Cemzell
Paylaşımcı
Android TV Box’ınızı Tam Teşekküllü Uydu Alıcısına Dönüştürün! (İnternetsiz Çanak Anten Desteği)
Evlerimizde kullandığımız Xiaomi Mi Box gibi stick'ler veya Homatics, Hiremco gibi standart Android TV Box cihazları multimedya açısından oldukça başarılı. Ancak bu cihazların ortak bir dezavantajı bulunuyor: Çanak anten kablosunu doğrudan bağlayarak Türksat yayınlarını internetsiz ve donmasız bir şekilde izleyememek. Neyse ki bu eksiklik artık tarihe karışıyor!İlk İzlenimler ve Kullanıcı Deneyimi
Ürünü bugün teslim aldım ve hemen test etme fırsatı buldum. Cihazın genel performansından oldukça memnun kaldım:- Kurulum ve Tarama: Cihazın içindeki varsayılan kanalları temizledikten sonra hızlı tarama gerçekleştirdim; kanal listesi sorunsuz bir şekilde yüklendi.
- Güç Tüketimi ve Donanım: Ek bir adaptör kullanmama gerek kalmadan, doğrudan USB 2.0 portundan aldığı enerji ile kararlı bir şekilde çalışıyor.
- Performans: Menü geçişleri oldukça akıcı ve hızlı. 4K yayın testlerinde herhangi bir takılma veya kare atlama problemi yaşanmadı.
- Genel Uyumluluk: Cihazlar arası entegrasyon ve genel çalışma kararlılığı üst seviyede.
Pratik Bilgi
- Cihazın detaylı menüsüne erişmek için kumanda üzerindeki OK tuşuna uzun basmanız yeterlidir. Sol yan tuş kanal listesine giriyor
Ekli dosyalar
-
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
IMG_3554.jpeg
585.4 KB · Görüntüleme: 10 -
IMG_3553.jpeg
645.9 KB · Görüntüleme: 12 -
IMG_3551.jpeg
619.7 KB · Görüntüleme: 9 -
Son düzenleme: