@oktay2617 Kardeşim;Eline,Emeğine Sağlık.Herkese Merhaba,
Uygulama da açılmayan kanal olsa da bu kanalı sayaca ekleyip reklam gösterimi oluyordu. Hoş bir durum olmadığı için buna dair guncelleme yapmak istedim. Ayrica reklam ciktiginda player pip moduna geçip seyir zevkini minimum etkilemesi için yaptığım bir guncelleme vardi daha öncesinde, onu daha da geliştirdim. Elim değmişken de bir kaç guncelleme daha çıktım. Detaylar aşağıdadir. Keyifli seyirler dilerim. Not: yeşilçam bölümünde çalışmayan kanallar var, ilgilenecegim.
- bluetoot ile araç radio bölümüne bağlı iken araç direksiyon kumandası ile radio kanal değişim
ndeki soorunlar giderildi,
- reklamda player pip moduna geçmekte, reklam sesi kısık gelmekte böylece reklam etkisi azaltılmaktadır
- çalışmayan kanalda reklam yok. 10 kanal izlemesine 1 reklam mantığı var. tıklanan kanal açılmaz ise ne sayaç artar nede reklam çıkar.
- google tv de yarım kalan dizi film ve sonra izle kartlarının ana luncherda görünmemesi durumu düzeltildi
- cihazda yer alan bir m3u dosyasına veya json dosyasına tıkladığımızda güneş tv de açılsın önerisi çıkacak. Böylece cihazınıza indirdiğiniz m3u veya json dosyalarını hızlıca Güneş tv ye yükleyebileceksiniz
- Cihaz içindeki tüm videoları Güneş tv nin playerında açabileceksiniz. hatta cihazınızda varsayılan video oynatıcı olarak Güneş tv'yi yapabilrisiniz
- player içinde dikey liste getirilmiştir.
- playerda liste içinde gezinirken 4 sn sonra kapanıyordu. şimdi listede gezindiğiniz sürece açık kalacak, 4 sn pasif bekleme olursa kapanacak.
- uygulamanın klavyesi geliştirildi. yazım hatalarında bile doğru içerik bulunabilmesi için iyleştirme yapıldı. Örneğin yap tatili yazılsa bile yaz tatili çıkacak. veya hery poter yazılsa bile Harry Potter çıkacak. Sayı ve karakter tuşları eklendi. sesle arama özelliği getirildi. Ses ile arama özelliği android
- Uygulama bildirim gönderimi devreye alındı. Önemli durumlarda bildirim ile duyuru çıkılabilecek.
- uygulama için yeni sürüm mevcut olursa uygulama açılışında güncelleme için bilgi verilecek.
- vlc player dan alışık olduğumuz tek link calistirma özelliği ( ağ akışı aç ) Güneş Tv için de var artık. Tek bir link girip acmak istediğinizde canli tv veya dizi film bölümünde ki ekle kismindan özelliği kullanabilirsiniz
Sürekli Geliştirmeye,Devam Ediyorsun.Herşey Gönlünce Olsun İnşallah.