📚 2025 e book arşivi 1 TB acele edin ;) 📑

Bence sorun yok , benim paylaştığım herşey dağıtılabilir yasak yok ;)

Her türlü bilgi evrenseldir ve paylaşılmalıdır❞ düşüncesini benimseyen bir oluşum olan değişen bakış, 1000'den fazla elektronik kitabın yer aldığı, bu derinlemesine arşivi takipçilerine sunmaktan derin bir haz duyarım.

AMA tabii, sizlerden açık bilgiyi yaymaya devam ederek, bu arşivin besleneceğini düşündüğünüz insanlarla arşivi paylaşmanız… unutmayın bilgi de, sevgi gibi paylaştıkça çoğalır.

Çok harika bir arşiv buldum , siz değerli forum üyeleri ile paylaşıyorum , benim gibi dijital de olsa kitap okumayı sevenlere gelsin ;)

*** linklere giriş parolası boraarat.com

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

Ekli dosyayı görüntüle 15052

Ekli dosyayı görüntüle 15053
Parola nedir

Çok harika bir arşiv buldum , siz değerli forum üyeleri ile paylaşıyorum , benim gibi dijital de olsa kitap okumayı sevenlere gelsin ;)

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

İndirme parolası alabilirmiyim

Eskiden yandex arşivi vardı onu andırıyor biraz

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

İndirirken bir çok kez hata verdi , bazı şeyleri indirmedi ama , epey kitap elde ettim.
Ellerine emeğine sağlık

Bu arada Unlinked şifresi ya da APK sı var mı ,"onu" içerdi diye kapatıldı en son

Bu arada Unlinked şifresi ya da APK sı var mı ,"onu" içerdi diye kapatıldı en son
Linke tıkladıktan sonra boraarat.com yazıyoruz ve linkler geliyor sorun yok çalışıyor hala ;)

Geri