Öneri Survivor 2026 Ünlüler&All Star

eerol

Müdavim
Konular
51
bayhan.jpg

Survivor 2026 Ünlüler&All Star başlıyor. İlk yarışmacımız olan Bayhan’a gönülden başarılar diliyorum..

Değerli sanatçımız Keremcem Survivor 2026 Ünlüler & All Star kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar diliyorum..

keremcem.jpg

dilan.jpg

Sevgili Dilan Çıtak Survivor 2026 Ünlüler&All Star kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar diliyorum..
@survivorturkiye

@dilancitak
#Survivor #Survivor2026 #SurvivorTürkiye

Ünlüleri hiç katılmayanları söylüyorlar önce ama all stardan Nagihan gidiyor benim bildiğim.Onları sonra açıklayacak zaten 2 ay kaldı belli olur yakında.

1762252885179

Efsane futbolcu Mert Nobre Survivor 2026 Ünlüler&All Star kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar diliyorum..

İyice saçmaladılar. Eski survivor değil aç kaldıkları yok şov 3.sınıf ünlülerle izlenme artırılmaya çalışılıyor. Dilan çıtak nasıl alınır toplum değerlerine uymayan polise mukavemet eden uçakta uçuş prosedürlerine uymayan kişi acun acun kendine gel.

Sevgili Serhan Onat Survivor 2026 Ünlüler&All Star kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar diliyorum..

serhat.jpg

MERYEM.jpg

Milli voleybolcumuz Meryem Boz Survivor 2026 Ünlüler & All Star kadrosuna dahil oldu. Efsane sporcumuza gönülden başarılar diliyorum..

Değerli Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Survivor 2026 Ünlüler & All Star kadrosuna dahil oldu. Gönülden başarılar diliyorum..
@survivorturkiye

@MuratArkin
#Survivor #Survivor2026 #SurvivorTürkiye

gabak tadı verdi artık birde hiç tanınmamış yüzlerle düzenle şunu

demniz-catalbas.jpg

Sevgili Deniz Çatalbaş Survivor 2026 Ünlüler & All Star kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar dilerim..

SELEN.jpg

Sevgili Selen Görgüzel Survivor 2026 Ünlüler & Gönüllüler kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar diliyorum..

survivor eski ilgisi hic kalmadi. artik herseyin yapmacik tiyaro oldugu acik secik belli ediyorlar.

SEREN.jpg

Milli boksörümüz Seren Ay Çetin Survivor 2026 Ünlüler & Gönüllüler kadrosuna dahil oldu, kendisine gönülden başarılar diliyorum..

Geri