Sinetech 100 bin abone oldu!

isimbulamajim

Paylaşımcı
Puan 61
Çözümler 0
@isimbulamajim
Hayırlı uğurlu olsun. Burda konusunun açılmamış olması garip geldi.
Kanal bile kapatılmış olmasına rağmen susmadık, küçük bir aile koca bir kitleye dönüştü.

@Sinetech Dubai'de olduğunuz için plaket konusunda sorun çekmiyorsunuz. Ya Türkiye'de gümrüğe takılsaydı?

Tebrik ederim, 100 bin abone hayırlı uğurlu olsun.🎉

Hayırlı olsun, umarım en yakın zamanda bir milyonu geçer.

Ulan geçen ben açayım dedim 99.000'deydi. Az bekleyeyim dedim, unuttum. 🤣🤣

Tebrikler @Sinetech hedef milyonlar olsun.

Hayırlı olsun.Yararlı paylaşımların bulunduğu nice 100 binler olsun hep birlikte.:cool::coffee:

Hayırlı olsun, emek verenlerin ellerine yüreklerine sağlık.

Kanal bile kapatılmış olmasına rağmen susmadık, küçük bir aile koca bir kitleye dönüştü.

@Sinetech Dubai'de olduğunuz için plaket konusunda sorun çekmiyorsunuz. Ya Türkiye'de gümrüğe takılsaydı?
Tebrikler👍💫💥

YouTube kanalınızın 100.000 aboneye ulaşması gerçekten büyük bir başarı. Bu, içeriklerinizin izleyiciler tarafından ne kadar değerli bulunduğunun ve emeklerinizin karşılığının bir göstergesidir.
Başarılarınızın devamını diler, gelecek projelerinizde de aynı azim ve başarıyı sürdürmenizi temenni ederim. @Sinetech

Çok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.

Plaket konusu da nasıl olacak bilemiyorum, Youtube bununla alakalı bir bilgilendirme vs yapmadı :)

Senin, @hayri paçcı , @Kargo1975, @gorkem serif, forumda yok ama her zaman motive edici mesajlar gönderen jaccckal, Hakan Bayar, forumdaki desteklerinden dolayı @AKYOL , @Adnan K. yine büyük katkıları olan @dehakan7 , @tekkan, tabii ki genç dehamız @patr0n, konularını çok sevdiğim @eerol, paylaştığı haberleri bir süredir okuyamadığımız @remixtik , harika paylaşımları olan @birdirbir, kendini özletmiş olsa da @Latte, haber girmesini dört gözle beklediğimiz @Graveworm ve unuttuğum için affetmesini istediğim pek çok arkadaşıma, kardeşime, abime ne kadar teşekkür etsem azdır.

@tıngırmıngır ve @ismailturret 'i de unutmayalım :)

Bu kanal 2 kere kapatıldı, 3 kere her şeye sıfırdan başladık, kanal çalındı, çok stresli bir kaç gün sonunda onu da atlattık evelallah 🤲

Bundan sonra da Survivor modunda ve sadece bilgi paylaşmak için yayınlarımız devam edecektir, burada bulunan, kanalda bulunan herkese sonsuz kere teşekkürler ederim.

1778875200351.webp

Çok teşekkürler sevgili @isimbulamajim, aslında senin de önerdiğin gibi bir canlı yayın planlamıştım ama işlerim çok yoğun olduğu için ayarlayamadım, belki bayramda bir akşam müsait arkadaşlarla canlı yayında buluşuruz.

Plaket konusu da nasıl olacak bilemiyorum, Youtube bununla alakalı bir bilgilendirme vs yapmadı :)

Senin, @hayri paçcı , @Kargo1975, @gorkem serif, forumda yok ama her zaman motive edici mesajlar gönderen jaccckal, Hakan Bayar, forumdaki desteklerinden dolayı @AKYOL , @Adnan K. yine büyük katkıları olan @dehakan7 , @tekkan, tabii ki genç dehamız @patr0n, konularını çok sevdiğim @eerol, paylaştığı haberleri bir süredir okuyamadığımız @remixtik , harika paylaşımları olan @birdirbir, kendini özletmiş olsa da @Latte, haber girmesini dört gözle beklediğimiz @Graveworm ve unuttuğum için affetmesini istediğim pek çok arkadaşıma, kardeşime, abime ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu kanal 2 kere kapatıldı, 3 kere her şeye sıfırdan başladık, kanal çalındı, çok stresli bir kaç gün sonunda onu da atlattık evelallah 🤲

Bundan sonra da Survivor modunda ve sadece bilgi paylaşmak için yayınlarımız devam edecektir, burada bulunan, kanalda bulunan herkese sonsuz kere teşekkürler ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 24698
Süper💥💫👍

Hayırlı ve uğurlu olsun abi birlikte nice 100.000'lere nice milyonlara... :) ❤️

@Sinetech Hocam;Youtube"deki 100 Bin Abone Hayırlı Olsun.
Bu Foruma,Sizin Youtube Video"larınız,Sayesinde Uye Oldum.
Next My Box Android Tv Box"ımı Sizin Youtube Video"larındaki,
Önerileriniz Sayesinde Aldım,ve Halen Sorunsuz Kullanmaktayım.
Foruma Gelecek Olursak,Burada Sayenizde Herkes Birbiriyle,Tanıstı,
Birbirine Yardımcı Olmaya,Kendini Gelistirmeye,Çalıştı.ve Çok Guzel,
Bir Aile Ortamı Olustu.ve Bunlara Siz Vesile Oldugunuz İcinde,
Ayrıca Teşekkür Ederiz.Saygılarımla. (y)

Ha bu arada söylemeyi unuttum ama bu ortamı bize sağladığın için teşekkür ederim @Sinetech Tarık abi ayrıca sana her türlü desteğini sunan ve her özel mesajıma dönüş yapıp forum buglarını kapatan @AKYOL hocama da teşekkür ederim. 😅❤️

@Sinetech Youtube kanalının hak ettiği yerlere gelmesi dileğiyle, nice 100.000'lere. Hayırlı uğurlu olsun.

Nice 100.000'lere inşallah. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun, nice 100.000'lere 👏 👏

Hayırlı uğurlu olsun @Sinetech ve bu forumdaki emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde birçok şey öğrendim, çok güzel insanlarla tanıştım, umarım benim açtığım birkaç konu ile bende insanlara yardımcı olabilmişimdir

@Latte @patr0n @tekkan @birdirbir @ahmet0099 @ufuktok @IzleGO @Kargo1975 @Adnan K. (unuttuğum kişi varsa af edin) sizlerle de ayrı teşekkür ederim sizler bana çok yardımcı oldunuz

Sayenizde M3U Listesi oluşturmayı öğrendim ve güzel bir M3U listesi oluşturabildim (forumda bulabilirsiniz güncel tutuyorum listeyi)

Sizin sayenizde uygulama yapmaya cesaret ettim ve Gemini/Claude yardımı ile güzel bir uygulama yapabildim (bunu da forumda bulabilirsiniz içeriği: Canlı TV, Film ve dizi) (@Sinetech
Size bu konu ile alakalı bir Mail attım attığım Mail okudyusaniz bana geri dönüş yaparsanız sevinirim (Mail Başlığı: IPTVSevenler uygulama))

JS yazarak Jetfilm sitesini claudflare ile çektim ve şuanda o yaptığım kodu daha da iyi hale getirmeye çalışıyorum

Herkese iyi forumlar dilerim 🫡

Son düzenleme:
Hep Birlikte 100.000 Kişi Olduk!
Sevgili dostlar, sizlerle büyümek, gelişmek büyük bir mutluluk.
Hep birlikte daha nice başarıya! 💛

@tıngırmıngır ve @ismailturret 'i de unutmayalım :)

Tebrikler abim daha nicelerine

Geri