patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

Fullhdfilmi di sanirim. Linkler calismadi. Jellyfinde m3u olarak degil de strm olarak cevirip ekliyorum. M3u denerim yarin. Eline saglik tekrardan.
Çalışıyor hocam stream link eklediğiniz için çalışmaz useragent, referer eklemeniz gerekiyor.
1778706340350.png
Valla abi sizden bayağı şeyler öğrendim devam da ediyorum öğrenmeye emeğine sağlık geçekten 💪
Teşekkür ederim bir şeyler öğretebiliyorsak ne mutlu bizlere. :)

vlc playerde dizi çekimi boş görünüyor sanırım dizi çekimi vlc playerde olmuyor

Teşekkür ederim.
vlc playerde dizi çekimi boş görünüyor sanırım dizi çekimi vlc playerde olmuyor
Dizi için dizipal ekledim ama dizipal site yapısı gereği sayfa yapısı yok kaydırdıkça yeni içerikler ekrana geliyor bu yüzden dizipal kullanırken bir müddet sonra elle durdurmanız gerekiyor yoksa tüm listeyi çekene kadar durmuyor buda saatler belki günler sürer bilmiyorum.
1778707488306.png

@Kargo1975 @parstv
Şimdilik elimden bu geldi abiler filmmodu için aile ve 4k filmler kategorisini çektim vlc ile kullanmayın film isimlerini tam göstermiyor televizoda sorunsuz gözüküyor.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkür ederim hocam iş görüyorsa ne mutlu sonuçta aynı geminin yolcusuyuz. :)

Önce ana dom üstünden asenkron olarak bir get isteği atıp scx objesini regex ile yakalaman gerek ama adamlar koruma olarak rot13 kullanıyor yani şifreliyor daha sonu bunuda base64 ile şifreliyor önce o veriyi decompile etmen gerek asıl mevzu iframe içine girince başlıyor orda av içine gömülü scret token var onu alman gerekiyo bu tokenide önce tersine çevirmen gerek sonrada base64 çözmen gerek sonrada offset mapping ile döngüye alman gerek rot13 olduğu içinde her byte değerinin mod 5+1 yapman gerek çıkan sonucu tekrar base64 ile çözmen gerek en son zaten ham veriyi veriyor işin teknik kısmı bundan ibaret.

ab içine gömülü demişim o av olacak düzelttim
Baya karmaşık duruyor neyse bir ara vaktim olursa yapmayı denerim ama şimdilik şöyle iyiyim 😅🥲

eline emeğine sağlık ne kadar önemli bir araç olduğunu bilen bilir :) çok kişinin işine yarar bu 💫

Eline, emeğine sağlık, teşekkürler kardeşim...

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 24598
Ekli dosyayı görüntüle 24599
Ellerine sağlık teşekkürler

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 24598
Ekli dosyayı görüntüle 24599
Eline, emeğine sağlık kardeşim, güzel çalışma olmuş

Valla Hocam her şeyden önce böyle bir mantık kurmak bunu eyleme dökmek program yazmak ve en sonunda kamuya açmak söz bitti gerçekten
Emeklerine sağlık
@Latte'de fark etmiştim ilk m3u düzenleme programı yazmıştı sonra onlarca program yazan arkadaş oldu hepsine nezdinde bir kez daha teşekkür edeyim şu an bile Tizentube izliyorum mesela.

oha çok iyi değilmi yaa vallaha süper elinize sağlık

Üstad eline sağlık,
Ufuk açıcı bir çalışma olmuş.

1778744303029.png
Çok güzel çalışıyor...Ellerine sağlık usta...Yeni bilgiler içinde ayrıca Teşekkürler...

Çok çok teşekkürler emegine sağlık
Rica ederim hocam.
eline emeğine sağlık ne kadar önemli bir araç olduğunu bilen bilir :) çok kişinin işine yarar bu 💫
Teşekkür ederim hocam.
Eline, emeğine sağlık, teşekkürler kardeşim...
Teşekkür ederim hocam.
Ellerine sağlık teşekkürler
Teşekkür ederim hocam
Eline, emeğine sağlık kardeşim, güzel çalışma olmuş
Teşekkür ederim hocam.
Valla Hocam her şeyden önce böyle bir mantık kurmak bunu eyleme dökmek program yazmak ve en sonunda kamuya açmak söz bitti gerçekten
Emeklerine sağlık
@Latte'de fark etmiştim ilk m3u düzenleme programı yazmıştı sonra onlarca program yazan arkadaş oldu hepsine nezdinde bir kez daha teşekkür edeyim şu an bile Tizentube izliyorum mesela.
Teşekkür ederim hocam.
eline sağlık usta teşekkürler
Teşekkür ederim hocam.
oha çok iyi değilmi yaa vallaha süper elinize sağlık
Teşekkür ederim.
Üstad eline sağlık,
Ufuk açıcı bir çalışma olmuş.
Teşekkür ederim. :)
Ekli dosyayı görüntüle 24617
Çok güzel çalışıyor...Ellerine sağlık usta...Yeni bilgiler içinde ayrıca Teşekkürler...
Teşekkür ederim, her zaman. :)

(Patron) Hocam elin kolun dert görmesin verdin emek ve çıkarsız harika güzel sunumlar için çok çok tesekkur ederim iyi sizin gibi güzel insanlar var her zaman

eline emeğine sağlık

izlediğimiz filmlerde rol almadığımız kaldı

Geri