Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet çalışıyor çok teşekkür ederim büyük bir iyilik yaptın bana.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu çalışıyor gibi
Kabe yazıp YouTube'dan görebilirsiniz canlı yayınEvet çalışıyor çok teşekkür ederim büyük bir iyilik yaptın bana.
Sadece Kabe'den canlı yayın izleyebileceğim m3u var mı acaba?
Youtube kendi web sitemde izin vermiyor görüntülememe. Bir sürü site bunu yapıyor ama ben yapamadım.Kabe yazıp YouTube'dan görebilirsiniz canlı yayın
Bunlar çalışmıyor maalesef.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Mekke
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Medine
Bunlar çalışmıyor maalesef.
KÂBE MEKKE VE MEDİNE CANLI YAYININI İZLE | kabe live comHer yolu denedim ama çalışmıyor. Youtube zaten açılmıyor. Yapay zeka sitelerine player bile yaptırdım ama olmadı. Siz nasıl çalıştırdınız?
Linke tıklayınca açılan pencere bu bende. Youtube'dan, iframe kodu alarak web sitemde kullanabiliyorum. Başka yolu yok. Ve Youtube bağlantıyı reddediyor. Kod 153 canlı yayın yapanın paylaşımı kapatması demektir. O yüzden m3u ile bir pencere içinde canlı tv yayını yapabiliyorum. Onun kodlarını ve playerini yapay zeka sitelerine yaptırdım ve biofatih arkadaşın verdiği http://ch14.tv/live/ch4teenquran/playlist.m3u8 link çalışıyor ama Youtube canlı yayınları gibi çok yönlü olmuyor. Arada bir de yayın kesiliyor. Belki daha başka m3u linkleri bulurum umudundayım.KÂBE MEKKE VE MEDİNE CANLI YAYININI İZLE | kabe live com
linke tıkladığınız açılıyor playere gerek yok