İnat tv ye ne oldu

Solanke

Paylaşımcı
Puan 23
Çözümler 0
@Solanke
Arkadaşlar merhaba her zaman olduğu gibi inatın Twitter adresinden indirme adresine bakacaktım ama bulamadım elinize güncel olan varsa verebilir misiniz

Çok sağol

Mac zamanı güncelleme yapacaklari zaman inattv258 259 260.... .cfd..... seklinde
Devam ettiriyorlar versiyonları genelde aynı

Twitter olarak şunu takip edersen. Link paylaştıkları heap arada engellendiği için değişiyor ama bu hesapta o hesabı retweet ediyorlar.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

güncel inat linki için teşeklürler

Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba her zaman olduğu gibi inatın Twitter adresinden indirme adresine bakacaktım ama bulamadım elinize güncel olan varsa verebilir misiniz
Sinetech in drive virinde mavcuttur.. iyiki varsın Sinetech

Çalışıyor mı

Sunucu ile bağlantı kurulamadı hatası alıyorum sizde de oluyor mu

Aynen bende aldım şimdi?

Merhabalar malumunuz maçlar başlıyor. Acaba merak ediyorum, blue stacks'a inat tv kursam maçları izleyebilir miyim ? Veya önerebileceğiniz başka bir yolu var mı ?
İyi forumlar..

Merhabalar malumunuz maçlar başlıyor. Acaba merak ediyorum, blue stacks'a inat tv kursam maçları izleyebilir miyim ? Veya önerebileceğiniz başka bir yolu var mı ?
İyi forumlar..
İzleyebilirsiniz. Ben de bir dönem bu şekilde izlemiştim, sıkıntı yaşamadım.

Güncel link için teşekkürler. Dünden beri aradım bulamadım güvenilir link

Sinema ve belgesel kanalları hiç çalışmıyor bende sizde de öyle mi

Tüm cihazlar için Fire Stick ve bütün Android Box cihazları için Dowloderle yükleme linki;
İNAT TV SON 6090453
😃
06.08 test edildi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Linkten inat tv yi yükledim. Uygulama çalışıyor. Fakat yükledikten sonra kullandığım bankanın uygulamasına giremedim. Telefonda zararlı yazılım var dedi. İnat tv yi tekrar kaldırdım düzeldi. Bunun çaresi var mı acaba

Geri