Yüreğimiz Yanıyor!... 🔥🔥🔥Geçmiş olsun TÜRKİYE'M...

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
199
Ülkemizin dört bir yanında yüreğimizi yakan orman yangınları haberlerini derin bir üzüntüyle takip ediyoruz. Çok üzgünüz...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Umarız can kaybı olmaz..
Umarız ki bu felaketler bir an önce son bulur ve ülkemiz yeniden yeşiline kavuşur. Dualarımız ve kalbimiz yangın bölgelerindeki tüm kardeşlerimizle.

Geçmiş olsun Türkiye'm.

1753561550029175356156455517535615849751753561671715

Şu an ayvalıktan ankara seyahat ediyorum ve inegöl yolu kapalı ve dağlar yanıyor allah orada çalışanlara yardım etsin yeni bir örgüt türemiş bütün ormanları yakacaklarmış

Şu an ayvalıktan ankara seyahat ediyorum ve inegöl yolu kapalı ve dağlar yanıyor allah orada çalışanlara yardım etsin yeni bir örgüt türemiş bütün ormanları yakacaklarmış
Dostum, elinde bilgi, belge, delil olmadan; Miş, Muşlarla dezanformasyon yaratma! Varsa öyle bir şey, gidip yetkili mecilerle paylaşırsın!

Eğer yoksa da; yaptığın bu şey suç, ve çok tehlikeli sonuçlar doğurur. Toplumun bir kesimini de zan altında bırakmış olursun!

Yangınların çıkmasının birçok sebebi olabilir.

Dikkatli olalım!

Dostum, elinde bilgi, belge, delil olmadan; Miş, Muşlarla dezanformasyon yaratma! Varsa öyle bir şey, gidip yetkili mecilerle paylaşırsın!

Eğer yoksa da; yaptığın bu şey suç, ve çok tehlikeli sonuçlar doğurur. Toplumun bir kesimini de zan altında bırakmış olursun!

Yangınların çıkmasının birçok sebebi olabilir.

Dikkatli olalım!
Doğru söylüyorsun. Yetkili mercilerin yaptığı paylaşımdan çok sosyal medyada ne olduğu belirsiz x kişisinin provokatif paylaşımına inanmak daha güzel geliyor insanlara.

biliyoruz o örgütü 1000 yıl öncekiler (tapın-ak-çı-lar)

Biz büyüklere >pinokya masalı anlatan adam da videosunda açıkladı o malum örgütü

Haklısın reis, bakan açıklama yaptı bu sabah, 77 soytarı aşağılık insanın 21 i tutuklanıp içeri atılmış.

Valla söylenecek bir söz kalmadı. Zaten anlayan da yok. Her gün ayrı felaket, her gün ayrı rezillik. Artık gündemi takip etmeyi bırakma kararı aldım. Boşuna sinir stres.

Şu an ALANYA dayım Gazipaşa"daki yangının dumanları buraya kadar ulaşmış durumda. Neyse ki yangın kontrol altına alınmış.

Sıcaklı artışı tamamda bu artış ve aşırılık soru işareti.Zaten Orman zengini değlken iyice çölleşiyoruz çok yazık.
2-3 ay koruyamıyoruz,müdahalelerinin veya araç gereç ve insan gücümüz artırılmalı gerekiyorsa,yangın uçağı filosu kurulsun yazık günah.

Kontrol altına alınması gereken yangınlar değil; insanımız . Hepsi olmasa da azımsanmayacak bir kesim yakar oturur seyreder ve zerre üzülmez .Eski yıllarda bu kadar fazla sayıda orman yangını olmazdı başka planlar var başka niyetler var bu işlerde belliki Türkiyeyi rahat bırakmamaya yemin etmişler herhalde illa bir şey buluyorlar uğraşmaya ekonomik olur doğayla olur dağda teröristle olur daima bisey buluyor adamlar sistem ülkeyi daima geride bırakmak. Kalkındırmamak her yönden uğraşıyorlar.

Geri