Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ilk Giriste 3 Saniyelik Reklam Baska Reklma Yok o Programi ilk Kurdugundan GeliyorReklamdan girilmiyor.
illa Whatsapp Dehil Biradan da Verebilirsiniz ? Whatsapp Kendi Yasadigim ulke ICin Daha Kolay Oluyor , ondan Whatsapp Ile Yasadigim Sehirden Yaptim Whatsapp Olayinihocam sıkıntı olmasın ıd no verme , watsapptan iletişim kurma
Reklamsız dediğiniz tam olarak nasıl oluyor? Uygulamayı açınca direk reklam çıktı![]()
Ilk Kurulusta 3 Saniyelik Reklam Vardir ? o da Sunucu dan kaynakli ? cunku Yurt Disindan Oldugu Icin ,anlamadığım konu içeriğin de reklam kesinlikle yok diyor yükleyen arkadaşlar reklam var diyor kimin dediği doğru peki![]()
Sunucu kaynaklı çok kısa reklam olabilir yukarıda yazdığım reklam engelleme dns'i ile reklam problemini çözebilirsinizanlamadığım konu içeriğin de reklam kesinlikle yok diyor yükleyen arkadaşlar reklam var diyor kimin dediği doğru peki![]()
ONAY ALMADAN NE BEKLIYOR IDINIZ ????Reklamdan girilmiyor.
Mecbur Degilsiniz ? ben Illa Kullan deyin Online Vermedim ? ihtiyaci olanlar icin ? yaptim Programi ?Forumdaki kullanıcı ismini falan istiyor. Whatsapp tan mesaj attırıyor, TheCeRRaNo bunu sevmedi.
ONAY alMadiniz ondan OLabilir mi ??? Yani MAntik Yurutseniz ? ID KAYITLI deyin Bastan Belirtim iyi okuduysaniz anlardiniz ?Reklamsız dediğiniz tam olarak nasıl oluyor? Uygulamayı açınca direk reklam çıktı![]()
Sadece kanallar yuklenmesi icin ? onay lazim ? yoksa Programdan Faydalanamiziniz ,hocam sıkıntı olmasın ıd no verme , watsapptan iletişim kurma
Cok Istek üzerine Yine Yayinlamaya Karar Verdim ?
Bu APK butun Externe playerler ile calisiyor , yani kanal acti acmadi olayi yok , ? kanallar diger playerler ile de aciliyor ,
degisikler ise ICINDE REKLAM KESSINLIKLE YOK ,
ID kayit gondermeden kanallar gelmez ,
Reklamsiz bir Tv seyretme , Telefonunuzda veya Tv BOX sunuzda , ( Komando Calisiyor )
ilk Kurulumdan 3 Saniye Reklam Cikiyor sonra Reklam Yok Hic Bir Yerde !!!!
Sadece Kanallarin size gelmesi icin FORM isminiz ve ID Gôndermeniz gerekir 24/saat icinde Yayinlar acilir , Sadece SPOR KALDIRDIRDIM,
( Yayinlar Benim Degil, ) ben de yayinlari Bu Forumdan Aldiklarimi Ekledim ?
Ulusal, Radyo ,Azeri, Haber,Muzik,Belgesel,Film ve FILMLER, Dini,Cocuk;Relax,Youtube,MP3 Dinle,Kemal Sunal,YoutubeDizi,Full Kur'Ani Kerim,***
Ve Youtube Reklamsiz izleme linki var icinde ? ve kendiniz de aratip reklamsiz izliyebilirsunuz , her Tarafta , isterseniz Tv nizde de Linki Tv de Acin
indirme linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.buradan indirin , ID ve Forum ismini gonderin , 24 saat icinde aktif olacak
Onay Aldiktan Sonra Programi REFRESH yapin, Yani Yeniden Baslatin ? kanallar Yuklenecek
ONAYLANDI refresh Yapin Programi Kanallar Yuklenecek