Ultimate İptv playlist loader pro

Box&TV için olmalı , base.apk harici iki APK özelliği nedir ? Teşekkürler.

Android Box İcinmi Apk"nın Mimarisi.

Mobillerde arm64 mimarisi ama test için benim telefona base.apk kurulmadi , sanırım box veya TV mimarili uygulama

Bende Kurulamadı Arm64 V8 Surumu Oldugu İcin Cihaz Next My Box Cihaz Arm32 V7 Destekliyor Belki Mobil Cihazlara Veya Mimariyi Destekleyen Cihazlara Kurulabilir.
Yinede Paylaşım İcin Saolun.Saygılarımla.

bilgilendirme apk mi box 64 bit uyumlu degil. acilmiyor. yinede tsk....

Son düzenleme:
daha yeni satın aldım google playden güle güle kullanin 3 farkli apk surumu var icinde
(cihaza kayitli oldugu icin yuklenmiyor)
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Ultimate IPTV Playlist Loader V4.88

Ultimate IPTV Playlist Loader V4.97

Şimdiye kadar kullandığım en iyi uygulama. Uygulamanın simgeleri çok eski. Fakat mükemmel ve stabil. Android (Google TV) ve Telefonda çalışıyor. Deneyin. Eklediğin linkleri de yedekliyor.

Ekli dosyalar

• Ultimate IPTV Playlist Loader V4.97.png
    Ultimate IPTV Playlist Loader V4.97.png
    933.7 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Geri