YOK MU BİZE TV DİZİSİ VE PLATFORM UYGULAMASI YAPICAK ?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
97
arkadaşlar tv olarak guzel apk lar yapıyosunuz yok mu inat veya bilgin gibi klasör klasör tv dizis platform dizi ve fılmlerın olduğu apple+ da içinde olan içerisinden açılabilien mesela dil ve altyazısı seçeneklerinin olduğu bir uygulama yapıcak bir forum arkadaşımız genel olarak tv den çok bu tarz uygulama çok az çünkü tv dizisi mesela klasör klasör bölüm bölüm içinden açılan yok gibi bişe

Aslında forumda bahsettiğiniz gibi uygulamalar geliştiren arkadaşlarımız var.

Onlara destek oldukça arzuları bitmeyecek ve istediklerinizi yapmaya çabalayacaklardır.

Mesela @pun veya @Fanatik Tv ya da @cine10tv ve aklıma gelmeyen varsa diğer arkadaşların uygulamaları.

Herşey zamanla entegre edilir. Bizler onlara destek verdikçe onlar da kendilerini ve uygulamalarını geliştirmeye çalışacaklardır diye düşünüyorum.

Hem bakmışsınızdır siz de, bu bahsettiğim arkadaşlar arayüz olarak da inat ve benzerlerinden daha iyisini yapmaya çalışıyorlar. Odakları sadece canlı spor müsabakaları olsaydı bu kadar önem vermezlerdi de.

• Beğen
Tepkiler: pun
aynen kurdum uygulamalar ile ilgili fikrimi de söyledim valla ben uygulamayı kım nerden alıp çeksede bişe ortaya sunuyosa emeğine saygı duyuyorum genelde tavsiye olarak yazıyorum bişe yazarsam da pars tv de var eksik olan puu ıle ıkısı zaten sanırım bırlıkte duzenlıyolar onlar da 1 laptopa bıle ınmıyor virus var diyip windowsa ınmeyeni mobile kurmam hani box da ındırdım kurdum ıyı olursa kullanırım ama o kanala girince o logo olmamalı bence belirttim de fanatik nba pass da koyucam dedi değişik olarak şimdilik gelen bişe yok kalsın bakalım bıraz daha s plus olması guzel ıçınde ama ınat gıbı klasörde hangi maç fılan yazsa ıyı olurdu cine 10 da webe yöneltiyor dizi bölümleri ve box da o kadar rahat değil kullanım ama dedigim gibi emek veren herkese saygı duyuyorum :)

aynen kurdum uygulamalar ile ilgili fikrimi de söyledim valla ben uygulamayı kım nerden alıp çeksede bişe ortaya sunuyosa emeğine saygı duyuyorum genelde tavsiye olarak yazıyorum bişe yazarsam da pars tv de var eksik olan puu ıle ıkısı zaten sanırım bırlıkte duzenlıyolar onlar da 1 laptopa bıle ınmıyor virus var diyip windowsa ınmeyeni mobile kurmam hani box da ındırdım kurdum ıyı olursa kullanırım ama o kanala girince o logo olmamalı bence belirttim de fanatik nba pass da koyucam dedi değişik olarak şimdilik gelen bişe yok kalsın bakalım bıraz daha s plus olması guzel ıçınde ama ınat gıbı klasörde hangi maç fılan yazsa ıyı olurdu cine 10 da webe yöneltiyor dizi bölümleri ve box da o kadar rahat değil kullanım ama dedigim gibi emek veren herkese saygı duyuyorum :)
Teşekkürler ederim arkadaşım mücadeleye devam 😄 eksik olan ne varsa yapmaya çalışırız Hadi herkez PUU TV ye 🤣

Aslında forumda bahsettiğiniz gibi uygulamalar geliştiren arkadaşlarımız var.

Onlara destek oldukça arzuları bitmeyecek ve istediklerinizi yapmaya çabalayacaklardır.

Mesela @pun veya @Fanatik Tv ya da @cine10tv ve aklıma gelmeyen varsa diğer arkadaşların uygulamaları.

Herşey zamanla entegre edilir. Bizler onlara destek verdikçe onlar da kendilerini ve uygulamalarını geliştirmeye çalışacaklardır diye düşünüyorum.

Hem bakmışsınızdır siz de, bu bahsettiğim arkadaşlar arayüz olarak da inat ve benzerlerinden daha iyisini yapmaya çalışıyorlar. Odakları sadece canlı spor müsabakaları olsaydı bu kadar önem vermezlerdi de.

Azmimiz devam ediyor dostum eyvallah ne eksik varsa söyleyin hayat mücadele için var. Teşekkürler...

Azmimiz devam ediyor dostum eyvallah ne eksik varsa söyleyin hayat mücadele için var. Teşekkürler...
@dacunha10 'un taleplerini dikkate alırsanız iyi olur mesela tabi hemen olmasa da belirli bir süre verebilirsiniz eğer yapmayı düşünüyorum diyorsanız.
Birçokları sadece canlı tv kanalları değil film veya diziler için de uygulama arıyorlar normal olarak.

Teşekkürler emekleriniz için. Kolay gelsin.

yani en basit ötekilerde olan fark yaratanlar ne olarak bakarsanız iyi olur bence mesele dediğim gibi logo yu kanal açıkken koymanız bence gereksiz göz yormak sonuçta yayınlar belli çekılen yerler de ortak hepsinde atv de nıye puu tv görelım yanı dedigim gibi mesela ben bilgini apple tv dizi film klasörü içindne oynatabılmesı netflıxı ek dıller sunabılmesı fılm dızı ayrı yerde tv dizi bu konuda ıyı mesele hudutsuz sevda sıtesınd ebıle dısneye özel 5 gun yok ama orda var inatı s+plus için ve yıne dızı fılm de altrntf klasörlu olmasından dolayı rec mesela tabiler veya maçları tek kanal da olsa stabıl çalıştırması gibi gibi örnekler hani gölge içinde d smart 24 saatler tıvıbular fılan klasörleri bide world bölumu mesela açıp yurt dışından ızlıyosun maçı bunları görunce ötekı uygulamalar sadece tv kanalı ıle yetersiz kalıyor diye düşünüyorum ama onlar yapabiliyosa bu arkadaşalrımız da bunları yapabilir

• Beğen
Tepkiler: pun
10004840591000484056

Eski bir dizi film uygulamsi ama kullanıcıların büyük çoğunluğu Canlı TV yanlisi...

Ekli dosyalar

• 1000484058.jpg
    1000484058.jpg
    381.4 KB · Görüntüleme: 11

Geri