Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Merhaba değerli forum üyeleri,
Uygulamayı en verimli şekilde kullanabilmeniz için yapmanız gereken ayarlamalardan kısaca bahsetmeye çalıştım. Videoya aşağıda ki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Videonun 00.53 süresinde "Keşif konumu" "Yan panelde göster" olarak seçmeniz gerekiyor. Anlatırken ufak bir hata yapmışım kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Konumun 7 binin üzerinde görüntülenme almış olması gerçekten sevindirici. Ancak dikkatimi çeken bir şey var; görüntülenme sayısına kıyasla beğeni ve geri dönüşler oldukça düşük kalmış.

Eğer konu işinize yaradıysa veya faydalı bulduysanız bir beğeni bırakmanız hem emeğe destek olur hem de konunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı olur. Ayrıca görüşlerinizi ve deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim.

Merhaba değerli forum üyeleri,
Uygulamayı en verimli şekilde kullanabilmeniz için yapmanız gereken ayarlamalardan kısaca bahsetmeye çalıştım. Videoya aşağıda ki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Videonun 00.53 süresinde "Keşif konumu" "Yan panelde göster" olarak seçmeniz gerekiyor. Anlatırken ufak bir hata yapmışım kusuruma bakmayın.
Emeğine sağlık hocam, güzel bir video olmuş.

Merhaba MoonCrown eklentisindeki MoonVidmodyDizi yaklaşık 2 haftadır bende çalışmıyor oynatma alanında MoonVidmodyDizi seçeneği çıkıyor ama oynatma gerçekleşmiyor aynı eklentinin MoonVidmodyFilm olanı çalışıyor sorun genelmi açaba yoksa sadece bendemi sorun var

Merhaba MoonCrown eklentisindeki MoonVidmodyDizi yaklaşık 2 haftadır bende çalışmıyor oynatma alanında MoonVidmodyDizi seçeneği çıkıyor ama oynatma gerçekleşmiyor aynı eklentinin MoonVidmodyFilm olanı çalışıyor sorun genelmi açaba yoksa sadece bendemi sorun var
Kontrol edip size dönüş yapacağım.

Hocam şimdi denedim bir sorunla karşılaşmadım. Siz hangi içeriği oynatırken hata aldınız. Direkt içeriği kontrol edeyim açılıp açılmadığını.

Hocam şimdi denedim bir sorunla karşılaşmadım. Siz hangi içeriği oynatırken hata aldınız. Direkt içeriği kontrol edeyim açılıp açılmadığını.
Dün house of the dragon ve nazilerin mega yapılarında denedim çalışmamıştı şimdi ise oynatma seçeneklerinde sizin repo çıkmıyor breking bad ve Spider noir dizisinde ise rope çıktı ve çalıştı

Merhaba,
Bende nuvioda (yüklü olan eklentilerden hiçbirinde movie için yayın desteği bulunmuyor hatası veriyor.

hertürlü versiyonu denedim. hepsinde aynı hata. sebebi ne olabilir, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Merhaba,
Bende nuvioda (yüklü olan eklentilerden hiçbirinde movie için yayın desteği bulunmuyor hatası veriyor.

hertürlü versiyonu denedim. hepsinde aynı hata. sebebi ne olabilir, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Dm'den konuşalım mı?

Merhaba arkadaşlar Arvio diye uygulama var iptv özelliğide var ama türkçe uygun eklenti bulama nuvio eklentileri ekleniyor ama çaışmıyor

5 gün sonra 1 ay oluyomuş konu açılmasına 5 gün sonra tekrar gelicem halen kuramıyanlar nasıl oluyor ya neden olmuyor eski mesajım çok arkada bulmaya üşendim hızlı kurulum yazıyorum çorba stil olmasın diye anlatım tv box için market den yukleme her sürüm aynı zaten github da olan 7a lar box da çalışıyor anlatım Türkçe görselleri bile Türkçe anlatıcam okuyan bu mesajı herkes artık kullanması lazım

1-nuvio simgesine çift tıkla (bu aşamayı yapamıyorsan o zaman zaten yapma)
2-açıldı uygulama sol bölümde 5 simge var bizim için tekerlek gibi olan en alt da olan kısım ayarlar ordan uzantılar depo ekle google da nuvio repo yaz pluginli siteden istediğin tüm depoları ekle o kısıma yazıp o siteden buraya kadar yapsan yeter mi yeter yetmiyor mu yetmiyor der gibisiniz sanki o zaman
3-sol bölümde 4. basamak da eklenti var oraya gir stremio addons yaz google a o siteye gir ordan ne istiyosan seç eklenti kur yazan yere yaz ekle katalog da var herşey var
4-halen yetmiyorsa açgözlüsün sana yapıcak bişe yok bu satıra kadar geldiysen bu kadar basit artık nereye gitmen gerekiyor nerden ne alınabiliceğini biliyosun son ek bilgi sürüm güncellemeden ben 15 sürüm eski de aynı şekilde kullandım sizde kullanırsınız telefondan giriş yapma filan da hiç yapmadım giriş bile yapmadım
5-sözlerime burda son verirken bu mesajı okuyup kurup artık kullanmanızı umut ediyorum hadi bye bye

Patron filmakinesi ve patrondortKHD oynatma hatası diyor hep

Patron filmakinesi ve patrondortKHD oynatma hatası diyor hep
Filmmakinesini denemedim ama dortkhd siz deyince denedim ve bende çalışıyor belki domain değişmiştir sizde o yüzden çalışmıyordur. Harry potter filmlerinin birinde denedim.

Duyuru!!!
Opensubtitles eklentisi şuan da düzgün çalışmayabilir. Birtakım sorunlar var muhtemelen.
AltyazıDB eklentisi ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Eklenti için @kaneki hocama teşekkür ediyorum.
Onun alt yazı sitesine bakmak ve destek olmak isterseniz
tıklayınız.
Kurulumu rehber anlatımda ki "Addons" ekleme aşamasıyla aynı.
AltyazıDb Url'si:

Edit:
0.7.4 Hotfix sürümüyle opensubtitles iyileştirmesi yapıldı ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
***"Yeni Özellik***
----------------
Badges (rozetler)
----------------
Arama sonuçlarında bulunan akışların bilgilerini (4k, 1080p, Dolby digital vb) logolar halinde gösterirler.

Eklemek için
Menü/Ayarlar/Düzen/Yayınlar/Fusion etiket URL'leri
Yolundan QR kodu okutup, rozet sağlayan URL leri ekleyebilirsiniz.(Max.3 adet)

Örnek URLler, kopyala/yapıştır

***"Yeni Özellik***
----------------
Badges (rozetler)
----------------
Arama sonuçlarında bulunan akışların bilgilerini (4k, 1080p, Dolby digital vb) logolar halinde gösterirler.

Eklemek için
Menü/Ayarlar/Düzen/Yayınlar/Fusion etiket URL'leri
Yolundan QR kodu okutup, rozet sağlayan URL leri ekleyebilirsiniz.(Max.3 adet)

Örnek URLler, kopyala/yapıştır

Bilgilendirme için teşekkürler hocam, ilk sayfada editlenen mesajlara ekliyorum.
Edit:
Kısaltılmış Url:

Son düzenleme:

Geri