Rudemarco20
Paylaşımcı
oluşturan varmı paylaşım yapabilirmi
İyi bayramlar abi buna karmaşık ve zor diyorsan sil gitsin ne deyim.@patr0n iyi bayramlar olsun. Eline sağlık. Yeni güncelleme olmuş. Ama iyice karmaşık ve zor oldu. Ne yapacağız?
halbuki nekadar basitmiş hiç bişey anlamadık ama padişahım çok yaşa çok güzel olmuş eline emeğine sağlıkTeşekkür ederim hocam iş görüyorsa ne mutlu sonuçta aynı geminin yolcusuyuz.
Önce ana dom üstünden asenkron olarak bir get isteği atıp scx objesini regex ile yakalaman gerek ama adamlar koruma olarak rot13 kullanıyor yani şifreliyor daha sonu bunuda base64 ile şifreliyor önce o veriyi decompile etmen gerek asıl mevzu iframe içine girince başlıyor orda av içine gömülü scret token var onu alman gerekiyo bu tokenide önce tersine çevirmen gerek sonrada base64 çözmen gerek sonrada offset mapping ile döngüye alman gerek rot13 olduğu içinde her byte değerinin mod 5+1 yapman gerek çıkan sonucu tekrar base64 ile çözmen gerek en son zaten ham veriyi veriyor işin teknik kısmı bundan ibaret.
ab içine gömülü demişim o av olacak düzelttim
Bilmeyenin pek yapacağı iş değil o yüzden normal hocam, teşekkür ederim.halbuki nekadar basitmiş hiç bişey anlamadık ama padişahım çok yaşa çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
Bazı fimler 3 türde yazıyor. Sayfasını nette bulsan programda hangi kısmı taratacagini bilemiyorsun. Onu demek istedim. Bir kere komple siteyi taradım. M3U da içindeki film çıkmadı. Kafa orada çorba oldu.İyi bayramlar abi buna karmaşık ve zor diyorsan sil gitsin ne deyim.![]()
Sitede film hangi kategorideyse o kategoride o sayfa aralığını çek abi eğer m3u8 linki bulunamazsa yapacak bir şey yok çünkü her player desteğini ekleyemiyorum bazıları devlet sırrı saklar gibi şifreleme yapıyor çözemiyorum çözebildiğimi ekliyorum mesela sezonluk dizi sitesinde 4 veya 5 ayrı kaynak mevcut ama 2 tanesini ekledim normalde 1 tanesinden daha başarılı sonuç aldım ama programa eklesemde çalışmıyor mantığı çözdüm ama nasıl ekleyeceğimi çözemedim yapay zekaya soruyum dedi o benden beceriksiz çıktı hiç beceremedi bende onları kaldırıp 2 kaynak olarak bıraktım yani emin ol arka planda ben kodlarken daha çok zorlanıyorum bazen oluyor 1 hata için stackoverflow sitesinde saatlerim gidiyor bulamazsam yapay zekaya soruyorum o da genelde bozuyor tekrar düzeltene kadar ayrı bir perişanlık çekiyorum falan filan işte.Bazı fimler 3 türde yazıyor. Sayfasını nette bulsan programda hangi kısmı taratacagini bilemiyorsun. Onu demek istedim. Bir kere komple siteyi taradım. M3U da içindeki film çıkmadı. Kafa orada çorba oldu.
Tamamı değil ama belki işinizi görür.oluşturan varmı paylaşım yapabilirmi
Emeğine sağlık. Rec mis gibi olmuş. Oradan yolumuzu buluruz. Ama Televizo da kafayı yedi. Neye bassam harici oynatıcı demeye başladı. Oynamayacaksın madem ben playerim demeyeceksin. Valla Rec yapımcılarına helâl olsun diyorum her seferinde. Bahsettiğim yere de bakayım. Belki bir şeyler öğrenirim. YZ salla. Bu kodlama olayında meythos dışındakiler çöp.Sitede film hangi kategorideyse o kategoride o sayfa aralığını çek abi eğer m3u8 linki bulunamazsa yapacak bir şey yok çünkü her player desteğini ekleyemiyorum bazıları devlet sırrı saklar gibi şifreleme yapıyor çözemiyorum çözebildiğimi ekliyorum mesela sezonluk dizi sitesinde 4 veya 5 ayrı kaynak mevcut ama 2 tanesini ekledim normalde 1 tanesinden daha başarılı sonuç aldım ama programa eklesemde çalışmıyor mantığı çözdüm ama nasıl ekleyeceğimi çözemedim yapay zekaya soruyum dedi o benden beceriksiz çıktı hiç beceremedi bende onları kaldırıp 2 kaynak olarak bıraktım yani emin ol arka planda ben kodlarken daha çok zorlanıyorum bazen oluyor 1 hata için stackoverflow sitesinde saatlerim gidiyor bulamazsam yapay zekaya soruyorum o da genelde bozuyor tekrar düzeltene kadar ayrı bir perişanlık çekiyorum falan filan işte.![]()
Ben kodlamada yz kullanamıyorum bozuyor kodu biliyorsam kendim yazıyorum bilmiyorsa stackowerflowda arıyorum orada da sonuç alamazsam yz soruyorum sadece öneri alıyorum kodu verince içinden geçiyor düzeltene kadar akla karayı seçiyorum.Emeğine sağlık. Rec mis gibi olmuş. Oradan yolumuzu buluruz. Ama Televizo da kafayı yedi. Neye bassam harici oynatıcı demeye başladı. Oynamayacaksın madem ben playerim demeyeceksin. Valla Rec yapımcılarına helâl olsun diyorum her seferinde. Bahsettiğim yere de bakayım. Belki bir şeyler öğrenirim. YZ salla. Bu kodlama olayında meythos dışındakiler çöp.
Bayramınız Mübarek olsun. Ellinize sağlık kendini fazla yorma sen bize lazımsın yapabildiğin kadar yapman yeterliBen kodlamada yz kullanamıyorum bozuyor kodu biliyorsam kendim yazıyorum bilmiyorsa stackowerflowda arıyorum orada da sonuç alamazsam yz soruyorum sadece öneri alıyorum kodu verince içinden geçiyor düzeltene kadar akla karayı seçiyorum.![]()
Allah razı olsun cümlemizin, teşekkür ederim.Bayramınız Mübarek olsun. Ellerinize sağlık
Ben Teşekkür ederim seni seviyoruz büyük özveri gösteriyorsun bunu samimi olarak söylüyorum kimseyi kırmıyorsun çok naziksin bu bile yeterliAllah razı olsun cümlemizin, teşekkür ederim.
Onure oldum çok teşekkür ederim.Ben Teşekkür ederim seni seviyoruz büyük özveri gösteriyorsun bunu samimi olarak söylüyorum kimseyi kırmıyorsun çok naziksin bu bile yeterli
Ahh ahhh tüm patr0nlar senin gibi olsa keşkeOnure oldum çok teşekkür ederim.![]()
Amin cümlemizden hayırlı bayramlar saygılar.Ahh ahhh tüm patr0nlar senin gibi olsa keşkeAllah razı olsun üstadım hayırlı bayramlar saygılar.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, sağ olun.Gerçekten tebrik ederim kardeşim. Günümüzde birçok kişi hazır olanı kullanmayı tercih ederken, sen zaman ayırıp insanların işine yarayacak bir proje geliştirmişsin. Bunun arkasında büyük bir emek, sabır ve özveri olduğu belli.
Üstelik projeyi forum üyeleriyle paylaşarak faydalanmak isteyenlere de destek oluyorsun. Böyle üretken insanların çoğalması hepimiz için kazançtır. Eksikleri olsa bile önemli olan ortaya bir şey koyabilmek ve geliştirmeye devam etmektir.
Eline, emeğine ve yüreğine sağlık. Umarım projen hak ettiği ilgiyi görür, daha da gelişir ve birçok kişiye fayda sağlar. Başarılarının devamını diliyorum.![]()
Biz onları kullanacak iken sanki mübarekler bizi deneme tahtası yapıyorlarBen kodlamada yz kullanamıyorum bozuyor kodu biliyorsam kendim yazıyorum bilmiyorsa stackowerflowda arıyorum orada da sonuç alamazsam yz soruyorum sadece öneri alıyorum kodu verince içinden geçiyor düzeltene kadar akla karayı seçiyorum.![]()
Biraz daha acık yazar mısınız? Üstü kapalı yazmanıza gerek yok.M
Biz onları kullanacak iken sanki mübarekler bizi deneme tahtası yapıyorlar![]()