patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

Teşekkür ederim.

hiç biri mi çalışmıyor yoksa dizinin sadece 1 bölümü mü açılmadı eksik anlatıyosun hocam sende çalışmıyor bende çalışıyor o nasıl olacak.
Yeniden Şuan Dizi Pal Netflix yeniden çektim kontrol ettim sorun yok önceki çektiklerim dediğim gibi 3 dizi izledim sonra hiçbiri açılmadı yeniden çekim yaptım şu an sorun yok öncekiler çalışıp sonra hepsi kapandı şu an çektiklerimde sorun yok

@eTasci
bunu az önce test amaçlı netflix kategorisinden aldım bende çalışıyor.
Seni canı gönülde tebrik ederim acil hizmet gibisin anında müdahale ediyorsun bir tanesin bakacağını tahmin etmemiştim Maşallah nazar değmesin çok hızlısın. Hızır acil servis gibisin😍

Yeniden Şuan Dizi Pal Netflix yeniden çektim kontrol ettim sorun yok önceki çektiklerim dediğim gibi 3 dizi izledim sonra hiçbiri açılmadı yeniden çekim yaptım şu an sorun yok öncekiler çalışıp sonra hepsi kapandı şu an çektiklerimde sorun yok
Sayende yeni bir sorun keşfettim hocam :d m3u listeleri için sabit fonksiyon yazmıştım hepsinde aynı kod çalışıyor sadece ek olarak sisteme göre useragent referer ekletiyodum ama m3u içine eklenen 666film scraper bilgi notunu test için eklemiştim programı dağıtım yapacağım zaman silmeyi unutmuşum sayende görmüş oldum.😅

Senin soruna gelirsek linkler tokenli olduğu için oluyordur.

Seni canı gönülde tebrik ederim acil hizmet gibisin anında müdahale ediyorsun bir tanesin bakacağını tahmin etmemiştim Maşallah nazar değmesin çok hızlısın. Hızır acil servis gibisin😍
Teşekkür ederim hocam, her sorun tespitinde yataktan kalkıp bilgisayar başına geçiyorum. 😅

Teşekkür ederim hocam, her sorun tespitinde yataktan kalkıp bilgisayar başına geçiyorum. 😅
Hakkını helal et sana zahmet verdim ve rahatsız ettim bundan sonra geç saatlerde yazmam üzgünüm.

Hakkını helal et sana zahmet verdim ve rahatsız ettim bundan sonra geç saatlerde yazmam üzgünüm.
Sıkıntı yok hocam senin ne zaman yazdığın sorun değil ben biraz huyluyum ve gaileliyim hemen kalkıp kodun neresinde hata var bulup düzeltmem gerekiyor düzeltmezsem uyurken sürekli uykumda konuşup sorunu çözmeye çalışıyorum sadece bu program için değil hangi projede çalışıyor olursa olayım veya günlük hayatımda bir sorun varsa en basitinden arabamda oluşan bir sorun bunları gün içinde çözmezsem hep uykumda çözmeye çalışıyorum o yüzden kalitesiz uyku uyumaktansa sorunu çözüp kaliteli uyku uyumak benim için daha iyi, geri bildirimlerin için teşekkür ederim. :)

Sıkıntı yok hocam senin ne zaman yazdığın sorun değil ben biraz huyluyum ve gaileliyim hemen kalkıp kodun neresinde hata var bulup düzeltmem gerekiyor düzeltmezsem uyurken sürekli uykumda konuşup sorunu çözmeye çalışıyorum sadece bu program için değil hangi projede çalışıyor olursa olayım veya günlük hayatımda bir sorun varsa en basitinden arabamda oluşan bir sorun bunları gün içinde çözmezsem hep uykumda çözmeye çalışıyorum o yüzden kalitesiz uyku uyumaktansa sorunu çözüp kaliteli uyku uyumak benim için daha iyi, geri bildirimlerin için teşekkür ederim. :)
Bende de buna benzer birsey var eger yapmam gereken birsey varsa bir turlu onu dusunmekten ve Planlamaktan uyuyamiyorum bir Vakit sonra vucut Yorgun dusunce uyuyorum

Ekran görüntüsü 2026-05-26 064637.png
Merhaba Ustam Dizi pal Taramayı kesti

Ustam emeğine sağlık çok güzel olmuş. Ben oluşan listeyi IPTV NATOR ile açıyorum ama kategoriler gelmiyor acaba uygulama kaynaklımıdır? Kolaylıklar dilerim.

Ustam emeğine sağlık çok güzel olmuş. Ben oluşan listeyi IPTV NATOR ile açıyorum ama kategoriler gelmiyor acaba uygulama kaynaklımıdır? Kolaylıklar dilerim.
Uygulama kaynaklı olabilir, Televizo ile de deneyin.

@patr0n Eline sağlık dostum. Faydalı çalışmalarına devam ediyorsun yine.
Konuşuldu mu bilmiyorum uygulamaya site ekleme olsa başka bir seviyeye çıkar.
Hele CS'ye repo ekleme tool'u olsa var yaaa..... :)
İyi bayramlar.

Bu linklerin cogu tokenli. Orjinal linki degil. 12 saatlik yada 48 saatlik sonra acmiyor. Ozellikle rapid ve closeload linkleri. Tekrar cekince yeni token oldugu icin calisiyor. O yuzden worker scripti lazim gecici linklerle ugrasmamak icin. Elinde olan varsa paylasabilirse daha yararli olur.

Teşekkür ederim başka uygulamayla deneyin.
@patr0n Eline sağlık dostum. Faydalı çalışmalarına devam ediyorsun yine.
Konuşuldu mu bilmiyorum uygulamaya site ekleme olsa başka bir seviyeye çıkar.
Hele CS'ye repo ekleme tool'u olsa var yaaa..... :)
İyi bayramlar.

Teşekkür ederim, site ekleme olsa onu kazımak için uygulama içine benim yine kod eklemem gerekecek bu yüzden site eklemeyi kendim yapiyorum

teşekkürler dostum

İyi bayramlar Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederiz çok güzel bir uygulama olmuş windows'ta kullanıyorum sorunsuz çalışıyor sadece sorum.
Kullandığım televizyon smart TV tizen (film sitesi yüklenen yere manuel yükleme yapılabiliyor mu film sitesi eklenebiliyormu)

Son düzenleme:
Hocam sansartv de sizin adınza imzali url linkini verırseniz makmule gecer hayırlı bayramlar

Geri