Kodi için Manitux Türkçe içerik sağlayıcı eklentileri

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
bunu direk kodu eklentiler kısmından yaptığım zaman(A95X android 9--alpsmart 2/16 android 11 ) bu 2 makinadada kurulum bölümüne geldiğimizde atıyor.Android ayarlar konusunda dediğiniz ayarlar yapıldığı halde bunu yapıyor.Downloader programından bu 2 makinede indirmek istediğimizde zip dosyası inmiyor direk dosyayı aç menüsü geliyor.
Bu sorunu yaşayan bir kaç kişi oldu. Size zahmet sorunla ilgili bir kaç ekran görüntüsü atarsanız iyi olur. Daha önce yaşayıp çözmüş arkadaşlar olabilir, yardımcı olurlar.

Üşenmeyip bir de şu uzun adresi Kodi üzerinden deneyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Güzel düşünceleriniz bizi motive etti teşekkürler :)
@manitux Kardeşim. Eline,Emeğine Sağlık.
Ben Teşekkür Ederim.
Kodi İçin,Böyle Güzel Bir Türkçe Repo Hazırladığınız ve Forum"umuzda,
Bizlerle Paylaştığınız İçin.Umarım Kalıcı Olur ve Herkesden Gerekli,İlgiyi Görür.
Bu Repo Belkide Sayın; @Sinetech Hoca"mızında İlgisini,Çekebilir.
Saygılarımla. (y)

İlk mesajda bahsedilen "Downloader" programıyla kısa kodu girerek zip dosyasını indirip ondan sonra Kodi'den bu zip dosyasını kurmayı denediniz mi?
Dozwnloader üzerinden zip dosyası ile çalıştı. Bazı siteler çalışmıyo muhtemelen VPN istiycek denemedim. Ama çalışanlar gayet başarılı. Emeğinize sağlık.

bunu direk kodu eklentiler kısmından yaptığım zaman(A95X android 9--alpsmart 2/16 android 11 ) bu 2 makinadada kurulum bölümüne geldiğimizde atıyor.Android ayarlar konusunda dediğiniz ayarlar yapıldığı halde bunu yapıyor.Downloader programından bu 2 makinede indirmek istediğimizde zip dosyası inmiyor direk dosyayı aç menüsü geliyor.
Downloader üzerinden kodu girdiğinde zaten zip dosyasını açmıycaksın. Done diyeceksin. Zip dosyası downloader file bölümünde görünecek. İnmiş olacak zaten . Daha sonra kodiyi açıcak ayarlardan sisteme gidiceksin add ons kısmında unknown source onay vericeksin update official add-ons from sekmesinde Any repositories diye işaretliyceksin (Bunları sende izinler verilmemişse yapıcaksın verilmişse zaten gerek yok). En aşağıda solda standardıda advanced yap menüden çık.Bu arada firestick settingste applications kısmında manage installed applicatonda kodiyi bulup burada premission a tıklayıp files and Mediada all file işaretlemen gerek. Daha sonra kodi uygulamasında ana menüde dişli sekmesi enüstte ayarlardan add ons a tıkla açılan menüde install from zip file tıkla external storage tıkla. Download ve downloader karşına gelecek buraya girip zip dosyası karşına çıkıcak onayla. Şimdi add ons menüdeki install from repositorye gel manitux bul video add-ons istediğin siteleri yükle hepsi bukadarcık 😁🤭

@manitux zipi boxa at zipi yükle kuruluyor sonra depoları ekle bitti bu kurulum kısmı kodiyi ben genel olarak sevemedim yani bir tv box da en son tercihim olur sadece ui li eklentinin görsel olarak merak ettirdi aslında kodi bazında iyi iş çıkarmışsın ve geliştirirsin muhtemelen ama kodi stilinde dizi film çok kötü 2026 da kodi tv box da dizi film tercih edilir gibi değil esas olayı olan konu da bile artık başkaları da verebiliyor onu ama yine de yurt dışında esas olayı vpnsiz kulalnılır açılış olayı bide izlerken 1 saat de fılan atması 1 kez dışında eklentin konusunda iyi geliştirmeler güzel farklı bir çalışma olmuş

@manitux zipi boxa at zipi yükle kuruluyor sonra depoları ekle bitti bu kurulum kısmı kodiyi ben genel olarak sevemedim yani bir tv box da en son tercihim olur sadece ui li eklentinin görsel olarak merak ettirdi aslında kodi bazında iyi iş çıkarmışsın ve geliştirirsin muhtemelen ama kodi stilinde dizi film çok kötü 2026 da kodi tv box da dizi film tercih edilir gibi değil esas olayı olan konu da bile artık başkaları da verebiliyor onu ama yine de yurt dışında esas olayı vpnsiz kulalnılır açılış olayı bide izlerken 1 saat de fılan atması 1 kez dışında eklentin konusunda iyi geliştirmeler güzel farklı bir çalışma olmuş
Kodi köklüdür çok eskidir. İnatlar recler cloudstreamler yokken kullanıyorduk. Artık sadece Canlı TV amaçlı kullanıyorum zira uygulamalar çok daha hızlı seri basit kodiye göre. Ama yinede bu ve benzeri repoların olması güzel alterntif iyidir.

Kodi köklüdür çok eskidir. İnatlar recler cloudstreamler yokken kullanıyorduk. Artık sadece Canlı TV amaçlı kullanıyorum zira uygulamalar çok daha hızlı seri basit kodiye göre. Ama yinede bu ve benzeri repoların olması güzel alterntif iyidir.
ben market de olanı kurdum belki daha güzel modlu vs hızlı açılan filan da vardır biide kanal ekelyince filan çok hafıza götürüyor 8gb box da şuan lüks uygulama zaten box da ciddi bir revizyon düşünüyorum ya çok gereksiz kullanıcak 3 4 tane hepsine yetiyor keyfi 1 ondan 1 bundan açıyorum bunu da görmek için ekliyim dedim

Bu sorunu yaşayan bir kaç kişi oldu. Size zahmet sorunla ilgili bir kaç ekran görüntüsü atarsanız iyi olur. Daha önce yaşayıp çözmüş arkadaşlar olabilir, yardımcı olurlar.

Üşenmeyip bir de şu uzun adresi Kodi üzerinden deneyebilir misiniz?

bu şekilde olmadı.9 sene önce iş kodiye repo yüklemekle geçti.bu zamana kadarda arada yükler bakarım.işimiz bu senin kini kaynaktan zip dosyanı indirerek hallettim çalışman güzel rec tv bölümünde geçerli ulusal kanalları pek göremedim diğer paketleride deneyeceğim.android 9 4/32 lisanssz cihazda bakıyorum.lisanslı aynı zamanda farklı android versiyon olanlara bakma fırsatım olursa yazarım .İnternet hattı türknet.çalışmalarında başarılar saygılar.

@patr0n arkadaşın film scraper projesinden sürekli güncellediği m3u liste reposundan verileri çekip oynatan eklenti.

Bu eklentinin çalışma hayatı @patr0n
reposunun güncelliğine bağlıdır

Çeşitlilik alternatif her zaman iyidir :)

1780492992209.png

1780493044831.png

Kodi'yi android içine hapsolmuş diğer uygulamalarla kıyaslayanları görüyorum.
Kodi çok ayrı bir kulvarda ayrı bir siklette arkadaşlar.

Genel amaçlı isviçre çakısı gibidir, medya merkezidir, her türlü işletim sisteminde her türlü cihazda çalışır.
Eski bir pc, güncel apk'ların artık çalışmadığı eski bir tv box Kodi ile değerlendirilebilir.
Kendine özel işletim sistemleri bile vardır. LibreElec, OpenElec, CoreElec gibi Linux tabanlı işletim sistemleri sadece Kodi için ve sayısız cihaza kurulabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Ve evet bu yüzden bazılarına çok karmaşık ve hantal gelebilir, yeni yetme android uygulamarla kıyaslanabilirler.
Kodi geliştiricilerine bu durumu anlattığımızda bizim öyle bir derdimiz yok, bizim amacımız belli diyorlar.
Yani en azından hafifletilmiş sadece eklentiler ile çalışacak bir Kodi-Lite olmaz mı diyoruz, olmazz diyorlar :)

Bir de şöyle düşünün, Google bir çok uygulamayı engelleme yoluna gidiyor. Ha illaki bir yol bulunur bir çok taklalar atılır ama Kodi orada hiç oynamadan taş gibi kaya gibi durmaya devam eder.

eklenti çok iyi dehşet bir şey.

boynuma dolarım. o derece teşekkür ediyorum.

Sorunsuz çalışıyor teşekkürler

Bizim uğraşmamıza gerek kalmadan kendini güncelleyen bir sistem. En sevdiğimiz :)

1780693247788.png

Bizim uğraşmamıza gerek kalmadan kendini güncelleyen bir sistem. En sevdiğimiz :)

Ekli dosyayı görüntüle 26935
@manitux Kardeşim,Herşey Çok Güzel Surekli Gelistiriyorsunuz.Allah Razı Olsun.
Kodi İçin Seyirturk ve Turkvod Harici Turkce Repo Yoktu Eskiden Şuan Var Artık.
Hatta Kodi"de En Guzel Turkce Repo Oldu Diyebilirim.Gelişmeyede Devam Ediyorsunuz.Umarım Kalıcı Olur.
Eskilerden Kodi Lokum Tv Build Apk Vardı.Şuan İçin Kodi Manitux Build Apk Yapmayı Düşünüyormusunuz?Eklentileri Otomatik Kuran Hazır Build Apk Fena Olmaz,Ne Dersiniz?Saygılarımla. (y)

@manitux ustam filmekseni ve filmmodu eklentilerinde sorun var kontrol edebilir misin sana zahmet.

@manitux Kardeşim,Herşey Çok Güzel Surekli Gelistiriyorsunuz.Allah Razı Olsun.
Kodi İçin Seyirturk ve Turkvod Harici Turkce Repo Yoktu Eskiden Şuan Var Artık.
Hatta Kodi"de En Guzel Turkce Repo Oldu Diyebilirim.Gelişmeyede Devam Ediyorsunuz.Umarım Kalıcı Olur.
Eskilerden Kodi Lokum Tv Build Apk Vardı.Şuan İçin Kodi Manitux Build Apk Yapmayı Düşünüyormusunuz?Eklentileri Otomatik Kuran Hazır Build Apk Fena Olmaz,Ne Dersiniz?Saygılarımla. (y)
Tamda böyle bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. @dakini'nin bahsettiği gibi Kodi-Lite tarzı bir yapı geliştirmek için çalışmalara başlayacağız. Gelişmeleri buradan bildiririz. Teşekkürler.

Tamda böyle bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. @dakini'nin bahsettiği gibi Kodi-Lite tarzı bir yapı geliştirmek için çalışmalara başlayacağız. Gelişmeleri buradan bildiririz. Teşekkürler.
@manitux Kardeşim;Bu Hem Kullanıcılar Açısından Çok Kolaylık Olur,Hemde Daha Çok Kitle"lere Hitap Edebilir.
Gelişmeleri,Merakla Takip Ediyorum.Kolay Gelsin.Saygılarımla.(y)

Filmmodu sunucularında sorun var, site üzerinden de videolar oynatılamıyor. Sunucuları düzelince eklentide düzelir.

Geri