Yardım Youtube m3u listesi Hak.

UmitM0d

Paylaşımcı
Konular
25
Merhaba youtube Scriptim var kendim geliştirdiğim uzun zamandır bir arkadaşımızın url si ile youtube id ler configleyerek bayadır yüksek çözünürlükte kullanıyordum. Fakat bugün patlamış url sanırım. Uzun lafın kısası huggingface.co/ , render tarzı yerlerde kendi urlmizi nasıl yaparız. Tek eksik noktam orası kaldı. Bilen kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim.

kodu paylaşırsanız neresi patlamış yardımcı oluruz

kodu paylaşırsanız neresi patlamış yardımcı oluruz
Kod ile yardımcı olamazsın örnek benim kod id ler m3u yapıp geliştirmekte olduğum uygulamaya atıyor. Bana bu örnekteki url nin yapılışı lazım tam olarak.

koprulu bı ara paylaşmışdı bı dm yaz istersen

Merhaba youtube Scriptim var kendim geliştirdiğim uzun zamandır bir arkadaşımızın url si ile youtube id ler configleyerek bayadır yüksek çözünürlükte kullanıyordum. Fakat bugün patlamış url sanırım. Uzun lafın kısası huggingface.co/ , render tarzı yerlerde kendi urlmizi nasıl yaparız. Tek eksik noktam orası kaldı. Bilen kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim.
YouTube proxy tarzı şeyleri tamamen blok Çakar ya vps yada VDS ile kullanırsin

myway kardeşimin söylediği şuydu

video id girilerek çalışıyor daha önceki paylaşımım da açıklamış olmalıyım belli zaman aralıkları ile çalışmayı durduruyor kısa süre sonra tekrar aktif oluyor ayrıca farklı bir php daha yapmıştım hem kanal id ile hem video id ile oynatan malesef onda da yine belli zaman aralıkları ile çalışmayı durduruyor bir süre sonra aktif oluyor onu da dönüştürmek zor olmasın diye daha önce yaptığım bir uygulamaya entegre ettim uygulama içinde kanal id ile dönüştür video id ile dönüştür seçenekleri kullanarak dönüştürme yapabilirsiniz

yalnız uygulamaya yt bağlantısını yapıştırmak için yt den bağlantı sekmesinden değil paylaş sekmesinden almanız gerekiyor

Geri