teşekkürHerkese merhaba,
Bir ara buralarda paylaşımlar yapıyordum ama sonra biraz kayboldum. Şimdi sizler için sade ve düzgün bir M3U film listesi hazırladım
Görselde de görebileceğiniz gibi listede 17 binden fazla içerik var. Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu gibi tüm kategoriler düzenli şekilde ayrılmış durumda. Televizo veya kullandığınız herhangi bir M3U destekli oynatıcıya ekleyip anında izlemeye başlayabilirsiniz
M3U Liste Bağlantısı:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Film isteklerinizi veya çalışmayan linkleri bana forum üzerinden de yazabilirsiniz, buralardayım. Eğer bana destek olmak isterseniz Telegram kanalıma da beklerim. Ayrıca, forum kuralları gereği burada paylaşılması yasak olan bazı özel linkleri de yakında sadece Telegram kanalım üzerinden paylaşacağım.
Telegram Kanalım:
Herkese iyi seyirler dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 20516
Ekli dosyayı görüntüle 20515
hocam TV'nin kodekleri eskiyse yayın formatını okuyamıyor en iyi yöntem şöyle Mobile ve TVnin uygulama mağazasından kur mobildeki ipTv alanına URLyi yapıştır sinra yönergeleri takip edip ekrana yansitArkadaşlar Vestel akıllı televizyona ssiptv yi kurdum ve bu listeyi ekledim. Liste görünüyor fakat filme tıkladığımda video oynatılamıyor diyor. Ayarlarda bir değişiklikmi yapmam gerek. Bu konuda bilgisi olan varmı.
Hocam yardımcı olduğunun için teşekkürler. Fakat sonraki mesajı atlamışsın sanırım. TV android değilhocam TV'nin kodekleri eskiyse yayın formatını okuyamıyor en iyi yöntem şöyle Mobile ve TVnin uygulama mağazasından kur mobildeki ipTv alanına URLyi yapıştır sinra yönergeleri takip edip ekrana yansitBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
TEteşekkür
Ekliuprum oşmuyor yardımcı olsanHerkese merhaba,
Bir ara buralarda paylaşımlar yapıyordum ama sonra biraz kayboldum. Şimdi sizler için sade ve düzgün bir M3U film listesi hazırladım
Görselde de görebileceğiniz gibi listede 17 binden fazla içerik var. Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu gibi tüm kategoriler düzenli şekilde ayrılmış durumda. Televizo veya kullandığınız herhangi bir M3U destekli oynatıcıya ekleyip anında izlemeye başlayabilirsiniz
M3U Liste Bağlantısı:
Film isteklerinizi veya çalışmayan linkleri bana forum üzerinden de yazabilirsiniz, buralardayım. Eğer bana destek olmak isterseniz Telegram kanalıma da beklerim. Ayrıca, forum kuralları gereği burada paylaşılması yasak olan bazı özel linkleri de yakında sadece Telegram kanalım üzerinden paylaşacağım.
Telegram Kanalım:
Herkese iyi seyirler dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 20516
Ekli dosyayı görüntüle 20515
ugrasma bosa linkler kapatti ustaEkliuprum oşmuyor yardımcı olsan
Bunları M3 u olarak nasıl yazıyoruz anlamadım yardımcı olacak varmı hiç bir lşnkden bir şey yapamadımeline sağlık ustam özel linklerini bekliyoruz saygılar
Nasıl yapsın ben yapamıyorum tüm linklere bakıyorum M3 u dosyası çıkmıyor yardımcı olurmusunYapmayı başardım link adresini düzgün kopyalayamamışım ama şimdi düzeldi