ZTE Zxhn H298A V9 Kullanım Hk.

Konular
10
Merhaba Arkadaşlar

Fiber internete geçiş yaptıktan sonra Turknet tarafından ZTE Zxhn H298A V9 modem verildi. Özellik ve seçenekler açısından yeterli olmadığı için TP-LINK Archer VR2100 AC2100 VDSL/ADSL Modem Router yada TP-LINK TL-WR840N 300 Mbps 4 Portlu Router kullanmak istiyorum.
Her türlü tanımlamayı (Kanal Ayarı, Bant Genişliği) v.s. yapmama rağmen bu iki cihaza ait wifi bağlantısında sürekli kopma oluyor. Kablolu bağlantıda herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Aranızda bu cihazı kullanan arkadaşlardan eğer benim gibi ekstra olarak router yada acces point bağlayıp kullanıyorsa yapmış olduğu tanımlamalar hakkında yardımcı olabilir mi?

aynısı bende var fakat hiçbir kopma olmadı şimdiye kadar.genelde kablolu kullanıyorum wifi de kullanıyorum ama kopma olayı hiç olmadı.ayarlardanda hiçbir şey yapmadım modem ayarlarını ellemedim. bunun TP-Link Deco 57EU var evde hız kesilme vs olmuyor wifide.. bu da tel wifi hız hiçbi ayar olmadan kuruldu mesh sistemi..1GB fiber var internetim.

Son düzenleme:
ZTE Zxhn H298A V9 modeme ait wifi'yi kullandığım zaman bende sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Farklı bir cihaz bağladığımda ona ait wifi'ye bağlandığım zaman kopmalar oluyor. Cihaz kaynaklı olabilir dedim bir çok cihaz denedim eninde sonunda aynı sorunu yaşamadım.

ZTE Zxhn H298A V9 modeme ait wifi'yi kullandığım zaman bende sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Farklı bir cihaz bağladığımda ona ait wifi'ye bağlandığım zaman kopmalar oluyor. Cihaz kaynaklı olabilir dedim bir çok cihaz denedim eninde sonunda aynı sorunu yaşamadım.
Ben mesh kurunca, modemin wifisini kapadım, öyle deneyin bir de isterseniz

Ben mesh kurunca, modemin wifisini kapadım, öyle deneyin bir de isterseniz
Modem ile kullanmak istediğim cihaz arasında mesafe uzak olduğu için her iki cihazı da kullanmak istiyorum. Modeme ait wifi'yi kapattığım zaman diğer odalarda wifi seviyesi çok düşük oluyor. İnternette bir çok video izledim. Hepsinde eski modemleri router olarak yapıp sorunsuz kullanılabiliyorken ben bu konuda maalesef istediğim sonuca ulaşamadım. Bilmek istediğim modem üzerinde yada bağlanılan cihaz üzerinde herhangi bir ayar var mı onu öğrenmek istiyorum.

Geri