Mibox s HDD sorusu

murkeskin

Üye
Konular
1
Merhaba,

Mibox 4k oynatıcıya adaptörlü usb hub taktım, hub 'a da 2 adet HDD taktım.
1. 8tb adaptörlü hdd
2. 2tb adaptörsüz hdd
Sistem sorunsuz görüyor hepsini..

2tb hdd'yi dahili bellek olarak gösterdim, ve böylece sistem depolama kapasitesine dahil oldu. Buraya FLUD ile torrent eklerken dosya yolunu/kaydedeceği yeri ise 8tb hdd içindeki dizi veya film olma durumuna göre belli klasörü göstermek istiyorum. Yani hem seed etmek hem de düzenli bir hdd arşiv içeriği amaç..
Sorun şu ki, 8tb HDD içine hiçbir şekilde klasör oluşturamıyorum! Bugüne kadar mibox ile denememiştim, PC 'ye takıp yapıyordum ama uzuyordu iş..

Var mı usb hdd'ye yazma engeli aşma çözümü?

Merhaba,

Mibox 4k oynatıcıya adaptörlü usb hub taktım, hub 'a da 2 adet HDD taktım.
1. 8tb adaptörlü hdd
2. 2tb adaptörsüz hdd
Sistem sorunsuz görüyor hepsini..

2tb hdd'yi dahili bellek olarak gösterdim, ve böylece sistem depolama kapasitesine dahil oldu. Buraya FLUD ile torrent eklerken dosya yolunu/kaydedeceği yeri ise 8tb hdd içindeki dizi veya film olma durumuna göre belli klasörü göstermek istiyorum. Yani hem seed etmek hem de düzenli bir hdd arşiv içeriği amaç..
Sorun şu ki, 8tb HDD içine hiçbir şekilde klasör oluşturamıyorum! Bugüne kadar mibox ile denememiştim, PC 'ye takıp yapıyordum ama uzuyordu iş..

Var mı usb hdd'ye yazma engeli aşma çözümü?
Ben Next My Box"a 1Tb Samsung Adaptorlu Olarak Denedim Sistem Gordu Ortak Depo Alanı Bicimlendireyim Dedim Sanırım Cihaz Desteklemedi
Bende Bunun Yerine 64 Gb Sd Kart Taktım.

Ben Next My Box"a 1Tb Samsung Adaptorlu Olarak Denedim Sistem Gordu Ortak Depo Alanı Bicimlendireyim Dedim Sanırım Cihaz Desteklemedi
Bende Bunun Yerine 64 Gb Sd Kart Taktım.
Next mybox'ı bilemiyorum maalesef, benimki Xiaomi Mibox S 4k.. 64 gb gördüğüne göre sınırlama olabilir makinanızda

Next mybox'ı bilemiyorum maalesef, benimki Xiaomi Mibox S 4k.. 64 gb gördüğüne göre sınırlama olabilir makinanızda
Yok 1Tb Adaptorlu Sekilde Samsung Hdd"yi Gordu Cihaz Lakin Ortak Alan Olarak Bicimlendiremedim.Bu Olmayınca 64 Gb Sd Kart Taktım Yazılama Sınırlama Koymus Olabilirler.
Cihazdan Cihazada Degisebilir.
Lakin Ortak Alan Olarak Bicimlendirmeden Gordugune Gore Bu Harddiskin İcinde Film Yuklense Calistirabilir Youtube "de Bununla Alakalı Videolar Varsa Bir Bakın İsterseniz.
Belki Yardımcı Olabilir.Size.

Geri