Merhabalar, Nuvio'nun mobil sürümünde karşılaşabileceğiniz bir sorunda çözüm yöntemini anlatacağım. Öncelikle @patr0n hocama teşekkür ediyorum. Çözümü bulan o. Şimdi size bu problemin üstesinden nasıl gelebiliriz bunu anlatacağım. @mertdemir92 hocam Nuvio'da bütün "Plugins" ve "Addons" ayarlamalarını eksiksiz yapmasına rağmen bazı içeriklerde kaynak bulamama sorunu yaşıyordu. İşte yaşanan problemin resmi

Çözüm yolu adım adım :
1- İlk önce yapmanız gereken

2- Giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsü üzerinden Api Key sekmesine geçiş yapın. Bu menüden api anahtarı iste kısmına basıyoruz.

3-Bu menüden Yes butonuna basıyoruz. ( Kişisel kullanımım için kullanacağımı onaylıyorum, diyorsunuz )

4- Onaylıyorsunuz. ( Oluşturduğunuz api key anahtarını başkasıyla paylaşmanızı tavsiye etmem, sorumluluk size ait.)

5- Fotoğrafta tarif edildiği gibi doldurunuz. ( Hesabınızı oluşturduğunuz e-mail adresinizi yazmayı unutmayın, ben temp mail ile size göstermek için o kısmı doldurmadım. Sizin kopyalayıp yapıştırmanızın kolay olması için doldurmanız gereken yerleri mesajın altına yazacağım.)

6- İşlemi onaylıyorsunuz. Ve ayarlar menüsü üzerinden Api anahtarınız hazır hale geliyor. Bu anahtarı Nuvio mobil sürümü kullanıcıları uygulamada ayarlar menüsü üzerinden tmdb içerik zenginleştirme kısmından ilgili yere yapıştıracaksınız.

SON UYARILAR!!!!
1- Api anahtarınızı kimseyle paylaşmayın. Size özel bir kimlik gibi düşünün.
2- TV sürüm için TMDB Zenginleştirmeyi Etkinleştirip meta veri dilini Türkçe yapmak yeterli iken Mobil sürümde TMDB Kişisel API Anahtarı girmeniz gerekmektedir. Bu sayede mobilde içerik bilgileri Türkçe gözükecektir.
Kopyalamanız açısından kolaylık olması için yazan metinler:
Uygulama Url'si:
Uygulamanın özeti: Çevrim içi stream uygulaması için Imdb yayın bilgisi
Durum: Çevrim içi stream uygulaması için Imdb yayın bilgisi

Çözüm yolu adım adım :
1- İlk önce yapmanız gereken
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
sayfasında üyelik açın, üyeliğiniz varsa da giriş yapın.
2- Giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsü üzerinden Api Key sekmesine geçiş yapın. Bu menüden api anahtarı iste kısmına basıyoruz.

3-Bu menüden Yes butonuna basıyoruz. ( Kişisel kullanımım için kullanacağımı onaylıyorum, diyorsunuz )

4- Onaylıyorsunuz. ( Oluşturduğunuz api key anahtarını başkasıyla paylaşmanızı tavsiye etmem, sorumluluk size ait.)

5- Fotoğrafta tarif edildiği gibi doldurunuz. ( Hesabınızı oluşturduğunuz e-mail adresinizi yazmayı unutmayın, ben temp mail ile size göstermek için o kısmı doldurmadım. Sizin kopyalayıp yapıştırmanızın kolay olması için doldurmanız gereken yerleri mesajın altına yazacağım.)

6- İşlemi onaylıyorsunuz. Ve ayarlar menüsü üzerinden Api anahtarınız hazır hale geliyor. Bu anahtarı Nuvio mobil sürümü kullanıcıları uygulamada ayarlar menüsü üzerinden tmdb içerik zenginleştirme kısmından ilgili yere yapıştıracaksınız.

SON UYARILAR!!!!
1- Api anahtarınızı kimseyle paylaşmayın. Size özel bir kimlik gibi düşünün.
2- TV sürüm için TMDB Zenginleştirmeyi Etkinleştirip meta veri dilini Türkçe yapmak yeterli iken Mobil sürümde TMDB Kişisel API Anahtarı girmeniz gerekmektedir. Bu sayede mobilde içerik bilgileri Türkçe gözükecektir.
Kopyalamanız açısından kolaylık olması için yazan metinler:
Uygulama Url'si:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Uygulamanın özeti: Çevrim içi stream uygulaması için Imdb yayın bilgisi
Durum: Çevrim içi stream uygulaması için Imdb yayın bilgisi
Son düzenleme: