Youtube premium yardım

Mettos

Üye
Konular
1
Merhabalar

Premium aboneliğim bitmişti yeni başka mail ve isimle abonelik yaptırdım iphonda ipadde hemen değiştirdim ama TCL tvim var ordan sadece youtubu değiştiremiyorum değiştirdim yeni hesaı yükleyince bütün Google hesabım sıfırlanıyor Ben sadece youtubu değiştirmek başka hesapla girmek istiyorum varmıdır bir yolu anlata bildimmi bilmiyorum ama şimdiden teşekkür ederim

Hesap ekle seçeneği varsa o şekilde ekleyin.

Hesap ekleyince sade youtube değil google hesabı değişiyor sıfır yeni google habı oluyor ben eskisinde sadece youtubu değiştirmek istiyorum ama mümkün değil galiba

Android telefonlardaki gibi düşünün. hesap ekleyince Youtube'de diğer hesabı seçin. Arayüzde ise kullanmak istediğinizi seçin. Yani 2 hesap ekledikten sonra her iki uygulamada farklı hesap seçin. Eğer bu seçenek mevcutsa.

Android Box'ta YouTube için hesap değiştirmek zorunda kaldığınızda evet dediğiniz olabiliyor. Google Tv cihazlarda da öyle sanırım.

Bunun için oraya eklemeden önce cihaza o kullanmak istediğiniz hesabı Hesaplar altından ekleyin. Sonra YouTube uygulamasında hesap değiştir diyerek onu seçin ve öyle deneyin bakalım istediğiniz olacak mı.

Geri