Öneri 330 adet platform, tek adreste!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graveworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

Graveworm

Müdavim
Puan 139
Çözümler 0
Web sitesi
www.sinetech.tr
@Graveworm
Dostlar selamlar. Geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı fakat ben, bana göre şans eseri daha iyisini bulduğumu düşünüyorum. Sitemizin adı
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
. Bu sitede 330 adet platformun bütün filmleri var ve reklamsız. Uyuglaması da var fakat bilgisayar eski olduğu için yeltenmedim bile. :D Aslında uygulamasını alıp da cihazlarınıza falan bağlayabilirsiniz. Bence incelenmesi gereken bir site.

scrnli_rHcs7HljIPmHXy.png

Filmlerin bazılarında altyazı var, bazılarında yok. Eğer açtığınız filmde altyazı görmezseniz; film ekranının üzerinde "Select server" kısmında değiştirebilirsiniz.

Vay anam vay. Bu nedir böyle? Sadece 4K kısmı bile yeter de artar. Platform kısmı zaten almış gitmiş. Keşfe gel hele. Hemen Kristof Kolomb nickiyle değişim talebi şart! Gözümü kör edene kadar izlerim herhalde. 4K kısmında ilk Tehran vardı. Herkese tavsiye ederim. Eyvallah @Graveworm. 10 /10 paylaşım olmuş. Sağolasın.

Dostlar selamlar. Geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı fakat ben, bana göre şans eseri daha iyisini bulduğumu düşünüyorum. Sitemizin adı
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
. Bu sitede 330 adet platformun bütün filmleri var ve reklamsız. Uyuglaması da var fakat bilgisayar eski olduğu için yeltenmedim bile. :D Aslında uygulamasını alıp da cihazlarınıza falan bağlayabilirsiniz. Bence incelenmesi gereken bir site.

Ekli dosyayı görüntüle 21410

Filmlerin bazılarında altyazı var, bazılarında yok. Eğer açtığınız filmde altyazı görmezseniz; film ekranının üzerinde "Select server" kısmında değiştirebilirsiniz.
Hocam tvbox da çalışıyormu

Vay anam vay. Bu nedir böyle? Sadece 4K kısmı bile yeter de artar. Platform kısmı zaten almış gitmiş. Keşfe gel hele. Hemen Kristof Kolomb nickiyle değişim talebi şart! Gözümü kör edene kadar izlerim herhalde. 4K kısmında ilk Tehran vardı. Herkese tavsiye ederim. Eyvallah @Graveworm. 10 /10 paylaşım olmuş. Sağolasın.

İyi seyirler hocam. :D:D

Hocam tvbox da çalışıyormu

Hiç bir fikrim yok hocam. Uygulama indir dedikten sonra neler oluyor onu bile bilmiyorum. :D

üstad güzel bir paylaşım teşekkürler..
orjinal yada altyazılı film izleyemediğimden sadece görüntü almak için kullanabilirim, sade ve reklamsız görüntü :)
yinede tr olanlar var..

Son düzenleme:
üstad güzel bir paylaşım teşekkürler..
orjinal yada altyazılı film izleyemediğimden sadece görüntü almak için kullanabilirim, sade ve reklamsız görüntü :)
yinede tr olanlar var..

Evet yabancı kaynak olduğu için dublaj olayı yok gibi, orasını pek incelemedim zaten altyazılı da izlemediğim için.

merhaba ne buldunuz nasıl açtınız ben anlayamadım

Cloudstream'e eklense güzel olur :D kim uğraşır siteyle yani tvboxta izlemek için

CloudStream içinde bu siteyi görebilirmiyiz güzel bir siteye benziyor.

Eline sağlık @Graveworm çok beğendim ;)
*** Eve geçince deneyeyim ...

Eyvallah @Graveworm canlı tv kısmını atlamışsın güzel bir program

330'u 1 arada

.cc uzantısı Avustralya'ya bağlı bilmemne adalarına ait bir uzantıymış. Ama güvenilir olduğu bilgisi var nette. Emin değilim ama uygulama kısmına güvenlik açısından bakmak lazım. @Graveworm oturum açma falan istiyor mu? Tam çözemedim. Ama dehşet filmler var.

çok temiz görünüyor teşekkürler ama ben bir filmi açamadım malum disko filmi başka siteye yönlendirior kanallara abonelik istiyor açamadım bir türlü ama mesela iran kanallarını izleyebildim çok hızlı açıyor web üzerinden uygulama olarak denemedim

Teşekkürler 🙏 indirme seçeneği de var galiba 🤔

Eyvallah @Graveworm canlı tv kısmını atlamışsın güzel bir program

Canlı tv yi konuyu açtıktan sonra fark ettim bende. 🤣

.cc uzantısı Avustralya'ya bağlı bilmemne adalarına ait bir uzantıymış. Ama güvenilir olduğu bilgisi var nette. Emin değilim ama uygulama kısmına güvenlik açısından bakmak lazım. @Graveworm oturum açma falan istiyor mu? Tam çözemedim. Ama dehşet filmler var.

Hocam o kadar emeğe bir oturumu çok göremedim açtım hemen. Ama istemiyor.

Teşekkürler 🙏 indirme seçeneği de var galiba 🤔

Evet bar hocam. 480p'den 1080'e kadar görebildim.

Merhaba.uygulama dehşet ancak üyelik girişi yapılabiliyor .tablete indirdim ancak 5v box a olmadı.

Merhaba.uygulama dehşet ancak üyelik girişi yapılabiliyor .tablete indirdim ancak 5v box a olmadı.

Dediğim gibi tvboxlarla pek işim olmuyor buradaki çoğu kişi gibi. Daha doğrusu televizyonla pek işim olmuyor. Bütün her şeyimi bilgisayardan hallediyorum. O yüzden tvbox guruları bir çaresini bulur umarım. 🤣

Dediğim gibi tvboxlarla pek işim olmuyor buradaki çoğu kişi gibi. Daha doğrusu televizyonla pek işim olmuyor. Bütün her şeyimi bilgisayardan hallediyorum. O yüzden tvbox guruları bir çaresini bulur umarım. 🤣
Bu resmen adam yemleme ama. Olmaz. Ayıptır. Yapma @Graveworm Madem paylaştın box için çare bulacaksın.😂

Geri