[SnapPlayer IpTv] BAYİLİK SİSTEMİ AÇILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa10

Paylaşımcı
Puan 37
Çözümler 0
@Mustafa10
SnapPlayer IPTV — Gelişmiş, Çok Cihaz Destekli ve Modern IPTV Player

Merhaba Sinetech Forum üyeleri,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım SnapPlayer IPTV uygulamamı sizlerle paylaşmak istiyorum.

SnapPlayer IPTV; kullanıcıların kendi sahip oldukları M3U / Xtream Codes bilgileriyle kullanabilecekleri, modern arayüze sahip, hızlı, gelişmiş ve çok cihaz destekli bir IPTV player uygulamasıdır.

Uygulamanın amacı yalnızca yayın oynatmak değil; canlı yayın, film, dizi ve kişisel playlist kullanımını daha düzenli, daha akıllı ve daha keyifli bir deneyime dönüştürmektir.

SnapPlayer IPTV Neler Sunuyor?

🔴 BAYİ ÖZELLİĞİ / UYGULAMA SATIŞI

Uygulama Bayilik sistemine de uygun. Bayi olup kendi muşterilerinize kendi adınıza satışını yapabilirsiniz.

✅ Profil ekleme özelliği

Her kullanıcı için ayrı profil oluşturulabilir. Böylece favoriler, izleme geçmişi ve kişisel tercihler daha düzenli şekilde kullanılabilir.

✅ Her cihazda paralel izleme ve kaldığın yerden devam etme

SnapPlayer IPTV’nin en dikkat çeken özelliklerinden biri cihazlar arası devam etme desteğidir.

Örneğin TV’de bir film, dizi veya canlı yayını izlerken yarım bıraktığınız içeriğe telefondan, tabletten veya başka bir cihazdan kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

✅ Dizilerde sonraki bölüme geçme

Dizi izlerken bölüm bittiğinde kolayca sonraki bölüme geçilebilir. Bu sayede daha akıcı bir izleme deneyimi sunulur.

✅ Film ve dizilerde fragman butonu

İçeriği izlemeden önce fragmanına ulaşabilirsiniz. Bu özellik özellikle film ve dizi arşivi kullananlar için daha zengin bir deneyim sağlar.

✅ Favori dizi yeni bölüm bildirimi

Favorilere eklenen dizilere yeni bölüm geldiğinde kullanıcı bildirim alabilir.

✅ Özelleştirilmiş arama butonu

Daha hızlı, pratik ve şık bir kullanım için arama alanı özel olarak geliştirildi.

✅ Zengin içerik detayları

Film ve diziler için daha detaylı bilgi ekranları eklendi. İçerikler daha modern, düzenli ve anlaşılır şekilde görüntülenebilir.

✅ Canlı yayınlarda EPG sistemi

Canlı TV kanallarında program akışı görüntülenebilir. Hangi programın yayında olduğu ve sıradaki programlar daha kolay takip edilebilir.

✅ Canlı yayınlarda geriye dönük izleme

Desteklenen yayınlarda geçmiş programlara dönüp izleme imkanı sunulur.

✅ Yayın kalite göstergesi

İzlenen yayının kalite durumu daha net görüntülenebilir. Böylece kullanıcı yayın deneyimini daha kontrollü şekilde takip edebilir.

✅ Kanal sırası özelleştirme

Kanallar sürükle-bırak yöntemiyle istenilen sıraya dizilebilir. Kullanıcı kendi kanal düzenini oluşturabilir.

✅ Kategori sıralaması

Kategoriler kullanıcının tercihine göre yeniden sıralanabilir. Sık kullanılan kategorilere daha hızlı erişim sağlanır.

✅ Özel kanal grupları

Kullanıcı kendi özel kanal gruplarını oluşturabilir. Spor, haber, çocuk, film, belgesel veya kişisel listeler daha düzenli hale getirilebilir.

✅ Uzaktan yardım desteği

Teknik bilgisi az olan kullanıcılar için uzaktan yardım özelliği eklendi. Kurulum ve kullanım süreçleri daha kolay yönetilebilir.

✅ Ortak izleme / Birlikte İzle / Sync Play

Kullanıcılar aynı içeriği farklı cihazlardan senkron şekilde izleyebilir. Bu özellik özellikle aile, arkadaş veya uzaktan birlikte izleme deneyimi için oldukça kullanışlıdır.

✅ Alt yazı özelleştirme

Alt yazı boyutu, görünümü ve kullanım deneyimi kişiselleştirilebilir.

✅ Uygulama içi hız testi

Kullanıcı internet bağlantısını uygulama içinden test edebilir. Böylece yayın sorunlarının bağlantıdan mı, listeden mi yoksa cihazdan mı kaynaklandığını daha kolay anlayabilir.

SnapPlayer IPTV Kimler İçin Uygun?

SnapPlayer IPTV özellikle;

- Kendi IPTV listesini modern bir arayüzle kullanmak isteyenler,

- Film, dizi ve canlı yayın içeriklerini daha düzenli yönetmek isteyenler,

- TV, telefon ve tablette paralel izleme deneyimi arayanlar,

- Bir cihazda yarım bıraktığı içeriğe başka cihazda devam etmek isteyenler,

- EPG, geriye dönük izleme ve kalite göstergesi gibi gelişmiş canlı yayın özelliklerine ihtiyaç duyanlar,

- Kanal ve kategori düzenini kendi isteğine göre özelleştirmek isteyenler,

- Aile bireyleri için ayrı profiller oluşturmak isteyenler,

- Ortak izleme / birlikte izleme deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için geliştirildi.

🔴 Uygulama Web Sitesi

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

✅️ Play Store

✅️ App Store

Son düzenleme:
mibox 1. nesil uygulama devamlı kapanıyor. kullanımı çok zor.

15 dakikadır liste ekleyemedim. hala uğraşıyorum. kumanda kullanımı aşırı zor.

zar zor üye oldum. liste ekleyemedim.

uye olmadan devam et kısmı hiç çalışmıyor. uygulama kapatıyor kendini.

mibox 1. nesil uygulama devamlı kapanıyor. kullanımı çok zor.

15 dakikadır liste ekleyemedim. hala uğraşıyorum. kumanda kullanımı aşırı zor.
Android tvlerde ve boxlarda sorunsuz calisiyor. Kendimde test ettim sorun yoktu. Ne gibi zor anlamadim. Kumanda fokuslama yapmiyor mu

Ustam İŞİTME ENGELLİYİM belli daha önce indirmiş beğenmiştim uzun bir aradan sonra tekrar bakayım dedim samsung a51 telefonuma indirdim ama Premiuma geçiş yazıyor ücretsiz değil Bi bakmak isterdim iyi çalışıp çalışmadığına neyse emeğinize sağlık
ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN.

Kayıt ol kısmı sorunlu. E mail belirledikten sonra şifre satırına inmiyor. Next start Pro 4k

Ustam İŞİTME ENGELLİYİM belli daha önce indirmiş beğenmiştim uzun bir aradan sonra tekrar bakayım dedim samsung a51 telefonuma indirdim ama Premiuma geçiş yazıyor ücretsiz değil Bi bakmak isterdim iyi çalışıp çalışmadığına neyse emeğinize sağlık
Özelden kayit oldugunjz maili yazarmisiniz

Hayır olmuyor. Entere basınca kilitliyor
Tmm hocam duzeltecegim tesekjurler. Mobolden denme sansiniz varsa deneyebilirsiniz. Mobilde sorun yok. Uygulama normal platformlar gibi calisiyor. Ayni mail ile butun cihazlara izleme gecmisi favorilerinize vs ulasabilirsiniz

kumanda ve klavye kullanmak aşırı sıkıntılı. yerel depodaki m3u hiç çalışmıyor.

Tivimate’e yükleyerek izlediğim dosyamı yükledim kanallar geldi ama açılmıyor. Bazı kanallarda Süresi dolmuş link ve bazılarında geçersiz format yazıyor. Ayrıca kanal listemde bulunan kategoriler ters sıralanmış halde duruyor. Halbuki not defteri ile düzenlediğimde ve tivimate yüklediğimde sıralamam aynı oluyor.

Tivimate’e yükleyerek izlediğim dosyamı yükledim kanallar geldi ama açılmıyor. Bazı kanallarda Süresi dolmuş link ve bazılarında geçersiz format yazıyor. Ayrıca kanal listemde bulunan kategoriler ters sıralanmış halde duruyor. Halbuki not defteri ile düzenlediğimde ve tivimate yüklediğimde sıralamam aynı oluyor.

usta ne alaka. yanlış yere yazdın herhalde konu tivimate değil snap playeri konuşuyoruz.

usta ne alaka. yanlış yere yazdın herhalde konu tivimate değil snap playeri konuşuyoruz.
hocam demek istediğim normalde xtream api ile giriş yaptığınızda sorun olmamsı gerkiyor. tivimate ile hangi listeyi oynatıyorsunuz o listedeki sorunu benim uygulamamda görebilmek için dedim kusura bakmayın

Dm den uye olduğunuz maili gönderirmisiniz

tivimate mesajı size değildi kusura bakmayın
web sitemdeki apk dosyası güncellendi. sorun giderilmesi gerekiyor tekrar denermisiniz

Uygulama gayet iyi çalıştı ben de güncellemelerle daha da iyi olacaktır...

Merhaba
Program deneme için windows ve tv box olarak indirdim PC üzerinde windows olarak kurmak zorladığı için tv apk yüklemeli miyim emin olamadım.
En azından hafta sonu yaparım diye düşünüyorum.
Bu aktivasyon olayına bir çözüm bulman şart yoksa programın yarısında benim gibi hevesi kaçan ve yarıda bırakan çok olur kolay gelsin

Hayırlı olsun. Elinize sağlık uygulamayı yükledim müsait olunca deneyeceğim. Sınırsız üyelik için dm gönderdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri