Net TV V.3.2 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

Harika olmuş. Eline sağlık

adnan kardesim en son güncel versiyonunu iki gün önce kurdum bir öncekine göre bende calismayan kanallar artik hepsi calisiyor ulusal kanallarin alternatifli olmasi cok güzel olmus. baskasini bilmiyorum ama su an bende acilmayan kanal yok görüntü kalitesi de cok güzel hic bozmadan bu sekilde devam. cok cok tsk sagol var ol.

adnan kardesim en son güncel versiyonunu iki gün önce kurdum bir öncekine göre bende calismayan kanallar artik hepsi calisiyor ulusal kanallarin alternatifli olmasi cok güzel olmus. baskasini bilmiyorum ama su an bende acilmayan kanal yok görüntü kalitesi de cok güzel hic bozmadan bu sekilde devam. cok cok tsk sagol var ol.
Ben teşekkür ederim. Zaman zaman kanallarda sıkıntı olabiliyor malesef, bildirirseniz hemen müdahale ederim.
İyi seyirler

Herkese merhaba,

Sizlerden gelen yorum ve önerilerle Net TV uygulamamızı geliştirmeye devam ediyoruz. Üçüncü nesil Net TV 3.0.0 karşınızda. Önceki sürüme göre yapılan iyileştirmeler ve yeni özellikler mevcut. Bunlar neler mi?

Kullanımda sorun yaşamamak adına lütfen açıklamayı dikkatlice okuyunuz.
  • Dahili player Exo Player ile sorunsuz ve kaliteli seyir keyfi.
  • Uygulama içi Güncelleme özelliği sayesinde yeni sürüm apk arama derdine son. Yeni sürüm geldiğinde uygulama açılışında gelen uyarı ile son sürümü hızlıca yükleyebilirsiniz.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23858
  • Favoriler ile artık sevdiğiniz Tv kanalları,filmler ve dizilere kolayca erişebileceksiniz. Favoriye almak istediğiniz kanal,film veya diziye ok tuşu ile basılı tutmanız yeterli.Aynı şekilde geri alabilirsiniz.
  • Son İzlenenler ile en son izlediklerinize kolayca ulaşarak kaldığınız yerden hızlıca devam edebilirsiniz.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23859
  • Film ve Diziler için artık harici player a ihtiyacınız yok.. Uygulamadan ayrılmadan tüm film ve dizileri dahili player ile izleyebilirsiniz.
  • Kaldığınız yerden devam et özelliği dahili player ile artık daha stabil.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23860
  • Otomatik Türkçe özelliği sayesinde izleyeceğiniz film veya dizide Türkçe dublaj varsa otomatik olarak film Türkçe başlar; Türkçe dublaj yoksa otomatik Türkçe altyazılı olarak başlar.
  • Güneş Dns desteği. @oktay2617 hocamızın Güneş Tv uygulamasında kullandığı ve bu sayede Vavoo vb. kanallarını açma özelliği artık Net TV’de. Bazı kanallarımız bu özellik aktif olduğunda çalışabilmektedir. Kanal adının yanında “ (v) “ varsa izleyebilmek için Güneş Dns’yi açmanız gerekmektedir. Güneş Dns indirmek için seçeneğini açık pozisyona almanız yeterlidir,sizi play store linkine yönlendirecektir. Bu kanallar yayını vavoo dan çektiği için bir tık geç açılabilir. Bazı cihazlarda Net Tv ilk açılışında bir defalığına Güneş Dns uygulamasını manuel açmanız gerekebilir.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23861
  • Yurtdışı kanallar eklenmiştir. Tüm kategorilerde kanallar eklenmeye devam edecektir.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23862
  • Yeni radyo kanalları eklenmiştir.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23863
  • Tam Kumanda Desteği & Mouse Seçeneği optimize edilmiş hali ile daha hızlı.
  • Canlı Yayın Kontrolleri (Zapping) aynı şekilde çalışmaya devam ediyor.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23864Ekli dosyayı görüntüle 23865Yukarı / Aşağı Tuşları: Cihazınızın ses seviyesini (Volume) açıp kısmanızı sağlar.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23866Ekli dosyayı görüntüle 23867Sağ / Sol Tuşları: Kanallar arasında hızlıca geçiş yapmanızı (Zapping) sağlar.

Uygulamanın gelişmesinde ve liste çalışmalarında destek ve tecrübelerini benimle paylaşan
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
@oktay2617
arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.

Her zaman söylediğim gibi;
Amacım piyasadaki profesyonel uygulamalara rakip olmak değil. Sadece "süreklilik" ilkesine bağlı kalarak, her zaman elinizin altında bulunacak, stabil, temiz ve iyi bir alternatif sunmaya çalışıyorum.
Uygulama hakkında yapacağınız her türlü yapıcı yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

İyi Seyirler.

@Sinetech hocamızın uygulamamız için yaptığı videoları izlemenizi tavsiye ederiz.

Uygun Android sürümü: “Android 8.0+ (Önerilen: Android 10 ve üzeri)”

İndirme Linkleri:

Downloader İndirme Kodu: 2025741

Telegram linki:

Slm hocam ben hiremco Matrix cihazda uygulamayı kaç defa sildim yeniden kurdum ekrandaki siyah pencere gitmedi bunun için yardımcı olur musunuz tşkler.

Ekli dosyalar

• IMG_20260609_192812.jpg
    IMG_20260609_192812.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 6
Slm hocam ben hiremco Matrix cihazda uygulamayı kaç defa sildim yeniden kurdum ekrandaki siyah pencere gitmedi bunun için yardımcı olur musunuz tşkler.
Android sürümü kaç? Muhtemelen android sürümü düşük veya
güncellemesi gerekli

Merhaba gozden kacan cevherlerde filmler acilmiyor devlet sirri,blue jay,düşüş

Bilgilendirme için teşekkürler. Filmler düzeltildi.
Üstadım selamlar .
sadece bilgi amaçlı haber vereyim istedim (belki bilginizde vardır) ;box larda konuma izin vermeyince uygulama takılıyor ve kumanda işlevi iptal oluyor.İzin verince herşey 10 numara 5 yıldız.Elinize sağlık..

Üstadım selamlar .
sadece bilgi amaçlı haber vereyim istedim (belki bilginizde vardır) ;box larda konuma izin vermeyince uygulama takılıyor ve kumanda işlevi iptal oluyor.İzin verince herşey 10 numara 5 yıldız.Elinize sağlık..
Bilgi için teşekkürler, kontrol ederim.

çok güzel olmuş elinize sağlık.bir de ekrana tıklayınca kanalların olduğu bölüm açılsa geri gelmeden kanalları değişsek fena olmayacak.

Herkese merhaba,

Sizlerden gelen yorum ve önerilerle Net TV uygulamamızı geliştirmeye devam ediyoruz. Üçüncü nesil Net TV 3.0.0 karşınızda. Önceki sürüme göre yapılan iyileştirmeler ve yeni özellikler mevcut. Bunlar neler mi?

Kullanımda sorun yaşamamak adına lütfen açıklamayı dikkatlice okuyunuz.
  • Dahili player Exo Player ile sorunsuz ve kaliteli seyir keyfi.
  • Uygulama içi Güncelleme özelliği sayesinde yeni sürüm apk arama derdine son. Yeni sürüm geldiğinde uygulama açılışında gelen uyarı ile son sürümü hızlıca yükleyebilirsiniz.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23858
  • Favoriler ile artık sevdiğiniz Tv kanalları,filmler ve dizilere kolayca erişebileceksiniz. Favoriye almak istediğiniz kanal,film veya diziye ok tuşu ile basılı tutmanız yeterli.Aynı şekilde geri alabilirsiniz.
  • Son İzlenenler ile en son izlediklerinize kolayca ulaşarak kaldığınız yerden hızlıca devam edebilirsiniz.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23859
  • Film ve Diziler için artık harici player a ihtiyacınız yok.. Uygulamadan ayrılmadan tüm film ve dizileri dahili player ile izleyebilirsiniz.
  • Kaldığınız yerden devam et özelliği dahili player ile artık daha stabil.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23860
  • Otomatik Türkçe özelliği sayesinde izleyeceğiniz film veya dizide Türkçe dublaj varsa otomatik olarak film Türkçe başlar; Türkçe dublaj yoksa otomatik Türkçe altyazılı olarak başlar.
  • Güneş Dns desteği. @oktay2617 hocamızın Güneş Tv uygulamasında kullandığı ve bu sayede Vavoo vb. kanallarını açma özelliği artık Net TV’de. Bazı kanallarımız bu özellik aktif olduğunda çalışabilmektedir. Kanal adının yanında “ (v) “ varsa izleyebilmek için Güneş Dns’yi açmanız gerekmektedir. Güneş Dns indirmek için seçeneğini açık pozisyona almanız yeterlidir,sizi play store linkine yönlendirecektir. Bu kanallar yayını vavoo dan çektiği için bir tık geç açılabilir. Bazı cihazlarda Net Tv ilk açılışında bir defalığına Güneş Dns uygulamasını manuel açmanız gerekebilir.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23861
  • Yurtdışı kanallar eklenmiştir. Tüm kategorilerde kanallar eklenmeye devam edecektir.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23862
  • Yeni radyo kanalları eklenmiştir.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23863
  • Tam Kumanda Desteği & Mouse Seçeneği optimize edilmiş hali ile daha hızlı.
  • Canlı Yayın Kontrolleri (Zapping) aynı şekilde çalışmaya devam ediyor.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23864Ekli dosyayı görüntüle 23865Yukarı / Aşağı Tuşları: Cihazınızın ses seviyesini (Volume) açıp kısmanızı sağlar.
  • Ekli dosyayı görüntüle 23866Ekli dosyayı görüntüle 23867Sağ / Sol Tuşları: Kanallar arasında hızlıca geçiş yapmanızı (Zapping) sağlar.

Uygulamanın gelişmesinde ve liste çalışmalarında destek ve tecrübelerini benimle paylaşan
@oktay2617
arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.

Her zaman söylediğim gibi;
Amacım piyasadaki profesyonel uygulamalara rakip olmak değil. Sadece "süreklilik" ilkesine bağlı kalarak, her zaman elinizin altında bulunacak, stabil, temiz ve iyi bir alternatif sunmaya çalışıyorum.
Uygulama hakkında yapacağınız her türlü yapıcı yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

İyi Seyirler.

@Sinetech hocamızın uygulamamız için yaptığı videoları izlemenizi tavsiye ederiz.

Uygun Android sürümü: “Android 8.0+ (Önerilen: Android 10 ve üzeri)”

İndirme Linkleri:

Downloader İndirme Kodu: 2025741

Telegram linki:

Emeğinize sağlık çok güzel uygulama yapmışsınız..

Uygulama 3.1.14 sürüme güncellendi.

Dizilerde otomatik sonraki bölüme geçme eklendi.

Bu uygulama android tv box de calismior
Bu uygulama android tv box da çok stabil bir şekilde çalışıyor.

Ayrıntı verirseniz (cihaz marka/model, android sürümü, Android webview güncel mi?) olası sebepler hakkında bilgilendirme yapabiliriz.

Uygulama 3.1.17 sürüme güncellendi.

-Film ve dizilerde tür ve oyuncu bilgileri eklendi.
-Player iyileştirmeleri.

Tvbox cihazımda program açılıyor fakat açılan üç seçenekten hiçbirine giriş yapamıyorum maus kullandığım için olabilirmi dedim kumanda ilede olmadı ekranda bu şekilde görülüyor tabletimde ise sorunsuz çalışıyor

Ekli dosyalar

• 1783802275146.jpg
    1783802275146.jpg
    645.4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

Geri