yurt dışında trt1 de olan maçları nasıl izliyosunuz box da ?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
111
yurt dışından geçen sezon trt1 maçlarını nasıl izlediniz vpn olarak vpn turkey gördüm işe yarıyor mu gerçi 1 saat gözüküyor başka alternatifler neler ?

Bunu dene daha hizli calisiyor turkiyede var serverlarin icinde android icin ama. Bununla beraber atakan arkadasin kablotvde izliyebilirsin
bakarım ona da ben zaten tr de yaşıyorum sorun yok yurt dışında olan akraba bu uefa maçlarını filan izlesin diye maç zamanı şifreleniyor diye

bakarım ona da ben zaten tr de yaşıyorum sorun yok yurt dışında olan akraba bu uefa maçlarını filan izlesin diye maç zamanı şifreleniyor diye

yurt dışından geçen sezon trt1 maçlarını nasıl izlediniz vpn olarak vpn turkey gördüm işe yarıyor mu gerçi 1 saat gözüküyor başka alternatifler neler ?
yurtdisinda vpn siz trt kanallarini sorunsuz izlemenin tek yolu box cihaza kodi üzerinden world repostory de yabancilarin paylastigi coklu ve farkli vavoo apk zip dosya eklentileri mevcut. güncelligini kaybetme sorunuda yok.

Ben yurt dışında yaşarken uydu alıcıya biss key girerek izliyordum, şimdi tuner tv lere dahil olunca, biss key girme olayı bazı tv lere de gelmiş, marka ve modele göre giriş tekniği değişiyor, belki çözüm böyle bulunabilir.

Ben yurt dışında yaşarken uydu alıcıya biss key girerek izliyordum, şimdi tuner tv lere dahil olunca, biss key girme olayı bazı tv lere de gelmiş, marka ve modele göre giriş tekniği değişiyor, belki çözüm böyle bulunabilir.
eskiden öyledi. dedigin yöntemle cine5 kanalini yillarca seyretmistim. eskiye göre simdi cok daha kolaylasti ve basitlesti.

Geri