Uygun fiyatlı Dijitsu ve Senna markalı televizyonlar alınırmı

Malesef Grundig artık Alman değil. Türkiye de üretiliyor ve kimine Arçelik, kimine Beko, kimine de Grundiğ markası vurulup piyasaya sürülüyor. TV de LG ve Samsung 1 numara. Ekonomik olsun ama birazda kaliteli olsun dersen TLC olur. Tabii benim şahsi değerlendirmem.
Aslında şu da var. Nasılsa aynı bandta üretilen mal, ha o ha bu diye alıyoruz. Eski siemens mini fırın yerine gittim Altus aldım. Birinci ayda cam kapak kulbu elimde kaldı, söktüm, iki tane kısa sac vidasıyla tutturulmuş, iki diş tutuyor tutmuyor. Bir şekilde sağlamlaştırdım.Eski fırını iki kişi zor indirdik yere, bunu tek başıma kolayca koydum. Fırın çalışınca mutfağa girilmiyor sıcaktan. Pencere kapı açıyoruz. Yarım saatte pişen yemek bir saati buluyor artık.Yalıtım yok gibi. Muhtemel elyafı az, belki de yok, malzeme zaten ince, narin duruyor. Oysa Beko fırının yanında görüntü aynı. Demem o ki, fiyat uygun ama asla aynı kalitede değil

Aslında şu da var. Nasılsa aynı bandta üretilen mal, ha o ha bu diye alıyoruz. Eski siemens mini fırın yerine gittim Altus aldım. Birinci ayda cam kapak kulbu elimde kaldı, söktüm, iki tane kısa sac vidasıyla tutturulmuş, iki diş tutuyor tutmuyor. Bir şekilde sağlamlaştırdım.Eski fırını iki kişi zor indirdik yere, bunu tek başıma kolayca koydum. Fırın çalışınca mutfağa girilmiyor sıcaktan. Pencere kapı açıyoruz. Yarım saatte pişen yemek bir saati buluyor artık.Yalıtım yok gibi. Muhtemel elyafı az, belki de yok, malzeme zaten ince, narin duruyor. Oysa Beko fırının yanında görüntü aynı. Demem o ki, fiyat uygun ama asla aynı kalitede değil
Tamam da, Grundig Altus gibi alt marka değil...Kendi başına bir marka...

Arçelik sadece Arçelik mağazalarında satılır.internette online bu ürünleri zor bulursunuz veya kısıtlı olur
Bunu aşmanın kolayı, aynı ürünü Beko diye satmak
Bir diğer yolu Altus diye satmak
Marketler ne olacak,orada satılmayacak mi,tamam key smart diye satılsin
Marka ismi ile satalım,yabancı menşeli güçlü bir marka olsun hadi gurindig diye satalım
Ama Arçelik gerçekten güzel bir marka
TV olarak kalitesine bir şey demem
Ama güvenlik duvarını silmek,playstoreye kısıtlama getirmek, bedava bir şeyler seyretmek isteyenlerin canını sıkıyor doğrusu.
Tüm modelleri böylemi bilemem ama
Almadan incelemek olmasada yorumlara bakmak lazım
Benim TV en ucuzu
Next marka
Hiç bir özelliği yok
İçerisinde next 64 gömülü,kendine hayrı yok
Ama cihazım mi box
En mantıklısı da buymuş kanımca

Arçelik sadece Arçelik mağazalarında satılır.internette online bu ürünleri zor bulursunuz veya kısıtlı olur
Bunu aşmanın kolayı, aynı ürünü Beko diye satmak
Bir diğer yolu Altus diye satmak
Marketler ne olacak,orada satılmayacak mi,tamam key smart diye satılsin
Marka ismi ile satalım,yabancı menşeli güçlü bir marka olsun hadi gurindig diye satalım
Ama Arçelik gerçekten güzel bir marka
TV olarak kalitesine bir şey demem
Ama güvenlik duvarını silmek,playstoreye kısıtlama getirmek, bedava bir şeyler seyretmek isteyenlerin canını sıkıyor doğrusu.
Tüm modelleri böylemi bilemem ama
Almadan incelemek olmasada yorumlara bakmak lazım
Benim TV en ucuzu
Next marka
Hiç bir özelliği yok
İçerisinde next 64 gömülü,kendine hayrı yok
Ama cihazım mi box
En mantıklısı da buymuş kanımca
Benim de tv marka bişey değil ama sorun yok bende box kullanıyorum çok rahatım, tv benim için ekran bir nevi , sadece ne kadar büyükse o kadar rahat bişey ;)

Evdeki Arçelik bir tv'yi fabrika menüsünden ister Grundig, ister Beko yapabiliyorum. Beko yaparsam mavi, Grundig yaparsam tüm görseller siyah oluyor. Açılışta da Grundig/Beko yazısı çıkıp açılıyor. :) ( 15 sene önce arkasında ''subwoofer'' olan Arçelik'in en üst düzey smart tv'si. ) Neredeyse 24 saat çalışıyor, bir kez arıza vermedi.

Dijitsu konusuna gelecek olursak; 3 yıl önce bu tv'yi 2.999 liraya almıştım şükür daha bozulmadı.
Paneldir vb.. konularına girmeye zaten gerek yok , dünya üzerinde 1000 tane firmanın üzerine kendi adını bastırıp sattığı oem bir cihaz.
Servis le felan işiniz yoksa, servis nedir unutacaksanız, ( Çünkü yerlerini dahi bulamazsınız ) Dijitsu marka cihazları alabilirsiniz.

Şu da var, yaklaşık 20 sene önce aldığım Dijitsu marka su sebilini halen kullanmaktayım, tık demedi. :)

Dijutsu android TV lerde veya benim baktığım TV de dosya yöneticisi mevcut.
Android bölümde sol tuş la menüye gelin ortam yazan bölüm dosya yöneticisi.icerisine girin download yazan bölümde yüklediğiniz apk ları görebilirsiniz
Dijitsuda ağ bölümünde DNS degistiremiyorsunuz.bu seçenek yok
TV lerdeki android özelliğine ,1 MB hafizaya para vermektense
Box cihaz daha mantıklı.
Webos lari hiç yazmayalim,gerek bile yok
Bende mi box var ama,bugün alsam next alırdım
Aynı cihaz daha uygun,üstelik 4 mb
Yeni next TV lerde iyi diyorlar

Konuyla ilgili detayllıca yazacağım. Hastaneden eve yeni gelebildim. Didik didik yazarım size. Kafalar netleşmiş olur.

Sen mevzuyu anlamamışın dostum. Ona bakarsan Peugeot, Citroen ve Opel aynı motoru kullanıyor. Citroen ve Fiorino araçlar Bursa da aynı banttan çikiyor. Şimdi bunlar kendi başına bir marka olmuyor mu? Bir önceki mesajımda açiklamıstım zaten: Grundig, Arçelik ve Beko nun aynı fabrikada üretildiğini. Ayrıca alt markalarda üst markakardaki gibi kaliteli parça kullanılmaz

Bunların neredeyse tamamı sertifikasız. Panel sorunu ve yazılımsal sorunlar yaşamanız muhtemel. Güncellemeler gelmiyor. 2 sene içerisinde çöp oluyor. Tavsiyem, 15-20 Bin bandında TCL'in 43 inç TV'lerine ve bunun gibi daha kaliteli diğer markalara bakman olur.
sakinha tcl 43 inc almayin ben bimden aldim goruntusunu beyenmedim geri de veremedim.goruntusu net degil sanirim paneli ile ilgili.43 inc tv yi mutfaga taktim.mecburen.biraz buyuk oldu ama,bir daha zincir markettlerden urun almam,cihazim 43s5k modeli.sanirim fason uretim

tv de samsung ve lg .arcelik beko grundig(ayni firma)bununda servisi iyi.persembe gunu tcl ye servis yazdirdim pazartesiye gun verdiler

Sen mevzuyu anlamamışın dostum. Ona bakarsan Peugeot, Citroen ve Opel aynı motoru kullanıyor. Citroen ve Fiorino araçlar Bursa da aynı banttan çikiyor. Şimdi bunlar kendi başına bir marka olmuyor mu? Bir önceki mesajımda açiklamıstım zaten: Grundig, Arçelik ve Beko nun aynı fabrikada üretildiğini. Ayrıca alt markalarda üst markakardaki gibi kaliteli parça kullanılmaz
Grundig ,Toshiba gibi markalar Türkiye haklarını versede ,yaptıkları anlaşmalar kötü malzeme kullanmaması kaliteli üretim yönünde diye biliyorum.Adem Helvacı YouTube kanalında söylemişti diye hatırlıyorum.

Dijutsu android TV lerde veya benim baktığım TV de dosya yöneticisi mevcut.
Android bölümde sol tuş la menüye gelin ortam yazan bölüm dosya yöneticisi.icerisine girin download yazan bölümde yüklediğiniz apk ları görebilirsiniz
Dijitsuda ağ bölümünde DNS degistiremiyorsunuz.bu seçenek yok
TV lerdeki android özelliğine ,1 MB hafizaya para vermektense
Box cihaz daha mantıklı.
Webos lari hiç yazmayalim,gerek bile yok
Bende mi box var ama,bugün alsam next alırdım
Aynı cihaz daha uygun,üstelik 4 mb
Yeni next TV lerde iyi diyorlar
Kablolu bağlantı üzerinden dns değiştirebilirsiniz.

Geri