17.000+ İçerikli Film M3U Arşivi

Herkese merhaba,

Bir ara buralarda paylaşımlar yapıyordum ama sonra biraz kayboldum. Şimdi sizler için sade ve düzgün bir M3U film listesi hazırladım

Görselde de görebileceğiniz gibi listede 17 binden fazla içerik var. Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu gibi tüm kategoriler düzenli şekilde ayrılmış durumda. Televizo veya kullandığınız herhangi bir M3U destekli oynatıcıya ekleyip anında izlemeye başlayabilirsiniz

🔗 M3U Liste Bağlantısı:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Film isteklerinizi veya çalışmayan linkleri bana forum üzerinden de yazabilirsiniz, buralardayım. Eğer bana destek olmak isterseniz Telegram kanalıma da beklerim. Ayrıca, forum kuralları gereği burada paylaşılması yasak olan bazı özel linkleri de yakında sadece Telegram kanalım üzerinden paylaşacağım.

👉 Telegram Kanalım:

Herkese iyi seyirler dilerim. 🍿
Ekli dosyayı görüntüle 20516
Ekli dosyayı görüntüle 20515
teşekkür

Arkadaşlar Vestel akıllı televizyona ssiptv yi kurdum ve bu listeyi ekledim. Liste görünüyor fakat filme tıkladığımda video oynatılamıyor diyor. Ayarlarda bir değişiklikmi yapmam gerek. Bu konuda bilgisi olan varmı.
hocam TV'nin kodekleri eskiyse yayın formatını okuyamıyor en iyi yöntem şöyle Mobile ve TVnin uygulama mağazasından kur mobildeki ipTv alanına URLyi yapıştır sinra yönergeleri takip edip ekrana yansit

hocam TV'nin kodekleri eskiyse yayın formatını okuyamıyor en iyi yöntem şöyle Mobile ve TVnin uygulama mağazasından kur mobildeki ipTv alanına URLyi yapıştır sinra yönergeleri takip edip ekrana yansit
Hocam yardımcı olduğunun için teşekkürler. Fakat sonraki mesajı atlamışsın sanırım. TV android değil

Hocam yardımcı olduğunun için teşekkürler. Fakat sonraki mesajı atlamışsın sanırım. TV android değil
TVnin uygulama mağazasinda Web video recevier varmi kontrol et hocam.. mobilden webos smart TVye yansıtma yapıyorum bu sekildeimages.jpg

paylaşım için teşekkürler

Emeğine sağlık hocam Teşekkürler.

Teşekkürler detaylı bir m3u olmuş

teşekkür ederim ellerineze sağlık

Emeğine salık. Teşekkür ederim.
Bir sorum vardır. Bu vidmodyden nasıl kayıt olup, kendi filmlerimi ekleye bilirim? bana m3u veren servis lazım. Vidmoly vermiyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

harika eline sağlık

Herkese merhaba,

Bir ara buralarda paylaşımlar yapıyordum ama sonra biraz kayboldum. Şimdi sizler için sade ve düzgün bir M3U film listesi hazırladım

Görselde de görebileceğiniz gibi listede 17 binden fazla içerik var. Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu gibi tüm kategoriler düzenli şekilde ayrılmış durumda. Televizo veya kullandığınız herhangi bir M3U destekli oynatıcıya ekleyip anında izlemeye başlayabilirsiniz

🔗 M3U Liste Bağlantısı:

Film isteklerinizi veya çalışmayan linkleri bana forum üzerinden de yazabilirsiniz, buralardayım. Eğer bana destek olmak isterseniz Telegram kanalıma da beklerim. Ayrıca, forum kuralları gereği burada paylaşılması yasak olan bazı özel linkleri de yakında sadece Telegram kanalım üzerinden paylaşacağım.

👉 Telegram Kanalım:

Herkese iyi seyirler dilerim. 🍿
Ekli dosyayı görüntüle 20516
Ekli dosyayı görüntüle 20515
Ekliuprum oşmuyor yardımcı olsan

FANATİK PLAY uygulaması da gitti.

Fanatık play yapan ustayı bız uyardık zamanında bizi engelledi
Eski sistem iyiydi dıye ama bizi dinlemedi kendi ayağına sıktı
Yaptığı bu yeni sistemi paralı sıteler dağıtım yaptığı için oda kızda kapattı

Yapmayı başardım link adresini düzgün kopyalayamamışım ama şimdi düzeldi
Nasıl yapsın ben yapamıyorum tüm linklere bakıyorum M3 u dosyası çıkmıyor yardımcı olurmusun

Konuyu okuyanlar
3 gün 14 saat

Geri