isimbulamajim
Paylaşımcı
Çok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.Hayırlı uğurlu olsun. Burda konusunun açılmamış olması garip geldi.
Kanal bile kapatılmış olmasına rağmen susmadık, küçük bir aile koca bir kitleye dönüştü.
@Sinetech Dubai'de olduğunuz için plaket konusunda sorun çekmiyorsunuz. Ya Türkiye'de gümrüğe takılsaydı?

SüperÇok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.
Plaket konusu da nasıl olacak bilemiyorum, Youtube bununla alakalı bir bilgilendirme vs yapmadı
Senin, @hayri paçcı , @Kargo1975, @gorkem serif, forumda yok ama her zaman motive edici mesajlar gönderen jaccckal, Hakan Bayar, forumdaki desteklerinden dolayı @AKYOL , @Adnan K. yine büyük katkıları olan @dehakan7 , @tekkan, tabii ki genç dehamız @patr0n, konularını çok sevdiğim @eerol, paylaştığı haberleri bir süredir okuyamadığımız @remixtik , harika paylaşımları olan @birdirbir, kendini özletmiş olsa da @Latte, haber girmesini dört gözle beklediğimiz @Graveworm ve unuttuğum için affetmesini istediğim pek çok arkadaşıma, kardeşime, abime ne kadar teşekkür etsem azdır.
Bu kanal 2 kere kapatıldı, 3 kere her şeye sıfırdan başladık, kanal çalındı, çok stresli bir kaç gün sonunda onu da atlattık evelallah
Bundan sonra da Survivor modunda ve sadece bilgi paylaşmak için yayınlarımız devam edecektir, burada bulunan, kanalda bulunan herkese sonsuz kere teşekkürler ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 24698
Hayırlı ve uğurlu olsun abi birlikte nice 100.000'lere nice milyonlara...Çok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.
Plaket konusu da nasıl olacak bilemiyorum, Youtube bununla alakalı bir bilgilendirme vs yapmadı
Senin, @hayri paçcı , @Kargo1975, @gorkem serif, forumda yok ama her zaman motive edici mesajlar gönderen jaccckal, Hakan Bayar, forumdaki desteklerinden dolayı @AKYOL , @Adnan K. yine büyük katkıları olan @dehakan7 , @tekkan, tabii ki genç dehamız @patr0n, konularını çok sevdiğim @eerol, paylaştığı haberleri bir süredir okuyamadığımız @remixtik , harika paylaşımları olan @birdirbir, kendini özletmiş olsa da @Latte, haber girmesini dört gözle beklediğimiz @Graveworm ve unuttuğum için affetmesini istediğim pek çok arkadaşıma, kardeşime, abime ne kadar teşekkür etsem azdır.
Bu kanal 2 kere kapatıldı, 3 kere her şeye sıfırdan başladık, kanal çalındı, çok stresli bir kaç gün sonunda onu da atlattık evelallah
Bundan sonra da Survivor modunda ve sadece bilgi paylaşmak için yayınlarımız devam edecektir, burada bulunan, kanalda bulunan herkese sonsuz kere teşekkürler ederim.
Tebrikler abim daha nicelerineÇok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.
@tıngırmıngır ve @ismailturret 'i de unutmayalım