Yoksay Butonu Nasıl Çalışır?

ENS

Paylaşımcı
Konular
22
Arkadaşlar merhaba. Anlaşılan o ki artık "Yoksay" butonunu aktif kullanmaya başlacağım. Kullanmadan önce kullananlardan detaylı bilgi rica ediyorum.

1-) Geri alma şansımız var mı yoksa bir kere yoksay deyince bir daha dönüşü yok mu?
2-) Konuları mı yoksay yapıyoruz yoksa kişileri mi?
3-) Bir kişiyi yoksay dersek yazdığı hiçbir şeyi mi görmüyoruz? Mesela benim açtığım konuya yazmış diyelim, onu da mı göremiyorum?
4-) Bir de "Zeki Müren'de bizi görecek mi?" gibi olacak ama yoksay dediğimizi kişiler ya da yoksay dediğimiz konuyu açanlar yoksayıldıklarını görebiliyor mu?

Aslında ne ağır bir fiil yoksaymak, ama bizi bu hale getirenler utansın.

Bilgi verirseniz sevinirim. Hem bir rehber niteliğinde olur. "Yoksayma Rehberi" :)

Bilgi ve tecribelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

En kötü tarafı engellediğin kişi, takip ettiğin/etmediğin bir konuda en son mesaj atan kişi ise, o konu anasayfada görünmüyor. Bulunduğu bölüme gidip oradan bakman gerekiyor. Tespitim doğrudur umarım.

Öyleydim de, senin bahsettiğin gibi konuları da ana sayfadan yok etmesin diye artık kullanmıyorum, katlanmaya çalışıyorum 🙃
Ben de çok önemli bir konu ise ilk mesajı veya içindeki herhangi bir mesajı yer işaretine ekleyip, arayınca oradan buluyorum. Bazen işaretlemeyi unutup başa dönüyorum. :)

Şu anda herhangi bir üye engellememişsiniz. :rolleyes:

Yok hocam, estağfurullah. Yerinde ve zamanında kullanmak iyidir. Yazdığım gibi, aslında bir kişiye karşı yapılan ne ağır bir eylem.
Neden eylem olduğunu düşünüyorsunuz. Ben dahi başta olmak üzere foruma veya forumlara üye olur iken üyelik gereklerini veya şartlarını kaçımız okuyor bana sorarsanız ben hiç okumuyorum ondan sonra tarafımıza bir eylem adını verdiğiniz yaptırım uygulandığında içten içten kızıyoruz değil mi yanlış mı söylüyorum. Bu tip yaptırımlar olmaz ise bütün her kez kafasına göre hareket eder kontrol olduğu halde genelde ediliyor yönetim biraz sabırlı davrandığını görüyorum. Burada en önemli şey karşımızdakini görmüyoruz zannediyoruz ki kendimizle emsal biri bizden yaşça büyük olabilir karşımızdakine saygılı olmamız gerekmiyor mu yaş ca aynı olsa da fark etmez her zaman saygılı olmamız lazım değil midir? Açtığımız konularda kurallara riayet etmiyoruz yönetim doğru söylüyor forumda arama motoru var bak bakalım aynı konu daha önce açılmış mı ismini değiştirerek bir daha acıyoruz Mehmet diye açılmış biz memo diyerek yeniden acıyoruz yani böyle yaparak konuyu güncel tutmaya çalışıyoruz doğru değil mi yaptırım kızıyoruz uygulandığında ev sahibi forum kurucusu biz kiracıyız şartlara uyacağız beğenmiyorsak o zaman başka foruma gideceğiz burada hiç kimseyi zorla tutmuyorlar.

Son düzenleme:
Şunları direkt yoksay çöplüğüne gönderiyorum
-pıff, bu forum da artık bomboş diyenler
-mor yok mu mor, habire soranlar
-senli benli yazanlar
-mesaj kasmaya çalışanlar,
-birşey sorup sonrasında kaybolanlar
-Madem paylaşıyorsun, ilgilensene yazanlar
-çoklu üyelikliler
-negatif enerji yayanlar
-evlat olsa sevilmeyecekler
Bu üyeler, eminim ki gerçek hayatlarında da mutsuzlar

Son düzenleme:
-senli benli yazanlar
-çoklu üyelikliler
Güzel liste.
Ben de daha bugün kendi mesajını alıntı yapıp, kendisiyle karşılıklı sohbet eden birisini engelledim. Hem de millete akıl dağıtan birisi.

Neden eylem olduğunu düşünüyorsunuz. Ben dahi başta olmak üzere foruma veya forumlara üye olur iken üyelik gereklerini veya şartlarını kaçımız okuyor bana sorarsanız ben hiç okumuyorum ondan sonra tarafımıza bir eylem adını verdiğiniz yaptırım uygulandığında içten içten kızıyoruz değil mi yanlış mı söylüyorum. Bu tip yaptırımlar olmaz ise bütün her kez kafasına göre hareket eder kontrol olduğu halde genelde ediliyor yönetim biraz sabırlı davrandığını görüyorum. Burada en önemli şey karşımızdakini görmüyoruz zannediyoruz ki kendimizle emsal biri bizden yaşça büyük olabilir karşımızdakine saygılı olmamız gerekmiyor mu yaş ca aynı olsa da fark etmez her zaman saygılı olmamız lazım değil midir? Açtığımız konularda kurallara riayet etmiyoruz yönetim doğru söylüyor forumda arama motoru var bak bakalım aynı konu daha önce açılmış mı ismini değiştirerek bir daha acıyoruz Mehmet diye açılmış biz memo diyerek yeniden acıyoruz yani böyle yaparak konuyu güncel tutmaya çalışıyoruz doğru değil mi yaptırım kızıyoruz uygulandığında ev sahibi forum kurucusu biz kiracıyız şartlara uyacağız beğenmiyorsak o zaman başka foruma gideceğiz burada hiç kimseyi zorla tutmuyorlar.
Yoksaymak genel olarak eylem anlamında dedim. Kimi yerde yaptırımdır, kimi yerde tercih. Normal hayatta bir insanı yoksaydığınızı düşünsenize... Çok ağır bir eylem. O manada demiştim. Dedikleriniz, aramayı kullanma ve diğer konulara katılıyorum.

Ben şahsen okurum. İmzalalığğım, tik attığım, onay verdiğim, katılım sağladığım bir şeyle ilgili ne kadar metin varsa okurum. Bu konuda beni eleştirenler de çok olmuştur hayatımda. Ama ben öyleyim. Apartman yönetimi mesela benden nefret ediyor biliyorum ama yapacak bir şeyleri yok. Sağlıklı iken, çalışırken kendi imzamın olduğu her evrakın bir dijital kopyasını ve bir fiziki kopyasını alırdım. Kanuni süre dolana kadar saklarım. Bu her şeyimde böyle. Bazı evraklarda okumam çünkü matbuu evraktır o. Ezbere bilirim içini o zaman okumadan imza atarım, o ayrı. Hastane evrakları mesele hepsinin neresinde ne yazıyor bildiğim için imzalarım. Hatta ağır tedaviler olduğunu için çoğu feragatname ve sorumluluğun kabulu ifadesi içeriyor. Bir kere demiştim doktora şaka olsun diye, o belge seni kurtarmaz biliyorsun değil mi diye. Nasıl yani demişti. Dedim hukuka aykırı evrak olmaz. Ben sorumluluk alıyorum desem bile senin yaptığın işlem ve sonuçlarıyla ilgili tam sorumluluğun var. Bana bir şey olsa ailemi zengin ederim diye. Birbirlerine bakıp öyle mi ya demişlerdi. Ben okurum istisnasız.

Haricen, ben burada olmaktan memnunum ve gerçek bir teknoloji platformu olsun isterim. Benim okuduğum forum çok ama üye olduğum tek forum şu an burası. Önceden üyeliklerim vardı ama artık ne spor yapabiliyorum, ne dağlara tırmanabiliyorum. O nedenle girmiyorum bile. İçim cız ediyor çünkü. O nedenle uzun zaman önce sildim. Şimdi sadece uzun zaman sonra burası var.

Şu anda herhangi bir üye engellememişsiniz. :rolleyes:
Yukarıda yazdığım nedenlerden ötürü, hem ağır bir eylem olarak görüyorum hem de foruma hakimiyetin kaybolması ile gereksiz göz yorgunluğu arasında gidip geliyorum ama @tekkan arkadaşımızın yukarıda belirttiği taktik güzelmiş not aldım kenara. Ama genel olarak forumun geneline hakim olup ahval nereye doğru kayıyor diye görmek istiyor insan. @AdnanK üstad demiş ya ben yapamıyorum işim gereği diye. O nasıl genel durumu kontrol etmek zorunda, ben de genel durumun gidişatını görmek isterim. Mizaç meselesi diyebiliriz. Hem hani Zeki Müren bizi görmüyordu? Siz görüyor musunuz birinin birini yoksayıp yoksaymadığını?

-senli benli yazanlar
-çoklu üyelikliler
-negatif enerji yayanlar
Çoklu üyeliklerini nasıl tespit ediyorsunuz?

Güzel liste.
Ben de daha bugün kendi mesajını alıntı yapıp, kendisiyle karşılıklı sohbet eden birisini engelledim. Hem de millete akıl dağıtan birisi.
Eğer, ben burada bunu demiştim diye bir alıntı değil de cidden kendisni alıntılayıp ona cevap yazmışsa o durum ciddi anlamda tıbbi sorunmuş.

Üye, huzur bozmaktan Ekim'de banlanmış, daha ertesi gün, aynı düşünce (🤭) yapısına sahip, sadece ismi değişen yeni bir üye türemiş. Eskisinin tam bir karbon kopyası. Bomboş, bazen kışkırtıcı mesajlar, konu sahiplerine anlamsızca sataşarak alakasız cevaplar. Böyle anlaşılıyor. Bağırıyor zaten, ivedik. Alenen çoklu kişilik bozukluğu, tıbbi destek almaları lazım

@neocan hocam başka yerde mevzuyu yakalamışsın yine .;)

Geri