AkkurtTv Yasal İp Tv Uygulaması (TV-Mobil)

fatih0xx

Paylaşımcı
Puan 28
Çözümler 0
@fatih0xx
Yaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Akkurt TV logosu ve kurt başı - Kopya.png

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• Akkurt TV logosu ve kurt başı - Kopya.png
    Akkurt TV logosu ve kurt başı - Kopya.png
    174.2 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
Hayırlı olsun, cesaret edip bu işlere giren tüm arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, daha iyileri olur umarım, kolay gelsin ;)

Yaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 23267

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hayırlı olsun başarılar dilerim @fatih0xx

Ellerine sağlık uygulama güzel yalnız tv de kurduğumuz biraz yavaş Mobil ve tablette güzel çalışıyor birde Favoriler bolumu eklenirse çok güzel olur

Eline sağlık,başarılar

Emeğine sağlık hocam logo'yu çok güzel tasarlamışsınız

Emeğine sağlık

Keşke benim Beleş TiVi listesini almadan önce izin isteseydin :/
programın apksını açmışsın muhtemelen
forumdaki bir çok listeyi harmanlamış, tek tek uğraşılmış, logoları ayarlanmış, düzenlenmiş ve emek harcamıştım

forumdaki bir çok listeyi harmanlamış, tek tek uğraşılmış, logoları ayarlanmış, düzenlenmiş ve emek harcamıştım
Dilerseniz hemen konuyu silebilirim. İnanın ilk uygulamam. Evet sizin m3u listeniz üzerinden ilerledim. Emeğiniz büyük. Teşekkürler üstadım.

Emeginize sağlık, uygulamaya daha deneyemedim, akşam müsait zamanda deneyip görüşlerimi bildiririm.

Beleş tv nin linkleri izinsiz kullanmaniz hoş olmamış. Gerçi ozurunuz içten. Bu konularda dikkatli olmak emek verenleri üzmemek gerek.

Birde yasal ip tv demişsiniz ama hiç bir kanalin kullanimi yasal değil. Ornegin Kanal d kullanımıniz için telif hakki isteyebilir. Yasal olmasi icin bu kanallar ile resmi iletisime geçmek ve dagitim izni almak hatta belki de ödeme yapmak gerek.

Logo güzel dusunulmus. Adinin hakkini vermiş. Sadece Renk olarak da beyaz tonlar olsa kötü mu olur acaba.

Emeginize sağlık, uygulamaya daha deneyemedim, akşam müsait zamanda deneyip görüşlerimi bildiririm.

Beleş tv nin linkleri izinsiz kullanmaniz hoş olmamış. Gerçi ozurunuz içten. Bu konularda dikkatli olmak emek verenleri üzmemek gerek.

Birde yasal ip tv demişsiniz ama hiç bir kanalin kullanimi yasal değil. Ornegin Kanal d kullanımıniz için telif hakki isteyebilir. Yasal olmasi icin bu kanallar ile resmi iletisime geçmek ve dagitim izni almak hatta belki de ödeme yapmak gerek.

Logo güzel dusunulmus. Adinin hakkini vermiş. Sadece Renk olarak da beyaz tonlar olsa kötü mu olur acaba.
Değerli arkadaşım ellerine emeğine sağlık çalışmalarında üstün başarılar dilerim proğrama gelince güzel bir çalışma ben box da kullanıyorum sanki biraz yavaş biraz daha hızlı olursa daha güzel olur inşaallah ileride oda olur eleştirim için kusura bakma lütfen benimki sadece bir görüş ve ileriki hayatında üstün başarılar diliyorum tekrardan ellerine sağlık Allah a emanet olun Vesselam

Hocam şimdi şöyle bir şey var eğer liste sizin uygulamanın listesiyse listede uzunmuhalefetin ve benim dışarıya açtığımız yayınlar kullanılıyor şahsen ben yayınları kullanmak için benden izin aldığınızı hatırlamıyorum ha aldıysanız bende tamam dediysem kusura bakmayın ama dediğim gibi hatırlamıyorum. O yüzden gönül koymaya gerek yok kaynakları dışarıya zaten biz açmışız. :)

Hocam şimdi şöyle bir şey var eğer liste sizin uygulamanın listesiyse listede uzunmuhalefetin ve benim dışarıya açtığımız yayınlar kullanılıyor şahsen ben yayınları kullanmak için benden izin aldığınızı hatırlamıyorum ha aldıysanız bende tamam dediysem kusura bakmayın ama dediğim gibi hatırlamıyorum. O yüzden gönül koymaya gerek yok kaynakları dışarıya zaten biz açmışız. :)
Bu iş ademle havvaya kadar gidecek galiba 🤭

işler karışıyor :D
Bu iş ademle havvaya kadar gidecek galiba 🤭
öyle görünüyor :D tabiki linkler kimsenin malı değil. ilk ben buldum olayıda saçma ama forumda daha önce paylaşan, emek eden kişiye karşı saygı olması açısından izin istenmeli.

Dilerseniz hemen konuyu silebilirim. İnanın ilk uygulamam. Evet sizin m3u listeniz üzerinden ilerledim. Emeğiniz büyük. Teşekkürler üstadım.
Silmene gerek yok. İlk uygulaman hayırlı olsun. Benim takıldığım tek nokta izin istenmeden koda girilip alınmasıydı. Söylesen zaten hayır demezdim

Silmene gerek yok. İlk uygulaman hayırlı olsun. Benim takıldığım tek nokta izin istenmeden koda girilip alınmasıydı. Söylesen zaten hayır demezdim
Anlayışınız için çok teşekkürler. İlk uygulamamı yapmış olmanın heyecanıyla gerçekten unuttum ya bi ara aklımda vardı ama inanın gerçekten çok üzgünüm. Ayrıca beni anlayışla karşıladığınız içinde çok teşekkür ederim. Size dm yoluyla da yazdım özürleri kanul edin lütfen. Sevgili Sinetech camiasından özür diliyor iyi akşamlar diliyorum.

Hocam haklısın, zaten sizin ve forumdaki diğer ustaların emeklerini asla göz ardı edemem. Hatta uygulamayı ilk yaptığımda uzunmuhalefet hocama özelden de yazıp bilgi vermiştim. Benim takıldığım nokta yayınların kendisi değildi. Ben o listenin radyo kanallarını tek tek kendim yaptım, logoları ve sıralamayı günlerce uğraşıp bir düzene soktum. Arkadaşın gelip 'düzenlediğin listeyi alabilir miyim' demek yerine programın içine girip almasına ufak bir sitem ettim sadece. Yoksa sizin emekleriniz tartışılmaz, ortada bir gönül koyma yok.

Anlayışınız için çok teşekkürler. İlk uygulamamı yapmış olmanın heyecanıyla gerçekten unuttum ya bi ara aklımda vardı ama inanın gerçekten çok üzgünüm. Ayrıca beni anlayışla karşıladığınız içinde çok teşekkür ederim. Size dm yoluyla da yazdım özürleri kanul edin lütfen. Sevgili Sinetech camiasından özür diliyor iyi akşamlar diliyorum.
Estağfurullah, özür dilenecek bir durum yok. Konuyu tatlıya bağladığımıza göre daha fazla uzatmaya hiç gerek yok. Uygulaman tekrar hayırlı olsun, projelerinde başarılar dilerim.

Geri