(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

Mesajları tek tek okudum da Güneş Tv yi kullananları görmek onurumu okşadı :) koca bir buçuk senemi verdim bu uygulamaya. Sevenlerin olması, ( zaten izleyen ve indiren sayisindan gayet memnunum) tavsiye niteliginde mesajlar görmek hoş. Teşekkür ederim izleyene, tavsiye edene.

Gelelim benim kullandığım uygulamalara. Güneş tv, Güneş dns, atak tv, net tv, beleş tv, iptvsevenler,futv ve forumda kendi imkani ile uygulama yapan herkesin uygulamasini yüklüyor, kullanıyorum. Kendi uygulamam ihtiyacım olan her şeyi bana sunuyor ama forumdaki arkadaşlarıma destek olmak için her birini severek kullanıyorum.

Google TV mı Android mi? Marka model? Android sürüm bilgisi ve derleme numarası?
Google Tv Hocam Gereksizleri devre dışı bıraktım sildim çoğunuda ramdan kaybediyor sanırım 2gb ram var

Mesajları tek tek okudum da Güneş Tv yi kullananları görmek onurumu okşadı :) koca bir buçuk senemi verdim bu uygulamaya. Sevenlerin olması, ( zaten izleyen ve indiren sayisindan gayet memnunum) tavsiye niteliginde mesajlar görmek hoş. Teşekkür ederim izleyene, tavsiye edene.

Gelelim benim kullandığım uygulamalara. Güneş tv, Güneş dns, atak tv, net tv, beleş tv, iptvsevenler,futv ve forumda kendi imkani ile uygulama yapan herkesin uygulamasini yüklüyor, kullanıyorum. Kendi uygulamam ihtiyacım olan her şeyi bana sunuyor ama forumdaki arkadaşlarıma destek olmak için her birini severek kullanıyorum.
Başarılarının devamınî dilerim hocam

Marka model android sürümü derleme numarası?
Hocam bimden gecen sene aldığım dijitsu dg55200 55' 4k Tv öyle fazla havalı birseyim yok 😅 android 11 galiba var içinde

Hocam bimden gecen sene aldığım dijitsu dg55200 55' 4k Tv öyle fazla havalı birseyim yok 😅 android 11 galiba var içinde
Paneli canavar. Işletim sistemi biraz uyuz. Ama bakıp yazacağım. Dediklerimi yaparsanız hız artar. Sadece paneli için uygun fiyata alınır tv. 2 GB ramli lisanslı box ile şahane gideri var.

Paneli canavar. Işletim sistemi biraz uyuz. Ama bakıp yazacağım. Dediklerimi yaparsanız hiç artar. Sadece paneli için uygun fiyata alınır tv. 2 GB ramli lisanslı box ile şahane gideri var.
Benim işimi görüyor tv arka plandaki çalışanlari durduruyorum kasma azalıyor yinede baya sey kuruyorum geçen yaz 11.5k vermiştim tvye şimdi 20k dayanmış neredeyse

Benim işimi görüyor tv arka plandaki çalışanlari durduruyorum kasma azalıyor yinede baya sey kuruyorum geçen yaz 11.5k vermiştim tvye şimdi 20k dayanmış neredeyse
Gerekli ayarlamalar ile canavar ederiz. Benim 1 GB ram ile neler yapıyor. Önemli olan panel. Panel kötüyse tv işe yaramaz. Dijitsu o panelleri kimden bulduysa iyi panel. Bir LG değil ama siyah oranı yüksek.

Gerekli ayarlamalar ile canavar ederiz. Benim 1 GB ram ile neler yapıyor. Önemli olan panel. Panel kötüyse tv işe yaramaz. Dijitsu o panelleri kimden bulduysa iyi panel. Bir LG değil ama siyah oranı yüksek.
Hocam ne ayarı eğer uzunsa mesajdan yazabilirsin konu dağılmasın

Monet Launcher Öneririm Kasma Donma Yapmıyor Ama Henüz Oturmadı Uygulama Sorunlar Yaratıyor Tv'de bazen yinede Kullanılabilir Bir Baslatıcı öneririm.

Tizentube Cobalt Oneririm Reklamsız Youtube Box ve Tv'ler İçin

Vpn Arayanlara Planet VPN İş Yapıyor Tv'de Öneririm.

AtvTools bir nimetmis öneren arkadaşlara teşekkürler satın aldım yok yok gerçekten mouse olarak kullanma, TV ekranını tefondan kontrol etme tv sistemine direk dosya yükleme yok yok ne ararsan var gerçekten tavsiye ederim

Paylaşımlar için teşekkürler hocalarım.

Geri