💢⚽️💢 DominoTv "V-12" TV Box - Mobil - Android Tv (11.09.2026)💢⚽️💢

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam herşey çok iyi güzel görünüyor, canlı TV bölümünde sorun yok fakat film veya dizi izlemek istersem ses var görüntü siyah ekran titreme yapıyor. Sistemim Toshiba android TV Hiremco Matrix pro Android sürümü 12 sorun nedir acaba. Teşekkürler...
Ve tam 10 dakika sonra yükseldi sistem umarım her defasında bu şekilde olmaz teşekkür güzel baya güzel uygulama
Merhaba
ilk yüklemede bir tık bekler sanırım wifi çok zayıf sorun o
sonraki daha hızlı açılır

Hocam herşey çok iyi güzel görünüyor, canlı TV bölümünde sorun yok fakat film veya dizi izlemek istersem ses var görüntü siyah ekran titreme yapıyor. Sistemim Toshiba android TV Hiremco Matrix pro Android sürümü 12 sorun nedir acaba. Teşekkürler...
Bakıyorum o hataya.
teşşekkürler

@Domino emeğine sağlık usta çok güzel bir uygulama yapmışsın
ayrıca açıklayıcı bir şekilde anlatmışsın
bir de buraya bilgi veren herkese yardımcı oluyorsun.
tebrik ederim alkışlıyorum

TV boxta bu tür mesaj geliyor

@Domino emeğine sağlık usta çok güzel bir uygulama yapmışsın
ayrıca açıklayıcı bir şekilde anlatmışsın
bir de buraya bilgi veren herkese yardımcı oluyorsun.
tebrik ederim alkışlıyorum
Teşekkürler kardeşim

Okadar çok resim yazi varki, apk nereden iniyor bulamadım :(

İçerikler bir türlü yüklenmiyor

Usta, indirdim apk'yı, içerik yüklemedi bi türlü.
APk datayı resetledim vpn kullandım gelmedi içerik.

Skandinavia ülkesinde kullanmaktayım.
Uygulama benim değil, size link konusunda yardımcı oldum. Sorunuzu geliştirici görür ve yanıtlar umarım

Son düzenleme:
Uygulama icin tesekkur ederim. Bahse konu sorum flimlerde ekran altinda bulunan durum cubugunda dakika sanki ileri gidiyor geri geliyor ve ekran siyah ses var goruntu yok sorun benden kaynakli olabilir mi veya nasil duzeltebilirm.

Öncelikle yaptığın güzel program için tebrik ederim.mükemmel birşey olmuş.yalnız benim android tv 9.0 sürümü olmasına rağmen kanallar açılıyor film ve dizilerde ise görüntü yok ses var. acaba düzelme imkanı var mı
Şimdi exoplayer çevirdim Mesaj gördüğünüz zaman size yeniden indirmenizi ve sonuçu söylemenizi istesem

Hocam android tv denedim çalışmıyor ekran siyah kalıyor ses var görüntü yok ve ana ekran bekliyorum gelmiyor
Yenisini eklicem aynı indirme linkine yenisini indirin sonra yeniden deneyin olurmu

guzel olmus ama mibox 2 gen ses var görüntü yok
Yeni apk aynı link attıyorum az sonra yeniden indirin eskisini silin sonra Kurulumu yapın lütfen geri dönüşünüz önemli oldu yada olmadı diye

Xiaomi mi tv stick kullanıyorum. Apkyı sorunsuz indirip kurdum ama ekran resimdeki gibi kalıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20260607_231056.jpg
    IMG_20260607_231056.jpg
    494.4 KB · Görüntüleme: 21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri