AkkurtTv Yasal İp Tv Uygulaması (TV-Mobil)

Yaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 23267

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ellerine kollarına saglık kardeş güzel uygulama olmuş teşekkurler

Hayırlı olsun ellerine emeklerine sağlık,
Yaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Ellerine emeklerine sağlık, inşallah iatediğini gerçekleştirirsin kardeş

Emeginize sağlık, uygulamaya daha deneyemedim, akşam müsait zamanda deneyip görüşlerimi bildiririm.

Beleş tv nin linkleri izinsiz kullanmaniz hoş olmamış. Gerçi ozurunuz içten. Bu konularda dikkatli olmak emek verenleri üzmemek gerek.

Birde yasal ip tv demişsiniz ama hiç bir kanalin kullanimi yasal değil. Ornegin Kanal d kullanımıniz için telif hakki isteyebilir. Yasal olmasi icin bu kanallar ile resmi iletisime geçmek ve dagitim izni almak hatta belki de ödeme yapmak gerek.

Logo güzel dusunulmus. Adinin hakkini vermiş. Sadece Renk olarak da beyaz tonlar olsa kötü mu olur acaba.
Logo güzzel düşünülmüş öyle mi? Sana logonun kralını yaptıık. Hala tık yok.

işler karışıyor :D

öyle görünüyor :D tabiki linkler kimsenin malı değil. ilk ben buldum olayıda saçma ama forumda daha önce paylaşan, emek eden kişiye karşı saygı olması açısından izin istenmeli.
Sunucumdan dışarı proxy yayın çıkarıyosam mal benim malım hocam ama kaynak tabiki adamların.😂😂
Hocam haklısın, zaten sizin ve forumdaki diğer ustaların emeklerini asla göz ardı edemem. Hatta uygulamayı ilk yaptığımda uzunmuhalefet hocama özelden de yazıp bilgi vermiştim. Benim takıldığım nokta yayınların kendisi değildi. Ben o listenin radyo kanallarını tek tek kendim yaptım, logoları ve sıralamayı günlerce uğraşıp bir düzene soktum. Arkadaşın gelip 'düzenlediğin listeyi alabilir miyim' demek yerine programın içine girip almasına ufak bir sitem ettim sadece. Yoksa sizin emekleriniz tartışılmaz, ortada bir gönül koyma yok.
Eyvallah hocam sıkıntı yok siz o şekilde mesaj atınca gönül koydunuz diye düşündüm.

Bu arada sizinde emeğinize sağlık umarım bozmadan ve istikrarlı olarak devam edersiniz.

Sunucumdan dışarı proxy yayın çıkarıyosam mal benim malım hocam ama kaynak tabiki adamların.😂😂

Eyvallah hocam sıkıntı yok siz o şekilde mesaj atınca gönül koydunuz diye düşündüm.
yanlış anlaşılmasın @patr0n biz de kaynak sahibinden izin almıyoruz ya, ondan dedim :) ama sonuçta onlar başka gemide biz başka gemideyiz. O yüzden aynı gemide olduklarımızdan izinsiz alıntı olması hoş değil, hatta olmamalı.

Neyse bu durum zaten tatlıya bağlanmış, arkadaşımız iyi niyetini gösterip özürünü bile dilemiş. Uygulaması hayırlı olsun. Bi zaman bulup deneyemedim, ilk fırsatta deneyeceğim. başarılar kardeşim @fatih0xx

Silmene gerek yok. İlk uygulaman hayırlı olsun. Benim takıldığım tek nokta izin istenmeden koda girilip alınmasıydı. Söylesen zaten hayır demezdim
ustam senin uygulamada yayınlar cok donuyor stabil değil bilgin olsun

Eline emeğine sağlık

Tesekkürler ama cok donuyor seyredilecek gibi degil silmek zorunda kaldim

Emegine saglık

Bu İptv nerden indirecegiz apk mı m3u

Uygulamaya ve mobil ve Tv'den aynı gmail hesabı ile giriş yapıldığında mobil telefon ile Akıllı Tv arasında senkronizasyon sağlanabilmektedir. Tv'ye ayrıca ural adresi yazmakla uğraşmak yerine mobil telefondan yazılan m3u ral adresi ya da yüklenen m3u dosyası kısa sürede TV ile senkronize olmaktadır. Yavaş açılma ve donma sorunları da giderildi. Test eden kardeşlerim yorum yaparsa çok sevinirim. Konuda düzeneleme yapamadığım için güncel linki aşağıya bıraktım.

unnamed (11).jpg

Son düzenleme:
Uygulamaya ve mobil ve Tv'den aynı gmail hesabı ile giriş yapıldığında mobil telefon ile Akıllı Tv arasında senkronizasyon sağlanabilmektedir. Tv'ye ayrıca ural adresi yazmakla uğraşmak yerine mobil telefondan yazılan m3u ral adresi ya da yüklenen m3u dosyası kısa sürede TV ile senkronize olmaktadır. Yavaş açılma ve donma sorunları da giderildi. Test eden kardeşlerim yorum yaparsa çok sevinirim. Konuda düzeneleme yapamadığım için güncel linki aşağıya bıraktım.

Ekli dosyayı görüntüle 23484
Nerden indirecegiz bulamadimki giriş yapam

Son düzenleme:

sahibinin çöp kutusunda dosya diyor.biz nasıl ulaşacagız tarif ederseniz bizde yükleyelim apk yı

Geri