Youtube un Reklam engelleyici kullananları yavaşlatmasına karşı Çözüm

marchintr

Üye
Puan 3
Çözümler 0
@marchintr
Ekran görüntüsü 2026-05-18 145731.png

Bildiğiniz gibi son zamanlarda Youtube Reklam engelleyicilerinin çoğunu engellemeye çalışıyor, bununla alakalı en son yaptıkları şeylerden biride sahte bir uyarı yazısı ile Sol alt kısımda ''Kesinti mi yaşıyorsunuz?'' şeklinde uyarı gözüktüğü sırada videonun bilinçli şekilde yavaş yüklenmesini sağlıyorlar.

Bu sahte uyarıyı aşmayı ve Youtube u kısıtlamasız hızında kullanmaya devam etmenizi sağlayacak çözümü aşağıda anlattım.

Adımlara başlamadan önce önemli hatırlatma!
-Youtube da aktif olan reklam engelleyici varsa youtube da çalışmayacak şekilde kapatınız.
-Kullandığınız tarayıcının reklam engelleyicisi varsa kapatınız.

1. Adım

Tarayıcınıza Tampermonkey eklentisini yükleyiniz

Chrome için tıkla:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Opera için tıkla:

Mozilla için tıkla:

(Vivaldi, Brave gibi Chromium tabanlılar için Chrome için olanı tıklayınız.)

2. Adım

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak betiği yükleyiniz

Ardından Tarayıcıyı kapatıp yeniden açınız ve Youtube da hız sınırlaması ve hatalar olmadan reklamsız şekilde dolaşmaya devam edebilirsiniz iyi forumlar .

Dip not: gözlemlerim sonrası reklamların %100 ünü engellemediğini fark ettim çok seyrek şekilde denk geliyorsunuz izleme deneyiminizi pek etkilemez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bir ara sürekli çıkıyordu ama epeydir görmüyorum. Bende 3 ayrı reklam engelleyici var. Şu sıralar sorunsuz kullanıyorum bilgisayarda..

Bir ara sürekli çıkıyordu ama epeydir görmüyorum. Bende 3 ayrı reklam engelleyici var. Şu sıralar sorunsuz kullanıyorum bilgisayarda..
büyük ihtimalle aralarından biri bu hatayı aşmak için kendi içinde çözüm getirmiştir denediğim ve çözüm olmayan eklentiler
-Adguard
-Ublock origin Lite
-Adblock Plus

sizin kullandığınız aralarından farklı olan var ise belirtebilirsiniz bu kadar uğraşmaya gerek kalmaz en azından :)

evet bende de duraklatma oluyordu. dedigin gibi 3 farkli engelleyiciyi chrome ye kurdum aktif ettim. youtubeden tik ses cikmadi. kafayi yedi. ne duraklama var ne de uyari. tingir mingir gidiyyor.

Geri