Güneş Tv (5.1 geniş kapsamlı guncelleme 20.08.2026)

Herkese Merhaba,

Uygulama da açılmayan kanal olsa da bu kanalı sayaca ekleyip reklam gösterimi oluyordu. Hoş bir durum olmadığı için buna dair guncelleme yapmak istedim. Ayrica reklam ciktiginda player pip moduna geçip seyir zevkini minimum etkilemesi için yaptığım bir guncelleme vardi daha öncesinde, onu daha da geliştirdim. Elim değmişken de bir kaç guncelleme daha çıktım. Detaylar aşağıdadir. Keyifli seyirler dilerim. Not: yeşilçam bölümünde çalışmayan kanallar var, ilgilenecegim.

- bluetoot ile araç radio bölümüne bağlı iken araç direksiyon kumandası ile radio kanal değişim
ndeki soorunlar giderildi,
- reklamda player pip moduna geçmekte, reklam sesi kısık gelmekte böylece reklam etkisi azaltılmaktadır
- çalışmayan kanalda reklam yok. 10 kanal izlemesine 1 reklam mantığı var. tıklanan kanal açılmaz ise ne sayaç artar nede reklam çıkar.
- google tv de yarım kalan dizi film ve sonra izle kartlarının ana luncherda görünmemesi durumu düzeltildi
- cihazda yer alan bir m3u dosyasına veya json dosyasına tıkladığımızda güneş tv de açılsın önerisi çıkacak. Böylece cihazınıza indirdiğiniz m3u veya json dosyalarını hızlıca Güneş tv ye yükleyebileceksiniz
- Cihaz içindeki tüm videoları Güneş tv nin playerında açabileceksiniz. hatta cihazınızda varsayılan video oynatıcı olarak Güneş tv'yi yapabilrisiniz
- player içinde dikey liste getirilmiştir.
- playerda liste içinde gezinirken 4 sn sonra kapanıyordu. şimdi listede gezindiğiniz sürece açık kalacak, 4 sn pasif bekleme olursa kapanacak.
- uygulamanın klavyesi geliştirildi. yazım hatalarında bile doğru içerik bulunabilmesi için iyleştirme yapıldı. Örneğin yap tatili yazılsa bile yaz tatili çıkacak. veya hery poter yazılsa bile Harry Potter çıkacak. Sayı ve karakter tuşları eklendi. sesle arama özelliği getirildi. Ses ile arama özelliği android
- Uygulama bildirim gönderimi devreye alındı. Önemli durumlarda bildirim ile duyuru çıkılabilecek.
- uygulama için yeni sürüm mevcut olursa uygulama açılışında güncelleme için bilgi verilecek.
- vlc player dan alışık olduğumuz tek link calistirma özelliği ( ağ akışı aç ) Güneş Tv için de var artık. Tek bir link girip acmak istediğinizde canli tv veya dizi film bölümünde ki ekle kismindan özelliği kullanabilirsiniz
@oktay2617 Kardeşim;Eline,Emeğine Sağlık.
Sürekli Geliştirmeye,Devam Ediyorsun.Herşey Gönlünce Olsun İnşallah.(y)

Çok güzel bir uygulama, favorilere eklediğimiz kanallar Ana sayfada gözükse tadından yenmez.

@oktay2617 Kardeşim;Eline,Emeğine Sağlık.
Sürekli Geliştirmeye,Devam Ediyorsun.Herşey Gönlünce Olsun İnşallah.(y)
Teşekkür ederim abi, sadece güzel yorumun için değil desteklerin için de teşekkür ederim 🙏

Çok güzel bir uygulama, favorilere eklediğimiz kanallar Ana sayfada gözükse tadından yenmez.
Ana sayfada kalabalik olmamasi için ve uygulamanin her köşesinden tüm favori kanallariniza ulasabilmeniz için sol menüye sakladim favorileri. Telefon tabllette ekrani soldan çekerek, tv ve tvbox cihazlarda geri tuşuna uzun basarak veya aşağıdaki menü tuşu ile sol pencereyi açabilir ve favori kanallarinizi görüntüleyebilirsiniz. Tekrar siraya da koyabilirsiniz. Ve uygulamanin neresinde olursaniz olun, ornegin anasayfa, playerda canli kanal izlerken veya filmler içinde dolaşırken hemen favori kanallarinizi görüntüleyebilirsiniz.

Screenshot_20260702_190135_org.telegram.messenger_edit_441701596796662.jpg

Screenshot_20260702_190141_org.telegram.messenger_edit_441689400058643.jpg

Ustam öncelikle emeğine sağlık. Ben bir kaç Kanal zapledigimde ,bedava seyretmek istersen yvpn i yükle seyret diyor. Neyi yanlış yapıyorum. Mobil telefonda kurup denemeyi telefondan yaptım televizyona kurmadan.

Ustam öncelikle emeğine sağlık. Ben bir kaç Kanal zapledigimde ,bedava seyretmek istersen yvpn i yükle seyret diyor. Neyi yanlış yapıyorum. Mobil telefonda kurup denemeyi telefondan yaptım televizyona kurmadan.
Bedava seyretmek istersen mesajını bilmiyorumda güneş dns var onu kurup ardına güneş tv ayarlarda aktif ediniz. Bilgim bununla sınırlı.

Güneş TV ile liste açma için çok sağolun. Nedendir bilemiyorum televizo ile m3u larda son zamanlarda sıkıntı yaşamaya başlamıştım. (Güncel olmasına rağmen) Sizin güneş tvnin player a nazar değmesin. Arkadaşların listelerle şıkır şıkır oldu.

Bu vavoo nun koruması aktif olmuş demektir. Genellikle uygulamayı kapatıp tekrar açtığınızda düzelir.

Selamlar, vavoo kanallarinin bazi programlar aracılığı ile acilmasini istiyor. Galiba bunlar vavoo nun kendi programlari. Daha once lokke uygulamasina yonlendirme vardi, bizde programlari buna göre dizayn etmiştik, şimdi de yvpn adlı uygulamaya yönlendiriyor. Müsait olabilirsem buna dair guncelleme yapacağım. Böylece yönlendirme cikmayacak

Güneş TV ile liste açma için çok sağolun. Nedendir bilemiyorum televizo ile m3u larda son zamanlarda sıkıntı yaşamaya başlamıştım. (Güncel olmasına rağmen) Sizin güneş tvnin player a nazar değmesin. Arkadaşların listelerle şıkır şıkır oldu.
Keyifli seyirler olsun ✌️

Herkese selamlar, vavoo yayınları için guncelleme yapılmıştır. Daha stabil hale getirildi ve vavoo nun farkli uygulamalara yonlendirme sorunu çözüldü. Daha stabil olmasi icin buffer ayaralarinda min : 60 max: 90 ayarini yapabilirsiniz

Bu konuda destekleri için @Kargo1975 abime ve @Adnan K. Hocama teşekkürler.

Ayrica player içinde çocuk kilidi ve ekran hareketlerini acma kapama özelliği de getirilmiştir.

Not: ekran ölçek tuşunun yeri kaymış, bi sonraki guncelleme de ele alacagim

Güncel apk için google playi ziyaret edebilirsiniz.

Herkese selamlar, vavoo yayınları için guncelleme yapılmıştır. Daha stabil hale getirildi ve vavoo nun farkli uygulamalara yonlendirme sorunu çözüldü. Daha stabil olmasi icin buffer ayaralarinda min : 60 max: 90 ayarini yapabilirsiniz

Ayrica player içinde çocuk kilidi ve ekran hareketlerini acma kapama özelliği de getirilmiştir.

Hepinizin emeğine teşekkürler sagolun

Rica Ederim @oktay2617 Kardeşim.Elimizden Geldiğince,Herkese Faydalı Olmaya Çalışıyoruz.Burda Asıl Emek Sana Ait,Bizler Sadece Destek Oluruz.Gelişmek İçin,
Önerilerimiz Varsa,Onları Makul Bir Şekilde Dile Getiririz.Yardımcı Olmaya Çalışırız.
İnşallah Birlik,Beraberlik,Saygı,Çerçevesinde,Forumda Herkes Birbirine Destek Olursa,
Uygulama Geliştiricilerinin,Motivasyonları Artar ve Ortaya Güzel Projeler Çıkmaya Devam Eder.İyi Forumlar.Saygılarımla.

@oktay2617 Hocam yeni güncelleme ile birlikte dosya olarak editörlediğim m3u dosyasını artık açmıyor. Televizo playerde denedim orada açıyor.

@oktay2617 valla inovasyon insanısın vesselam. Hep ileri hep ileri. Nazar değmesin.

İndirdim ama dns 1.1.1.1 olmasına rağmen film kategorisi boş ve tv bölümünde de sadece ulusal kanal kategorisi var.

İndirdim ama dns 1.1.1.1 olmasına rağmen film kategorisi boş ve tv bölümünde de sadece ulusal kanal kategorisi var.
Film ve diğer canli tv listeleri için Github da toplu liste paylaşan kullanıcı adlarinin girişi yapilmasi lazim. Canli tv için GeceKod film dizi için Oktay2617. Ilk mesajda detaylar var

Film ve diğer canli tv listeleri için Github da toplu liste paylaşan kullanıcı adlarinin girişi yapilmasi lazim. Canli tv için GeceKod film dizi için Oktay2617. Ilk mesajda detaylar var
İndirdim listeleri. Filmler açılıyor ama dns açık olmasına rağmen hiçbir canlı kanal açılmadı.

Dışarıda olduğum için telefonda bakıyorum.

Geri