleme:
Keyif ile kullanıyoruz hocam elinize sağlık

Elinize sağlık güzel uygulama keyifle kullanıyorum

Çok güzel bir uygulama gerçekten elinize sağlık

Elinize sağlık güzel bir uygulama severek kullanıyoruz

Teşekkürler USTA😉 (bi usta muhabbetidir gidiyor forumda bu ara 😁

Teşekkür ederim ellerinize sağlık

web de neden çalışmıyor artık.

Elinize sağlık, fakat arayüz çok kötü hocam. Bir UI/UX designer ile çalışmanızı tavsiye ederim.

stremio nuvio ve cloudstream eklentilerini calistiriyor mu? sitesine baktim buddy falan olayi beni sarmadi ama

web de neden çalışmıyor artık.
birlikte izleme deneyimi
adresinde web tarafında çalışmaya devam etmektedir.

Elinize sağlık, fakat arayüz çok kötü hocam. Bir UI/UX designer ile çalışmanızı tavsiye ederim.
teşekkür ederiz, mevcut ekonomik koşullarda hizmet sağlayacak UI/UX designer tanıyorsanız yönlendirebilirsiniz.

stremio nuvio ve cloudstream eklentilerini calistiriyor mu?
Bu sorularınızın cevaplarını
adresine yazmıştık, inceleyebilirsiniz.

birlikte izleme deneyimi
adresinde web tarafında çalışmaya devam etmektedir.

teşekkür ederiz, mevcut ekonomik koşullarda hizmet sağlayacak UI/UX designer tanıyorsanız yönlendirebilirsiniz.

Bu sorularınızın cevaplarını
adresine yazmıştık, inceleyebilirsiniz.
brave tarayici da sayfada bul dedim nuvio stremio ve cloudstream yazdim hic bir sonuc dondurmedi. ben de yildim biraktim

🍿 WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi

WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.

✨ Öne Çıkan Özellikler
  • 🔌 Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
  • ⏱️ Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
  • 🌍 Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
  • 💬 Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
  • 📱 Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
  • ☁️ Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
  • 🌐 Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
  • 🛡️ Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.

WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.

⚙️ Nasıl Çalışır?

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Elinize sağlık güzel uygulama olmuş keyifle kullanıyorum ve kaç arkadaşın cihazına kurdum kullanıyor.

Bu içerik web sağlayıcısında geçici olarak engellenmiş olabilir. Mobil uygulamadan devam edebilirsiniz.

ben böyle bir hata alıyorum pc den giriyorum android box dan girdiğimdede internete bağlı değilsiniz hatası alıyorum güncelleme de yaptım birşey değişmedi.

Bu içerik web sağlayıcısında geçici olarak engellenmiş olabilir. Mobil uygulamadan devam edebilirsiniz.

ben böyle bir hata alıyorum pc den giriyorum android box dan girdiğimdede internete bağlı değilsiniz hatası alıyorum güncelleme de yaptım birşey değişmedi.

İnternete bağlı değilsiniz uyarısı; VPN açık ise veya yeni sürüm eski sürüm çakışması kaynaklı çıkabilmektedir. VPN açık ise kapatarak uygulamayı kullanmayı deneyin, eğer vpn kullanmayıp hala internete bağlı değilsiniz uyarısı görmeye devam ediyorsanız: uygulama içerisinde hesabınızdan çıkış yaparak tekrar giriş yaptığınızda düzelecektir.

Web sağlayıcısı altyapısı, son kullanıcılar yerine yalnızca geliştiricilerin kullanımına yönelik açık kaynaklı olarak geliştirilmiştir. Söz konusu sağlayıcılar, uygulama entegrasyonuyla çalışacak biçimde tasarlanmıştır. Sağlayıcıyı uygulama yerine kendi web sunucunuzda barındırmayı tercih ederseniz, ilgili kaynak kodlara watchbuddy.tv/github adresinden ulaşabilirsiniz.

🍿 WatchBuddy

✨ Öne Çıkan Özellikler

⚙️ Nasıl Çalışır?

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Cloudstream eklentinizden beri takip ediyorum , ellerinize sağlık film severlere harika destek oluyorsunuz , başarılarınızın devamını diliyorum ;)

Geri