patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

Teşekkürler deneme yapacağım ❤ / fullhd den 300 sayfa film çektim televizo ile sorunsuz kullandım pc de windows 10 problem yaşamadım gayet basit ve hızlı çok teşekkürler sağolun.
Rica ederim, iyi seyirler.

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24598
Ekli dosyayı görüntüle 24599
Vay vay yeni gördüm kardeşim seviyorum zeki ve de yaratıcı insanları...Emeğine sağlık

v0.1.9 sürümü yayınlandı
Filmmakinesi sitesi eklendi oluşan m3u listesi windos üzerinde vlc ile açılmıyor ama mobilde televizo ile açılıyor ne windows ne mobilde başka player ile denemedim.

Düzenleme: Sorun benden kaynaklıymış tekrar denedim ve çalıştı.​

Son düzenleme:
v0.1.9 sürümü yayınlandı
Filmmakinesi sitesi eklendi oluşan m3u listesi windos üzerinde vlc ile açılmıyor ama mobilde televizo ile açılıyor ne windows ne mobilde başka player ile denemedim.​
windos üzerinde vlc ile açılıyor.
Ekran görüntüsü 2026-05-24 002628.png
Ekran görüntüsü 2026-05-24 003103.png

Sayfa sayısını kaç yapmam lazım
film sitelerini kendimiz ekleyecegimiz bir yapı kursan link ekle diye.. devamlı ugrasmazsın.. olurmu bilmem ama öneri sadece kolay gelsin

dizipal linki değişmiş çekilmiyor hocam
Linki güncelledim hocam site yapısı değişmediyse aktif olur.
film sitelerini kendimiz ekleyecegimiz bir yapı kursan link ekle diye.. devamlı ugrasmazsın.. olurmu bilmem ama öneri sadece kolay gelsin
Devamlı yine uğraşacağım çünkü siz link girseniz dahi arka planda benim yazdığım kod ve yapı çalışacak diğer türlü film linki girince çekemezsiniz site yapısını programa entegre etmem gerekiyor.

Linki güncelledim hocam site yapısı değişmediyse aktif olur.

Devamlı yine uğraşacağım çünkü siz link girseniz dahi arka planda benim yazdığım kod ve yapı çalışacak diğer türlü film linki girince çekemezsiniz site yapısını programa entegre etmem gerekiyor.
olursa dedim zaten.. kolay gelsin başkan..

Suanda Test Ettim ilk 2 Sayfayi Cektim ve Sonuc Soyle Acilan Filmler de varAcilmayan da var ama bu Cekilen icedrikler ne Kadar Dayanir Bilmiyorum... Yarin Bugun Cektigim Icerikleri Tekrar Test edecegim bakalim hala Calisacak mi Yarin tekrardan geri Donus Yaparim :) 🫡
@patr0n merhaba Abi kusura bakma Test etmek icin vaktim olmadi bugun vakit buldum ve Tekrardan bir Test yaptim ve Sonuc sasirtici Sekilde ayni yani Calisan Filmler hala Calisiyor 😲

Ekran görüntüsü 2026-05-25 010627.png
Buyurun ispatı çalışmıyor VLC media player denendi Televizo denendi Telefonda Televizo program mı ile Bilgisayarda vlc player ile her ikisi de şu an çalışmıyor görüntüyü yeni yükledim gördüğün gibi ilk başlarda çalıştı 3 adet dizi izledim 4 bölüme geldim kapandı açılmıyor

Ellerine gözlerine emeklerine sağlık kardeşim. Kaynak kodlarını paylaşmak istemedin galiba :)

telefonda da kontrol ettim açılmıyor istersen görüntü verebilirim

Ellerine gözlerine emeklerine sağlık kardeşim. Kaynak kodlarını paylaşmak istemedin galiba :)
Teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 25768
Buyurun ispatı çalışmıyor VLC media player denendi Televizo denendi Telefonda Televizo program mı ile Bilgisayarda vlc player ile her ikisi de şu an çalışmıyor görüntüyü yeni yükledim gördüğün gibi ilk başlarda çalıştı 3 adet dizi izledim 4 bölüme geldim kapandı açılmıyor
hiç biri mi çalışmıyor yoksa dizinin sadece 1 bölümü mü açılmadı eksik anlatıyosun hocam sende çalışmıyor bende çalışıyor o nasıl olacak.

@eTasci
bunu az önce test amaçlı netflix kategorisinden aldım bende çalışıyor.

Ekli dosyalar

Geri