✨💎💎Boncuk TV Kanalı Açıldı 7/24 Sinema Kanalı🎬🎬✨🎉🎉

@atakan1983 dostum sen bu forumda elinden gelen en iyi şekilde forum üyelerinin faydasına birçok proje yaptın ve yapmaya devam ediyorsun. Hiçbir şekilde sakın ola kimse ile uğraşma bu dünyanın çivisi çıkmış kimin kötü kimin iyi olduğunu Allah'tandır başka kimse bilemez, @Kargo1975 kardeşimin dediği gibi seni yıpratmaya çalışıyorlar prim verme. Biz seni ve iyi niyetli forumdaslari zaten biliyoruz.
Kötüler elbet Birgün cezasını bulacaktır. Çok geçmiş olsun.

@atakan1983 dostum sen bu forumda elinden gelen en iyi şekilde forum üyelerinin faydasına birçok proje yaptın ve yapmaya devam ediyorsun. Hiçbir şekilde sakın ola kimse ile uğraşma bu dünyanın çivisi çıkmış kimin kötü kimin iyi olduğunu Allah'tandır başka kimse bilemez, @Kargo1975 kardeşimin dediği gibi seni yıpratmaya çalışıyorlar prim verme. Biz seni ve iyi niyetli forumdaslari zaten biliyoruz.
Kötüler elbet Birgün cezasını bulacaktır. Çok geçmiş olsun.
Eyvallah dediğin gibi bugüne kadar yaptığım paylaşımlarda hiç bir zaman farklı bir şey gözetmedim ve olmayacak
desteğin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim

öncelikle paylaşım için tşkler üstad yaptıklarınız ortada emeğinize sağlık yanlış anlamassanız bende sadeca vlc playerde acıyorum tek kanal gözüküyor Boncuk Tv başka kanal yok
teşekkürler bu konu içindeki adres 7/24 Sinema Kanalının linki asıl kanalların olduğu konu burada 👉
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
oradan linki uygulamanıza girerseniz tüm kanalları izleyebilirsin

@atakan1983 hocam müsait olduğunda ahaber kanalına bakarmisin

Eline sağlık. ✌🏻

Dostlar Boncuk TV 7/24 tekrar yayında iyi seyirler dilerim ..

Play tuşu pasif durumda ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum
Ekran Alıntısı.PNG

Ekli dosyayı görüntüle 18307

Sevgili Dostlar, Sinetech Ailesi,

Yeni bir sinema kanalı açtım. Acemi sayılırım, bu işlerde henüz profesyonel değilim, ancak elimden geldiğince sizlere keyifli vakit geçireceğiniz bir yayın sunmaya çalışacağım.

Kanalımda 7/24 kesintisiz sinema yayını yapmayı planlıyorum. Genellikle güncel filmleri eklemeye özen göstereceğim, ancak zaman zaman sevilen eski filmlerle de nostaljik bir yolculuğa çıkacağız.

Yeni bir sunucu satın alarak altyapımı güçlendirdim ve şu an teknik denemeler yapıyorum. Yayın sırasında küçük aksaklıklar olabilir, beni mazur görürseniz çok sevinirim. Zaman içinde sizlerin geri bildirimlerinizle yayın kalitemizi daha da iyileştireceğiz.

Şimdiden kanalıma hoş geldiniz! Hepinize keyifli seyirler dilerim.

Sevgi ve saygılarımla.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Mükkemel Olmuş Elinize Sağlık

emeğinize sağlık

Teşekkürler

Emeğine sağlık stabil olur umarım.

Geri