Nuvio için Collections (Koleksiyon)

Son düzenleme:
Yeni birşeyler ekledim

Daha önce yaptıklarınızı silerek verdiğim eklenti ve koleksiyonu ekleyin. Bu daha bi içime sindi 😁

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Umarım hoşunuza gider. Daha çok Türkçe içerik buldukça eklemeye devam edeceğim. İyi forumlar.. 🤘
Teşekkürler

Selamlar,

Uygulama için kendi çapımda bir Collections yaptım umarım beğenirsiniz.

Addons(Eklenti) olarak eklemeniz gereken manifestler;

Collections dosyadı;

Eklemek için Eklentiler(Addons) altında telefon ile yönet(Manage from phone) diyerek qr kodu okutun daha sonrasında açılan sayfada Collections-Import-Import file diyerek ekleyin

Geliştirmeye devam edeceğim fırsat buldukça.
Teşekkürler

@kerimmkirac eskilerdendir forumda nuvio eklentisi mi yapmış gelsin aydınlatsın bizi :)

🇹🇷TR

🇹🇷TR

🇹🇷TR

🇹🇷TR

🏴‍☠️MultiLang

🏴‍☠️MultiLang.

🚨güncel depolar.. ayarlar-eklentiler(plugins) üzerinden
Yeni güncelleme geldi ve artık kraptor reposuda çalışır hale geldi.

Plugin olarak ekleyebilirsiniz. Güncellemeyi mutlaka yapın.

Yeni güncelleme geldi ve artık kraptor reposuda çalışır hale geldi.

Plugin olarak ekleyebilirsiniz. Güncellemeyi mutlaka yapın.
Hocam selam

Merak ettiğim bu sabah yeni güncelleme gelmiş cs tarafı çoğu kaynak çalışır halde. Sorum şu Tv kaynaklarının çalışıp çalışmadığı nasıl anlayacağız bilginiz var mı

Hocam selam

Merak ettiğim bu sabah yeni güncelleme gelmiş cs tarafı çoğu kaynak çalışır halde. Sorum şu Tv kaynaklarının çalışıp çalışmadığı nasıl anlayacağız bilginiz var mı
Tv kaynaklarından kastın nedir hocam? Kraptorda bulunan canlı yayın kaynakları ise maalesef çalışmaz. Katalog olarak içeriklerin gelmesi lazım.

Tv kaynaklarından kastın nedir hocam? Kraptorda bulunan canlı yayın kaynakları ise maalesef çalışmaz. Katalog olarak içeriklerin gelmesi lazım.
Tam olarak merak ettiğim buydu canlı yayın kaynakları. Bununla ilgili çalışma yapılır mı acaba

Torrent Eklentisini Kullananlar Varmı Filmi Yada diziyi Açmadan Bir Bildirim Veriyor İnternet Bağlantınızın Takip Edileceği Vs Vs. Cloudstreamda Aynisini diyor VPN Olmadan İzlesek Sorun Olur mu. Veya İzleyenler bir ayar mi yapıyor

Torrent Eklentisini Kullananlar Varmı Filmi Yada diziyi Açmadan Bir Bildirim Veriyor İnternet Bağlantınızın Takip Edileceği Vs Vs. Cloudstreamda Aynisini diyor VPN Olmadan İzlesek Sorun Olur mu. Veya İzleyenler bir ayar mi yapıyor
Öyle bir uyarı ben görmedim hocam kullanıyorum normalde p2p. Sorun olacağını sanmıyorum bu arada

Tam olarak merak ettiğim buydu canlı yayın kaynakları. Bununla ilgili çalışma yapılır mı acaba
Hocam bu arada m3u ve ya varsa Xtream apileri ile aşağıda verdiğim siteden .jason addon entegre ederek iptv izleme yönetimi varmış. Ben kedi iptv kullanıcı bilgilerimi girerek açtım gayet iyi çalışıyor.

Hocam bu arada m3u ve ya varsa Xtream apileri ile aşağıda verdiğim siteden .jason addon entegre ederek iptv izleme yönetimi varmış. Ben kedi iptv kullanıcı bilgilerimi girerek açtım gayet iyi çalışıyor.

Bilgi için teşekkürler. Deneyeceğim 👍

Öyle bir uyarı ben görmedim hocam kullanıyorum normalde p2p. Sorun olacağını sanmıyorum bu arada
Torrentio Eklentisinden film Açınca İlk Başta Böyle Bir Uyarı Veriyor. Vpnsiz Felan İzlesek Sıkıntı Olur mu Resimdeki Uyarı.

Ekli dosyalar

• IMG_20260421_144846.jpg
    IMG_20260421_144846.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 37
kraptor yaz gir kısa kodla giriliyor
Çok özür dilerim ben değiniz gibi yükledim ama kraptor içeriklerine ulaşamadım güncellemede yaptım ama bir yerde hata mı yapıyorum önbelleğide temizleme rağmen değişiklik olmadı

Torrentio Eklentisinden film Açınca İlk Başta Böyle Bir Uyarı Veriyor. Vpnsiz Felan İzlesek Sıkıntı Olur mu Resimdeki Uyarı.
Bende açık olduğu için hata uyarı vermiyor sanırım. Hocam sizin bileceğiniz bir şey eğer önemsiyorsanız vpn ile kullanım tavsiye ederim. Ben çok dert etmiyorum fakat önermiyorum sonuçta legal bir şey değil 😉

Bende açık olduğu için hata uyarı vermiyor sanırım. Hocam sizin bileceğiniz bir şey eğer önemsiyorsanız vpn ile kullanım tavsiye ederim. Ben çok dert etmiyorum fakat önermiyorum sonuçta legal bir şey değil 😉
Eywallah Hocam Teşekkürler.

nuvio yu android cihaza kurdum ama nasıl eklenti yükleniyor bir türlü beceremedim

Geri