BATOCERA = Eski / Yeni Bilgisayarlarınızı Bir Retro Oyun İstasyonuna Çevirin !

Beğendiniz mi?

• Evet

Oy: 11 61.1%
  • Hayır

Oy: 1 5.6%
  • Denemedim

Oy: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
Merhaba öncelikle harika bir konu paylaşım lakin
tüm name ps1 psp ps2 hatta ps3 oyunlarını nereden indirebiliriz direkt link yok mu

Merhaba öncelikle harika bir konu paylaşım lakin
tüm name ps1 psp ps2 hatta ps3 oyunlarını nereden indirebiliriz direkt link yok mu

Bu linkte hazır imajlar var seçip kurabilirsiniz, diğer türlü tek tek çok uzun ve karışık ben denedim bios tuttur rom tuttur zaman alıyor , seçim sizin ;)

Kurması, romları yüklemesi sizin için ayrı bir keyif orası zaten tartışılmaz.
Bir de benim gibi üşengeç tayfası var, zamanında pc üzerinde name emulatorlarla uğraştım ettim. Tabii ki ayrı keyif lakin yok f310 joystick tuşlarını tanıt yok ses gelmiyor yok daş tüştü yok ayu çıktı derken hepten soğutuyor. Bir zaman sonra bakmaz oluyor insan....
Neyse ki bizim üşengeç tayfasına son dönem şu çıkan paketler deva oldu:
Ekli dosyayı görüntüle 1918Ekli dosyayı görüntüle 1919
Ekli dosyayı görüntüle 1920Ekli dosyayı görüntüle 1921

Tak TV'nin HTMI girişine, gerisi No problem.
içinde 20000 (Saymadım ama var. Öylebir oyunun farklı varyasyonları da değil 20000 ayrı nostaljik oyun.
Fiyat deseniz zaten 600 civarında komik rakamlar.
Bu üşengeç çözümün linki yada adı var mı ?

Videoda bahsettiği cihazdan bende olsa zaten güzel oyun oynanır :D eski cihazlara kursak ne oynatır bilemiyorum.
Ben çift çekirdek bilgisayarda denedim gold işlemci, sorun olmadı, tabi ps oyunları değilde fbneo tarzı oyunlar güzel oynanıyor tavsiye ederim ;)

Ben çift çekirdek bilgisayarda denedim gold işlemci, sorun olmadı, tabi ps oyunları değilde fbneo tarzı oyunlar güzel oynanıyor tavsiye ederim ;)
@dehakan7 Hocam Elinize Emeğinize Sağlık.Cok Faydalı Bir Konu Olmus.
Benim Eski Cift Cekirdekli Pc Var 2+2 Gb Remli Nividia Geforce 610 Ekran Kartlı.
Ayrı Ayrı Emulator Olarak Psp,Psx,Ps2,Ps3 Emulatorlrini Kurup Denemistim Ps3 Emulatoru Dahi Calisti Lakin Fps 10 15 20 Kastı Ps3 Emulatoru İcin Enaz 8 Gb Rem ve 2 Gb Ekran Kartı Gerekli
Psp,Psx,Ps2 Emulator"lerini Ve Oyunlarını 2 Cekirdekli 4 Gb Remli Eski Atıl Durumdaki Pc"nize Kurup Gonul Rahatligiyla Kullanabilirsiniz.
Bunun İcin Youtube"de BirCok Video Mevcut Rahatlıkla Bu Video"ları İzleyip Zorlanmadan Kurup Kullanabilirsiniz.
Not=Oyunları Ekleyebilmeniz İcin İso Olarak Guvendiginiz Oyun Sitelerinden İndirmeniz Gerekli.
Site Adresi Vermiyorum.İndirilecek Olan Oyunları İndirmek Herkesin Kendi Sorumlulugundadır.
Ayrıca Bu Oyunların Dvd Olarak Bulup İndirmeye Gerek Kalmadan Kurabilirsiniz.
Bilgilendirme Amaclı Bildiklerimi Paylasmak İstedim Saygılarımla.

@dehakan7 Hocam Elinize Emeğinize Sağlık.Cok Faydalı Bir Konu Olmus.
Benim Eski Cift Cekirdekli Pc Var 2+2 Gb Remli Nividia Geforce 610 Ekran Kartlı.
Ayrı Ayrı Emulator Olarak Psp,Psx,Ps2,Ps3 Emulatorlrini Kurup Denemistim Ps3 Emulatoru Dahi Calisti Lakin Fps 10 15 20 Kastı Ps3 Emulatoru İcin Enaz 8 Gb Rem ve 2 Gb Ekran Kartı Gerekli
Psp,Psx,Ps2 Emulator"lerini Ve Oyunlarını 2 Cekirdekli 4 Gb Remli Eski Atıl Durumdaki Pc"nize Kurup Gonul Rahatligiyla Kullanabilirsiniz.
Bunun İcin Youtube"de BirCok Video Mevcut Rahatlıkla Bu Video"ları İzleyip Zorlanmadan Kurup Kullanabilirsiniz.
Not=Oyunları Ekleyebilmeniz İcin İso Olarak Guvendiginiz Oyun Sitelerinden İndirmeniz Gerekli.
Site Adresi Vermiyorum.İndirilecek Olan Oyunları İndirmek Herkesin Kendi Sorumlulugundadır.
Ayrıca Bu Oyunların Dvd Olarak Bulup İndirmeye Gerek Kalmadan Kurabilirsiniz.
Bilgilendirme Amaclı Bildiklerimi Paylasmak İstedim Saygılarımla.
Arcade sevenler için epey keyifli bir yapı bence, biz çocuklarla 2 joystick bağlayıp oynuyoruz epey iyi zaman geçirtiyor ;)

@dehakan7 Hocam Kategori"den Bagımsız Olarak Musadenizle,Konsol Oyunları Kategori"sinden Konu Emulator ve Oyun Konusu Oldugu İcin Acmis Oldugum Konu"nuza ve Android Box"da Kullanacak Olanlara Bir Faydası Oldugunu Dusundugum İcin Konu"dan İstifade Etmeleri İcin
Konu Linkini Asagıya Bırakıyorum.Saygılarımla.
Not=Konu İcinde İstek Görüş Konuyla Alakalı,Nes Emuletor"leri Oyun"ları veya Varsa Youtube Video"larını Sizlerde Paylasabilirsiniz.

Konu 'Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serisi Street Figther Serisi' Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serisi Street Figther Serisi

Son düzenleme:

Geri