📢YouTube 🟢 Kanalları ✅ M3U🟩

erencan84

Üye
Konular
1
Sizler İçin Youtube Üzerinden Canlı Yayın Yapan Ulusal Yayınları İzleyebimeniz Kolaylık Sağlayan Kanal Listesi Yaptım.
Kanallar PC Üzerinden ve Android Tabanlı Cihazlarınızdan Sorunsuz Şekilde İzlenebilmektedir.
Canlı Yayınlar Kanal ID 'si Üzerinden Açılmaktadır.
Youtube Üzeri Başka Çalışan Kanal Mevcut Olduğu Takdirde Listeye Eklenecektir.

Eline Sağlık @erencan84 Kardeşim Guzel Bir Calısma Olmus.
Nacizane Dmax 7/24 Piramitler Kanalı Var Canlı Yayın Yapan Ekleyebilirsiniz İsterseniz.
Saygılarımla.
Verdiğim adresi arkadaşın verdiği listeye ekleyebilirsin DMAX HD Canlı yayın

Ekli dosyalar

• Dmax hd.m3u
    371 bayt · Görüntüleme: 20
Behzat C ile alakalı istediğin şey hemen olmaz uzun bir dizi tek tek eklemek gerekiyor

Aslında 7/24 Canlı Dizilerde Listeye Eklenebilirse Forum İcin Faydalı Bir Paylasım Olabilir.m3u Listesi veya Url Olarak Ekleyip Kullanabiliriz.Emeginize Sağlık
İstediğin dizi Puhu tv de mevcut onları oradan alıp bölüm bölüm yapılabilir şu an başka bir mu3 dosyası üzerinde çalışıyorum dosyayı başka yerden almak istemiyorum tüm yerli kanallar üzerinde çalışma yapıyorum zamanım olsaydı isteğinizi seve seve yapardım

İstediğin dizi Puhu tv de mevcut onları oradan alıp bölüm bölüm yapılabilir şu an başka bir mu3 dosyası üzerinde çalışıyorum dosyayı başka yerden almak istemiyorum tüm yerli kanallar üzerinde çalışma yapıyorum zamanım olsaydı isteğinizi seve seve yapardım
Tesekkur Ederim Saolun.Basarılar Dilerim.

Geri