bozkurt2907
Üye
Litfen yardımcı olur musunuz uygulama önerisi yapar mısınız inat netv vs..
Hocam hepsini saymışsınız, bize söyleyecek uygulama bırakmamışsınızLitfen yardımcı olur musunuz uygulama önerisi yapar mısınız inat netv vs..
Daha iyisi var diyebileceğiniz olabilir diye düşündümHocam hepsini saymışsınız, bize söyleyecek uygulama bırakmamışsınız![]()
Cokturda yasak forumda maalesefDaha iyisi var diyebileceğiniz olabilir diye düşündüm![]()
Domates varLitfen yardımcı olur musunuz uygulama önerisi yapar mısınız inat netv vs..
Teşekkür ederim ustaDomates varBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Domates Kan YaparLitfen yardımcı olur musunuz uygulama önerisi yapar mısınız inat netv vs..
Teşekkür ederim usta
Hava çok " Güneşli " evde Tv izleyeceğimPatlıcanda nikotin var iyi gelir
Hava çok " Güneşli " evde Tv izleyesim var " Pars " belgeseli izleyeceğim
"Atak" geçirmek mümkün bu havada bunaltıcıBardaktan boşalan yağmur var şuan lokasyon Bursa![]()
"Atak" geçirmek mümkün bu havada bunaltıcı
Buraya yagmiyor yav sıcak hava yağmur yağsa sukredecemBardaktan boşalan yağmur var şuan lokasyon Bursa![]()
Buraya yagmiyor yav sıcak hava yağmur yağsa sukredecem![]()
Bu kadar espri yeterli hocam arkadaş inşallah anlamıştırMangala patlıcankoydum közlenince salatasını yiyeceğiz
Ac klimayı yada vantilatörü ama fatura fazla gelirse yanarızBu yağmurun acısı pazartesi 40 derece ile çıkıyor eğer birde nem olursa vay vay halimize
ozaman patlıcan ekecek tarla bulacaksınız, ekeceksiniz oluncada toplayıp yiyeceksin.patlıcan toplamayı bende bilemedim