Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Onu da Google amca dan öğrenebiliriz değil mi hocam.? Buraya sayfa sayfa rehber yazmaya gerek yok bence. Okuyan da olmaz zaten.repo ekleme ile ilgili kimse bilgi vermemiş bunuda verseniz bilmeyenler adına yardımcı olsanız lütfen
Youtubedaki videolarin hepsinde repo ekleme varrepo ekleme ile ilgili kimse bilgi vermemiş bunuda verseniz bilmeyenler adına yardımcı olsanız lütfen
Ne adresi üstad.? Eklentileri indirip kodi içerisinden yükleyeceksiniz bildiğim kadarıyla.bu reponun ekleme adresi uymuyor işte onu demek istedim
sıfırdan kuran için bu eklentiler içinde hazır ultimatefiles yok onu eklemenin yolundan bahsediorum hocamNe adresi üstad.? Eklentileri indirip kodi içerisinden yükleyeceksiniz bildiğim kadarıyla.
Hocam o kadar bilgim yok inanın, konuya hakim arkadaşlar yol gösterecektir.sıfırdan kuran için bu eklentiler içinde hazır ultimatefiles yok onu eklemenin yolundan bahsediorum hocam
Herşey bulmak mümkün ama stabil olurmu onu bilememTecrübeli arkadaşlar söyler mi.. HD kalitede kesintisiz malum Spor kanalları bulmak mümkün mü
Kardesim kodide ucretsiz dizi film izlemen cok zor. Diger konu icin en iyi kaynak youtubesıfırdan kuran için bu eklentiler içinde hazır ultimatefiles yok onu eklemenin yolundan bahsediorum hocam
kodi eklentilerine github repository world zip dosyasini kurdugun zaman tümü elinin altinda olur. hatta cok daha fazlasi mevcuttur.. tek tek yükleme yapmaya gerek yoktur disarida dolasmaya gerek yoktur.Bazı eklentileri bulabileceğiniz kaynak. Tabi sadece kodi yok.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 17625
sbg abi senden ricam bize streamplay seviyesinde bir kodi eklentisi söyler misin nokta atışıkodi eklentilerine github repository world zip dosyasini kurdugun zaman tümü elinin altinda olur. hatta cok daha fazlasi mevcuttur.. tek tek yükleme yapmaya gerek yoktur disarida dolasmaya gerek yoktur.
ben 5-6 yildir sadece kodi kullaniyorum kullandigim uzantilar cok saglam sifir kirilganliga sahip uzantilar. burda ul orta yazamiyorum (dm de yazamiyorum engel mevcut)sbg abi senden ricam bize streamplay seviyesinde bir kodi eklentisi söyler misin nokta atışı
bu zip dosyası çok büyük içinde bir sürü eklenti var. github sitesinden zip indirince kodi direk yüklemiyor. bütün eklentileri zipten çıkarıp tek tek yükmeke çok zaman alıcı. en çok işe yaranyaları yada senin kullandıkları yazabilirmisin onları yükleyip bir deneyeyim. uzum zamandır kodi den vazgeçmiştim. tekrar geri dönermiyim bilmiyorum.kodi eklentilerine github repository world zip dosyasini kurdugun zaman tümü elinin altinda olur. hatta cok daha fazlasi mevcuttur.. tek tek yükleme yapmaya gerek yoktur disarida dolasmaya gerek yoktur.
öncelikle github dan repository.World-0.1.3.zip dosyasini bir usb ye indirmen gerekir. bu zip dosyasini kodi ye yükleme yaptigin zaman aradigini ve gördüklerinin tümü kodi eklentilerinde cikiar. istedigini ne lazimsa kurarsin. dikkat et kodi ye özel ekenti de mevcut bunlarida kurarsan kodi arayüzü tüm özellesmeye gecer kullanimda cok zorlanirsin bu sefer kodiyi sil bastan yeniden yüklemek zorunda kalirsin.bu zip dosyası çok büyük içinde bir sürü eklenti var. github sitesinden zip indirince kodi direk yüklemiyor. bütün eklentileri zipten çıkarıp tek tek yükmeke çok zaman alıcı. en çok işe yaranyaları yada senin kullandıkları yazabilirmisin onları yükleyip bir deneyeyim. uzum zamandır kodi den vazgeçmiştim. tekrar geri dönermiyim bilmiyorum.
226 tane repo var. hepsini tek tek denerim olmazsaöncelikle github dan repository.World-0.1.3.zip dosyasini bir usb ye indirmen gerekir. bu zip dosyasini kodi ye yükleme yaptigin zaman aradigini ve gördüklerinin tümü kodi eklentilerinde cikiar. istedigini ne lazimsa kurarsin. dikkat et kodi ye özel ekenti de mevcut bunlarida kurarsan kodi arayüzü tüm özellesmeye gecer kullanimda cok zorlanirsin bu sefer kodiyi sil bastan yeniden yüklemek zorunda kalirsin.