patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

@patr0n kusura bakma çok fazla yazışarak konunun odağını hafif kaydırmış olduk hakkını helal et 🫡

benim pc im yok bu islerdende pek analmam varsa cektiginiz site txt olarak atarsaniz bana bendd draboxumda link yaparim mumkunse sizler icinde

Son düzenleme:
Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24598
Ekli dosyayı görüntüle 24599
Emeğine sağlık hocam,bu tür bir şey düşünmek bile yeter artar ki sen yapmışsın bravo👏

Linux için python da varmı hocam.

@patr0n Kardeşim,Eline Emeğine Sağlık.Teşekkürler.

Çok Faydalı Bir Konu Olmuş.

Senden Rica Etsem,Pc Olmayan,Android Tv Box,Kullanan Arkadaşlarımızda Var.

Bende Dahil,Pc Kullanmıyorum.Bu Yuzden,Bu Konudan,Herkesinde Yararlanabilmesi

İçin,Bu Siteleri M3u Şeklinde Paylaşabilirmisin?Mümkünse Tabi.

Amaç Burda Yapamayanlarında,Bu Konulardan,Sayenizde İstifade Edebilmesi.

Yaptığın Bu İşler,Gercekten Takdire Değer.Tebrik Ederim,Kardeşim.Saygılarımla.:coffee:

1o numara 5 yıldız windows 10 da sıkıntısız çalışıyor
Screenshot_1.png

Merhaba
Çok teşekkür ederim
Elinize sağlık
Saygı ve sevgiler

eline koluna sağlık reis
Teşekkür ederim.
benim pc im yok bu islerdende pek analmam varsa cektiginiz site txt olarak atarsaniz bana bendd draboxumda link yaparim mumkunse sizler icinde
Kendim sadece test amaçlı çektiğim için hiç bir siteyi tamamen çekmesi için bırakmadım olurda çeken olursa paylaşırsa kullanırsın hocam.
@patr0n güzel olmuş, eline saglık hocam. denicem simdi. umarım jellyfine olur.
Teşekkür ederim m3u listesini televizoda test ettim sorun yoktu muhtemelen jellyfin de sorun çıkmayacaktır.
Emeğine sağlık hocam,bu tür bir şey düşünmek bile yeter artar ki sen yapmışsın bravo👏
Teşekkür ederim hocam. :)
teşekkür ederim
Rica ederim.
Linux için python da varmı hocam.
Programda ekli olan sitelerin python kodlarını daha önceden yazmıştım ama program içinde ki kadar gelişmiş değiller henüz paylaşmıyorum çekim sırasında bazı sorunlar oluyor onları fixleyince paylaşırım muhtemelen.
@patr0n Kardeşim,Eline Emeğine Sağlık.Teşekkürler.

Çok Faydalı Bir Konu Olmuş.

Senden Rica Etsem,Pc Olmayan,Android Tv Box,Kullanan Arkadaşlarımızda Var.

Bende Dahil,Pc Kullanmıyorum.Bu Yuzden,Bu Konudan,Herkesinde Yararlanabilmesi

İçin,Bu Siteleri M3u Şeklinde Paylaşabilirmisin?Mümkünse Tabi.

Amaç Burda Yapamayanlarında,Bu Konulardan,Sayenizde İstifade Edebilmesi.

Yaptığın Bu İşler,Gercekten Takdire Değer.Tebrik Ederim,Kardeşim.Saygılarımla.:coffee:
Teşekkür ederim abi, üst mesajda da söylediğim gibi siteleri sadece test amaçlı olarak maksimum 2 sayfa olarak çekip kontrol ettim hiç bir sitenin hiç bir kategorisini tamamen çekmedim eğer paylaşan olursa ne ala olmazsa şu an için bazı testler yapıyorum başarılı olursa buradan yine sana ve parstv için dönüş yaparım.
1o numara 5 yıldız windows 10 da sıkıntısız çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 24604
Windows 10 da çalışması güzel normalde sanal makine ile test edecektim ama unutmuşum bu arada dizipalde dizi çekerseniz vlc ile kullanmayın hocam vlcnin kafası karışıyor. :)
Merhaba
Çok teşekkür ederim
Elinize sağlık
Saygı ve sevgiler
Merhaba, rica ederim saygılar sevgiler. :)

Eline sağlık kardeşim milleti büyük bir sıkıntıdan kurtarmış oldun.

Eline sağlık kardeşim milleti büyük bir sıkıntıdan kurtarmış oldun.
Teşekkür ederim hocam iş görüyorsa ne mutlu sonuçta aynı geminin yolcusuyuz. :)
Özelden/dm bana onu nasıl yaptığını yazabilir misin acaba?
Önce ana dom üstünden asenkron olarak bir get isteği atıp scx objesini regex ile yakalaman gerek ama adamlar koruma olarak rot13 kullanıyor yani şifreliyor daha sonu bunuda base64 ile şifreliyor önce o veriyi decompile etmen gerek asıl mevzu iframe içine girince başlıyor orda av içine gömülü scret token var onu alman gerekiyo bu tokenide önce tersine çevirmen gerek sonrada base64 çözmen gerek sonrada offset mapping ile döngüye alman gerek rot13 olduğu içinde her byte değerinin mod 5+1 yapman gerek çıkan sonucu tekrar base64 ile çözmen gerek en son zaten ham veriyi veriyor işin teknik kısmı bundan ibaret.

ab içine gömülü demişim o av olacak düzelttim

Teşekkür ederim.

Kendim sadece test amaçlı çektiğim için hiç bir siteyi tamamen çekmesi için bırakmadım olurda çeken olursa paylaşırsa kullanırsın hocam.

Teşekkür ederim m3u listesini televizoda test ettim sorun yoktu muhtemelen jellyfin de sorun çıkmayacaktır.

Teşekkür ederim hocam. :)

Rica ederim.

Programda ekli olan sitelerin python kodlarını daha önceden yazmıştım ama program içinde ki kadar gelişmiş değiller henüz paylaşmıyorum çekim sırasında bazı sorunlar oluyor onları fixleyince paylaşırım muhtemelen.

Teşekkür ederim abi, üst mesajda da söylediğim gibi siteleri sadece test amaçlı olarak maksimum 2 sayfa olarak çekip kontrol ettim hiç bir sitenin hiç bir kategorisini tamamen çekmedim eğer paylaşan olursa ne ala olmazsa şu an için bazı testler yapıyorum başarılı olursa buradan yine sana ve parstv için dönüş yaparım.

Windows 10 da çalışması güzel normalde sanal makine ile test edecektim ama unutmuşum bu arada dizipalde dizi çekerseniz vlc ile kullanmayın hocam vlcnin kafası karışıyor. :)

Merhaba, rica ederim saygılar sevgiler. :)
Fullhdfilmi di sanirim. Linkler calismadi. Jellyfinde m3u olarak degil de strm olarak cevirip ekliyorum. M3u denerim yarin. Eline saglik tekrardan.

Valla abi sizden bayağı şeyler öğrendim devam da ediyorum öğrenmeye emeğine sağlık geçekten 💪

Geri