patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

Eyvallah @patr0n . Sana dedim altyazı sorar millet diye. Çünkü annem de soruyor. 😂 Dil öğrenmeden önce filmi indirip aynı klasöre srt formatında altyazı koyardık aynı dosyaya. Aklıma o geldi. Eski günler. Ingilızce direkt izliyorum zaten. Çoğu çeviri sorunlu. Ama Kore Sineması olunca... Daha beginner a girişin girişinin girişi. 3 yılda bu kadar. Sağol. Anneme veririm istediğini altyazılı. Sana diyorum istesen neler yaparsın da...

Nöronların dert görmesin kardeşim.

Eyvallah @patr0n . Sana dedim altyazı sorar millet diye. Çünkü annem de soruyor. 😂 Dil öğrenmeden önce filmi indirip aynı klasöre srt formatında altyazı koyardık aynı dosyaya. Aklıma o geldi. Eski günler. Ingilızce direkt izliyorum zaten. Çoğu çeviri sorunlu. Ama Kore Sineması olunca... Daha beginner a girişin girişinin girişi. 3 yılda bu kadar. Sağol. Anneme veririm istediğini altyazılı. Sana diyorum istesen neler yaparsın da...

Nöronların dert görmesin kardeşim.
Abi soran kişi sayısı 1 elin parmaklarını geçmedi açıkçası çekmek gibi bir düşüncemde yoktu ama işte... 😅 Sadece 1 sitede ekledim muhtemelen diğerlerinde yine eklemeyeceğim. Bir kaç eksik kaldı onları tamamlayınca eğer bir aksaklık çıkmazsa belki yarın belki sonraki gün 0.1.7 güncellemesini göndereceğim.

Abi soran kişi sayısı 1 elin parmaklarını geçmedi açıkçası çekmek gibi bir düşüncemde yoktu ama işte... 😅 Sadece 1 sitede ekledim muhtemelen diğerlerinde yine eklemeyeceğim. Bir kaç eksik kaldı onları tamamlayınca eğer bir aksaklık çıkmazsa belki yarın belki sonraki gün 0.1.7 güncellemesini göndereceğim.
Gömülü olanlar iyi çıkıyor tv de. Annem izliyor. Bir de bana pixel drain yazıyor ya hepsinde. Onu sordu 😄 Yaw sen filmin adına bak. Bul izle. Zaten eleyip veriyorum. 😁

Gömülü olanlar iyi çıkıyor tv de. Annem izliyor. Bir de bana pixel drain yazıyor ya hepsinde. Onu sordu 😄 Yaw sen filmin adına bak. Bul izle. Zaten eleyip veriyorum. 😁
Sunucu ismi jetfilm kullanıyor silsem silerim ama şimdi onun için kod eklemem gerekiyor diye silmeyip öyle bırakıyorum elimden geldiğince clean code çalışmaya çalışıyorum o yüzden dursun öyle abi sonuçta zararı yok.😂

Sunucu ismi jetfilm kullanıyor silsem silerim ama şimdi onun için kod eklemem gerekiyor diye silmeyip öyle bırakıyorum elimden geldiğince clean code çalışmaya çalışıyorum o yüzden dursun öyle abi sonuçta zararı yok.😂
Bilmiyor ya. Illa soracak. Anneme çekmişim biraz

@patr0n Altyazıları nereden çekecek sistem? Altyazı org vardı bizim zamanımızda. Öyle bir siteden mi çekecek yoksa filmin sitesinden mi çekecek?

@patr0n Altyazıları nereden çekecek sistem? Altyazı org vardı bizim zamanımızda. Öyle bir siteden mi çekecek yoksa filmin sitesinden mi çekecek?
Yok abi direkt güncellemede gelecek olan film sitesinin eklemiş olduğu alt yazı url adresinden alacak o yüzden dedim sadece 1 sitede olacak diye.

Yok abi direkt güncellemede gelecek olan film sitesinin eklemiş olduğu alt yazı url adresinden alacak o yüzden dedim sadece 1 sitede olacak diye.
Alt yazı olsun derken komple patmalamasın sistem? Baktın stres artıyor, sal gitsin. Gömülü olanlar yeter de artar zaten.
Şimdi sizin yaş yetmez. Önceden Türkiye'de yabancı dil olarak Fransızca okutulurdu. Bu kuşak (benim annem ve babamların kuşağı yani) Fransız filmlerini, yazarlarını falan okur sever. Yeni film çıkıncada bakmak isterler. Senin programa göre siteye girdim. aşağı yukarı rakamları oturttum kafamda. O arayı taratttım istediği Fransız filmi olsun diye. Yeni çekilmiş Fransız filmi. Beğenmedi. Eskiden daha iyiymiş. Allahım diyorum içimden. Ama işimi çok kolaylaştırdın sağol. Şimdi sadece çenesi kaldı. Diğer türlü tarayıcıdan aç bu izlet. Çok zor oluyordu. Sağolasın tekardan. Pixel Drain'e takık olanlar da dosyayı txt yapıp CTRL F ile yazıp bulup delete dedikten sonra kaydedip tekrar m3u formatına çeksinler, ne deyim :)

Kafam karıştı 😅🥲 neyse abi yardımın için teşekkür ederim zamanım olduğunda tekrar deneyeceğim ellerine ve emeğine sağlık 🫡
Sayın Memetcandal bahsettiğin M3u editör prg. nasıl ulaşabiliriz

v0.1.7 güncellemesi yayınlandı,
Ui tarafında değişiklikler ve tema hatırlama özelliği,
Rec Tv eklemesi,
Sinema.gg eklemesi.​

Rec Tv eklemesi,
Sinema.gg eklemesi.​
Emeklerinize sağlık üstadım.İşleriniz rast gitsin teşekkürler.

Rec Tv eklemesi,
Sinema.gg eklemesi.​
Rec TV çekerken tocen problemi yaşanmıyor mu? Rec TV Token korumalı diye biliyorum

Rec TV çekerken tocen problemi yaşanmıyor mu? Rec TV Token korumalı diye biliyorum
Evet token korumalı ama sadece token koruması yok bir kaç koruma daha var şu an için çalışıyor sonrasına sonra bakarız müsait zamanda rec test edip yazar mısın?

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24598
Ekli dosyayı görüntüle 24599
Emeklerinize sağlık

Evet token korumalı ama sadece token koruması yok bir kaç koruma daha var şu an için çalışıyor sonrasına sonra bakarız müsait zamanda rec test edip yazar mısın?
Vaktim olduğunda edeyim abi 👍

Son düzenleme:

Geri