patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

teşekkürler üstad ellerine sağlık

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24598
Ekli dosyayı görüntüle 24599
teşekkür ederim, güzel çalışıyor.ellerine sağlık

Valla Hocam her şeyden önce böyle bir mantık kurmak bunu eyleme dökmek program yazmak ve en sonunda kamuya açmak söz bitti gerçekten
Emeklerine sağlık
@Latte'de fark etmiştim ilk m3u düzenleme programı yazmıştı sonra onlarca program yazan arkadaş oldu hepsine nezdinde bir kez daha teşekkür edeyim şu an bile Tizentube izliyorum mesela.
@Latte abinin yaptığı M3U oluşturma programını ben hala kullanıyorum mesela işleri çok kolaylaştırıyor 🫡

@patr0n abi yazdığın Script hangi dilde acaba? Birde kendi server üzerinden mi host luyorsun?

Claudflare de maalesef bedava limit yüzünden bir siteyi çekmem biraz uzun sürüyor (bunun için bir bot yazmayı düşünüyorum),

Teşekkür Ederim .Güzel çalışma yapmışsınız sorunsuz çalışıyor.

@patr0n Filmmodunu Cekemedim bir turlu ne yaparsam yapayim sadece ilk sayfayi cekiyor ve ondan sonra ayni seyleri cekip duruyor...

cektigi siteyi Soyle yazir:

o soteye gittigimde bende boyle Gozukuyor:

sonra biyle devam ediyor:

Asagiya Uygulamanin cekme seklini yaziyorum....

Kod:
Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Gorsel:

1778751889029.png

Teşekkürler usta, Eline emeğine sağlık.

(Patron) Hocam elin kolun dert görmesin verdin emek ve çıkarsız harika güzel sunumlar için çok çok tesekkur ederim iyi sizin gibi güzel insanlar var her zaman
Teşekkür ederim hocam. :)
eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim.
teşekkürler üstad ellerine sağlık
Teşekkür ederim.
teşekkür ederim, güzel çalışıyor.ellerine sağlık
Teşekkür ederim.
Teşekkür Ederim .Güzel çalışma yapmışsınız sorunsuz çalışıyor.
Teşekkür ederim.
@patr0n Filmmodunu Cekemedim bir turlu ne yaparsam yapayim sadece ilk sayfayi cekiyor ve ondan sonra ayni seyleri cekip duruyor...

Kod:

Gorsel:

Ekli dosyayı görüntüle 24623
Kategori 4k kategorisinde solda ki kategoriye bak.
Teşekkürler usta, Eline emeğine sağlık.
Teşekkür ederim.
@patr0n abi yazdığın Script hangi dilde acaba? Birde kendi server üzerinden mi host luyorsun?

Claudflare de maalesef bedava limit yüzünden bir siteyi çekmem biraz uzun sürüyor (bunun için bir bot yazmayı düşünüyorum),
Server üzerinde çalışmıyor back end tarafında rust, front end tarafında node.js (js, ts) kullandım hızını normalde dahada yükseltebiliyorum ama o zamanda sitenin koruması saldırı deyip işlemi kesiyor.

Kod:

Gorsel:

Ekli dosyayı görüntüle 24623
Kontrol ettim bende çalıştı sonra internet değiştirip tekrar deneyeceğim.

@Memetcandal senin kafanı şey karıştırmış olabilir program çekerken playerlar üstünden çekiyor yani şu şekilde ekte verdiğim görsele bak.

Evet evet şimdi anladım gözden kaçırdığım bir şey varmış gerçekten 4k kategorisinin 4 sayfanın tamamını almayıp sadece ilk sayfanın hepsini tüm player seçeneğiyle alıyor. Url formatı doğru ama path yanlış eklemişim o yüzden oluyormuş gün içinde fixlerim güncelleme veririm.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260514_130706_Televizo.jpg
    Screenshot_20260514_130706_Televizo.jpg
    216.3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 24598
Ekli dosyayı görüntüle 24599
Teşekkürler. tv kanalları içinde böyle bir proğram yapılabiliyorsa çok makbule geçerdi.

Diyorum adam patron diye, kimse inanmıyor...

Kontrol ettim bende çalıştı sonra internet değiştirip tekrar deneyeceğim.
Ilginç bende olmadı maalesef 4k 5 sayfalı diye biliyorum 1 sayfayı bana 5 kez çekti... Konum Almanya bu arada 🥲

Burada @patr0n çok emeği var gerçekten. Sonsuz kez teşekkür ediyorum kendisine.
Teşekkür ederim hocam dün gece bir mesajımda söylemiştim yine söyleyim aynı geminin yolcusuyuz yeri geldiğinde forum içi bazı tartışmalarda olsa, sıkıntılarda çıksa bir çok kişi banlansada yine bir şekilde kendini burada buluyor demek ki bir şeyleri forum kullanıcıları olarak doğru yapıyoruz ki kolay kolay kopamıyoruz buradan. :)
Ilginç bende olmadı maalesef 4k 5 sayfalı diye biliyorum 1 sayfayı bana 5 kez çekti... Konum Almanya bu arada 🥲
sorunu çözdüm benden kaynaklı bir hata varmış path girerken hatalı girmişim o yüzden düzeltiyorum.

@patr0n hocam konudan bağımsız bir şey soracağım, profilinizin hemen altında patron was here yazıyor bunu nasıl yaptınız? Bende yazı yazmak istiyorum

Geri