dehakan7
Müdavim
- Konular
- 346
Linki veriyorum iyi eğlenceler...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eğlencesine bir el oyniyim dedim baktım çıkamıyorumLinki veriyorum iyi eğlenceler...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben %99 oranında telefon ile giriyorum foruma. Bağlantıları, mesajları, kodları veya m3u listelerini hep telefondan yapıyorum o yüzden ı ıh.Klavyeden yönler sağ sol yapılıyor yukarı ok takla yapıyor, aşağı ok indiriyor, boşluk direk indiriyor
Ekli dosyayı görüntüle 1764
Ciddi anlamda söylediğimi düşündüyseniz yorulduğunuz kesin zatenGülelim diye iştebenim işler bitti mesai bitsin de çıkayım diye bu moddayım biraz , kırmadım umarım ...
2.168 yaptımLinki veriyorum iyi eğlenceler...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çok iyi her türlü izlenir.Niyeyse direk belgesel tadında Apple + yapımı mükemmel filmi geldi aklıma
İzlemeyenler için şuraya bi link bırakayım
Filmi yeni gördüm nasıl atlamışım , aldım listeye teşekkürler @theperfectstromNiyeyse direk belgesel tadında Apple + yapımı mükemmel filmi geldi aklıma
İzlemeyenler için şuraya bi link bırakayım
Linki veriyorum iyi eğlenceler...
Hiç bir zaman oynayamadım. Olmadı. Başaramadım. Buda farklı bir yetenek elbette. Saygılar.Eğlencesine bir el oyniyim dedim baktım çıkamıyorumneyseki kontrol etmesi biraz zor geldi de çubuklar üst üste binip beni kurtardı
![]()
Aman istemez. Bir neslin psikolojisini darma duman etti .Linki veriyorum iyi eğlenceler...