dehakan7
Müdavim
- Konular
- 363
youcine ve bu aynı mı yani ?Adnan k. Arkadaşın verdiği Farklı degil aynısı tek farkı Şifresiz girilmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
youcine ve bu aynı mı yani ?Adnan k. Arkadaşın verdiği Farklı degil aynısı tek farkı Şifresiz girilmesi
Aynı aynı abi.youcine ve bu aynı mı yani ?
Evet kurdum aynı ama yine üye n olmaya çalışırken kabul etmedi, üye olmadan nasıl izledin senAynı aynı abi.
Gelen panele mail adresini yaz şifre oluştur senin mailine kod geliyor verilen kodu gir hepsi buEvet kurdum aynı ama yine üye n olmaya çalışırken kabul etmedi, üye olmadan nasıl izledin sen
çok ilginç yaa. Ben emülatör üzerinden denedim Hakan, belki root vs başka bir şey açıksa ondan fark etmiş olabilir, bilemedim. (Günaydın bu arada)Evet kurdum aynı ama yine üye n olmaya çalışırken kabul etmedi, üye olmadan nasıl izledin sen
Günaydınçok ilginç yaa. Ben emülatör üzerinden denedim Hakan, belki root vs başka bir şey açıksa ondan fark etmiş olabilir, bilemedim. (Günaydın bu arada)