Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

konuyu dağıtıyorsam özür dilerim
nuviocuları bulmuşken yazayım

fikir: tr catalog
içerik: hdfilmcehennemi filmmakinesi gibi yaygın sitelerdeki yerli filmler / izlemesi kolay olsun eklentileri bulunuyor diye
yapı: torrent catalogs gibi bir eklenti olsa daha iyi, olmazsa da manuel json yükleyerek de olabilir

durum: filmmakinesinden film adlarını aldım %90 civarı, yıllarını da aynı oranda
bir sonraki adım bunların tmdb ya da imdb id lerini bulup csv formatında trakt a yüklemek, ya da eklenti, ya da json katalog...

ben json/web scraping vs.. özellikle web yazılım bilmediğim için yapay zeka ile acı çekerek bu aşamaya geldim. yarın da bir sonuca varır ayrı başlık açarım. ama daha kullanışlı ve güvenli yolları daha yetenekli arkadaşlar yapmak isterse de sevinirim açıkçası.

ana sayfada kolayca ulaşılabilen, ve kolayca eklenebilen, herkesin ulaşabileceği, güncellenen bir şey yapılsa efsane olur.

ben yarım yamalak bir şey yaparım yarın akşama kadar. o da iyi kötü iş görür en kötü. iyi seyirler herkese

bir gun gecikmeli olarak fena sayılmayacak bir sonuç aldım:

Kod:
Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

bikaç mesaj sonra altta daha detaylı anlatımı olacak.

Son düzenleme:
***"Yeni Özellik***
----------------
Badges (rozetler)
----------------
Arama sonuçlarında bulunan akışların bilgilerini (4k, 1080p, Dolby digital vb) logolar halinde gösterirler.

Eklemek için
Menü/Ayarlar/Düzen/Yayınlar/Fusion etiket URL'leri
Yolundan QR kodu okutup, rozet sağlayan URL leri ekleyebilirsiniz.(Max.3 adet)

Örnek URLler, kopyala/yapıştır

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ek olarak aşağıdaki site üzerinden kendi rozetlerinizi de üretebilir ve ya toplulukta paylaşılan rozet jasonları kullanabilirsiniz.

Unoffical olarak birde linux dağıtımları için versiyonlar keşfettim işine yarayacak olanlar varsa
adresinden faydalanabilir.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bu Türkçe eklenti eklentilere girince oldu hatta stremio'da da eklentiler bölümüne linki yapıştırdım ona da oldu ama nedense hem nuvio'da hem stremio'da ana sayfada bu eklenti ile ilgili hiçbirşey gözükmüyor. Bunu deneyip nasıl çalıştığını bilen bir arkadaş burda anlatırsa hepimiz öğrenmiş oluruz

Selam arkadaşlar bu Türkçe eklenti eklentilere girince oldu hatta stremio'da da eklentiler bölümüne linki yapıştırdım ona da oldu ama nedense hem nuvio'da hem stremio'da ana sayfada bu eklenti ile ilgili hiçbirşey gözükmüyor. Bunu deneyip nasıl çalıştığını bilen bir arkadaş burda anlatırsa hepimiz öğrenmiş oluruz
Bildiğim kadarıyla o eklenti artık çalışmıyor

bu akşama kadar düzgün çalışıyordu ancak her kaynakta bu hatayı almaya başladım. güncelleme ile mi alakalı acaba. az önce bir güncelleme indirip yükledim. ya da hangi ayarı yanlış yapmış olabilirim. cihaz mi tv stick. telefonda aynı dizi ve kaynak açılıyor ama tv stickte açılmıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20260609_231040.jpg
    IMG_20260609_231040.jpg
    596.7 KB · Görüntüleme: 6
bu akşama kadar düzgün çalışıyordu ancak her kaynakta bu hatayı almaya başladım. güncelleme ile mi alakalı acaba. az önce bir güncelleme indirip yükledim. ya da hangi ayarı yanlış yapmış olabilirim. cihaz mi tv stick. telefonda aynı dizi ve kaynak açılıyor ama tv stickte açılmıyor.
DM'den yardımcı olacağım.

Dostlar daha önce kraptor çalışıyordu ama bir haftadır nerdeyse çalışmıyor sizlerdede aynımı.

Dostlar daha önce kraptor çalışıyordu ama bir haftadır nerdeyse çalışmıyor sizlerdede aynımı.
Kraptor Nuvio da stabil olarak çalışmayabilir. Konuda paylaşılan diğer uzantılar ile sıkıntısızca istediğiniz içeriği izleyebilirsiniz, saygılarımla.

Son güncelleme dağıttı gene ortalığı

Son düzenleme:
rec eklentisi var mı sinewix gibi varsa ise özelden atar mısınız

Bu eklenti siz de çalışıyor mu? Sanırım vadesi dolmuş.

Evet bende de kullanılamıyor. Fotoğrafta ortadaki eklenti o.
Bu eklenti siz de çalışıyor mu? Sanırım vadesi dolmuş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-06-12-23-56-29-319_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_2026-06-12-23-56-29-319_com.nuvio.app.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 16
Selamlar,
Spor kanallarının olduğu bir eklenti buldum. İşinize yarar umarım.

Eklentiyi yükledikten sonra, kanalları nasıl açacağız acaba?
Ana sayfada gözüküyor olması lazım, bulamadıysanız eğer:
1- Ayarlar> Düzen>Keşfet Yan panelde göster. Sol tarafta çıkan keşfet kısmıyla Buradan da ulaşabilirsiniz, kategori olarak dizi gözüküyor, filtreleme işlemini buna göre deneyin.
2- Eğer 1. ayarı yapmadıysanız uygulamada arama sekmesine girin. Küçük bir pusulaya benzeyen ikon olacak. Buna basıp keşfet bölümü üzerinden filtrelemeyi dizilerden sonuncusunu seçerek kanallara ulaşabilirsiniz.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri