' ' Iptv Apk, Reklamsiz, Ve Tum externe playerler ile calisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklamsız dediğiniz tam olarak nasıl oluyor? Uygulamayı açınca direk reklam çıktı :D

Merhaba arkadaşlar dediğiniz gibi bende programı kurdum sürekli reklam çıktığından kaldırdım daha sonra bir şey dikkatimi çekti programı buraya yükleyen arkadaş kullanımını eksik anlatmış. Ben size sırasıyla anlatayım
1: Programı kuruyoruz.
2: Programı açtığımızda reklamlar çıkıyor pencerenin üstünde çarpı işaretine tıklayıp reklam sayfasını kapatıyoruz
reklamlar 2 veya 3 kere çıkıyor dediğim şekilde kapatın.
3: Programın ana penceresi açılıyor burada programın kurulumu ile alakalı bir şifre veriliyor ve sizi whatsapp sayfasına yönlendiriyor
Şimdi burada yapacağınızı ilk önce sizden istenen forumda kullandığınız kullanıcı ismini yazıyoruz daha sonra forum ismi(sinetech.tr) bu dediğim yerleri whatsapp sayfasına girdiğinizde nereye yazacağınız belirtilmiş oraya yazıyoruz ve gönderiyoruz şimdi 24 saat içinde program aktif oluyor arkadaşın verdiği şifre ile giriş yapıyoruz .Hepsi bu kadar.

hocam sıkıntı olmasın ıd no verme , watsapptan iletişim kurma

hocam sıkıntı olmasın ıd no verme , watsapptan iletişim kurma
illa Whatsapp Dehil Biradan da Verebilirsiniz ? Whatsapp Kendi Yasadigim ulke ICin Daha Kolay Oluyor , ondan Whatsapp Ile Yasadigim Sehirden Yaptim Whatsapp Olayini

Arkadaşlar @Turis hocamın onayı ve müsadesi alınarak dns kullanarak uygulamayı kullanabilirsiniz:

DNS 1: 94.140.14.14
DNS 2: 94.140.15.15

anlamadığım konu içeriğin de reklam kesinlikle yok diyor yükleyen arkadaşlar reklam var diyor kimin dediği doğru peki 🤔

Cok Istek üzerine Yine Yayinlamaya Karar Verdim ?

Bu APK butun Externe playerler ile calisiyor , yani kanal acti acmadi olayi yok , ? kanallar diger playerler ile de aciliyor ,
degisikler ise ICINDE REKLAM KESSINLIKLE YOK ,
ID kayit gondermeden kanallar gelmez ,

Reklamsiz bir Tv seyretme , Telefonunuzda veya Tv BOX sunuzda , ( Komando Calisiyor )
ilk Kurulumdan 3 Saniye Reklam Cikiyor sonra Reklam Yok Hic Bir Yerde !!!!
Sadece Kanallarin size gelmesi icin FORM isminiz ve ID Gôndermeniz gerekir 24/saat icinde Yayinlar acilir , Sadece SPOR KALDIRDIRDIM,

( Yayinlar Benim Degil, ) ben de yayinlari Bu Forumdan Aldiklarimi Ekledim ?

Ulusal, Radyo ,Azeri, Haber,Muzik,Belgesel,Film ve FILMLER, Dini,Cocuk;Relax,Youtube,MP3 Dinle,Kemal Sunal,YoutubeDizi,Full Kur'Ani Kerim,***

Ve Youtube Reklamsiz izleme linki var icinde ? ve kendiniz de aratip reklamsiz izliyebilirsunuz , her Tarafta , isterseniz Tv nizde de Linki Tv de Acin

indirme linki buradan indirin , ID ve Forum ismini gonderin , 24 saat icinde aktif olacak

Onay Aldiktan Sonra Programi REFRESH yapin, Yani Yeniden Baslatin ? kanallar Yuklenecek

Turis TV: turis-kzrx6zjh9
ERCAN ARAS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri