17.000+ İçerikli Film M3U Arşivi

teşekkür edrim elerine emeğine sağlık

Ssiptv ye nasıl ekleyebilirim

Teşekkürler

İptv hakkında hiç bilgim yok bu içerikleri nasıl izleyebilirim yardımcı olabilecek varsa Dmden yazabilir mi

DM gerek yok başkan ilk olarak iptv player indirmen gerekiyor forumdaki onlarca playerden birini seç beğen daha sonra indirdiğin playerde bulunan liste ekle izleme listesi ekle veya m3u ekle gibi bir alan göreceksin o alana forumdan edindiğin m3u listesini eklediğinde izlemeye başlarsın

Ssiptv ye nasıl ekleyebilirim

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ekteki sana özel bağlantı kodunu ilgili alanı bir liste ekleme alanında external playlist alaninda add tikina bas açılan alanda source URL yerine linki gir okeyle sonra kaydet .. şimdi TV'ye dön ana ekrana gel liste gelmiş olacak yada yukardan yenile diyip listeyi kontrol et

Ekli dosyalar

• 1776341657097.jpg
    1776341657097.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 39
Emeğinize sağlık güzel çalışıyor

Baya iyi denedim

ekteki sana özel bağlantı kodunu ilgili alanı bir liste ekleme alanında external playlist alaninda add tikina bas açılan alanda source URL yerine linki gir okeyle sonra kaydet .. şimdi TV'ye dön ana ekrana gel liste gelmiş olacak yada yukardan yenile diyip listeyi kontrol et
Teşekkürler

Arkadaşlar Vestel akıllı televizyona ssiptv yi kurdum ve bu listeyi ekledim. Liste görünüyor fakat filme tıkladığımda video oynatılamıyor diyor. Ayarlarda bir değişiklikmi yapmam gerek. Bu konuda bilgisi olan varmı.

Arkadaşlar Vestel akıllı televizyona ssiptv yi kurdum ve bu listeyi ekledim. Liste görünüyor fakat filme tıkladığımda video oynatılamıyor diyor. Ayarlarda bir değişiklikmi yapmam gerek. Bu konuda bilgisi olan varmı.
Başka filmlerde deneyin, açmaya çalıştığınız film listeden kaldırılmış olabilir.

SSIPTV film ve dizilerin hiç birini açmıyor diye biliyorum sadece canlı yayın izleniyor

SSIPTV film ve dizilerin hiç birini açmıyor diye biliyorum sadece canlı yayın izleniyor
Televizo uygulamasını deneyin bide. Ücretsiz sürümü bile fazlasıyla iş görür

Elinize sağlık hocam. İşimi fazlasıyla görecek.

Herkese merhaba,

Bir ara buralarda paylaşımlar yapıyordum ama sonra biraz kayboldum. Şimdi sizler için sade ve düzgün bir M3U film listesi hazırladım

Görselde de görebileceğiniz gibi listede 17 binden fazla içerik var. Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu gibi tüm kategoriler düzenli şekilde ayrılmış durumda. Televizo veya kullandığınız herhangi bir M3U destekli oynatıcıya ekleyip anında izlemeye başlayabilirsiniz

🔗 M3U Liste Bağlantısı:

Film isteklerinizi veya çalışmayan linkleri bana forum üzerinden de yazabilirsiniz, buralardayım. Eğer bana destek olmak isterseniz Telegram kanalıma da beklerim. Ayrıca, forum kuralları gereği burada paylaşılması yasak olan bazı özel linkleri de yakında sadece Telegram kanalım üzerinden paylaşacağım.

👉 Telegram Kanalım:

Herkese iyi seyirler dilerim. 🍿
Ekli dosyayı görüntüle 20516
Ekli dosyayı görüntüle 20515
Eline sağlık

Tam tersi. Canlı yayınlarda ses var görüntü yok. Vod kısmında sıkıntı yok
Benim hatırladığım uygulama oda SSIPTV di Türkiye deki evde onu kullanıyoruz (TV Android olmadığı için başka seçenek yok) ve bende sadece canlı yayınları açıyor du

Geri