Yıllık enflasyon yüzde 44,38 olarak açıklandı

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Emekliyi, kamu çalışanını, aslında herkesi bir şekilde etkileyen bir oran bu.

Enflasyon Aralık aylında yüzde 1.03 olarak açıklandı.
2024 için yıllık enflasyon yüzde 44.38 oldu.

Edit:
Bedelli askerlik ücreti, 217 bin 871 TL'den 243 bin 35 TL'ye yükseldi.

IMG 4181

Son düzenleme:
:censored: İyisi mi "Ben yorum yapmayayım!"

Emekliyi, kamu çalışanını, aslında herkesi bir şekilde etkileyen bir oran bu.

Enflasyon Aralık aylında yüzde 1.03 olarak açıklandı.
Tehlikeli bir başlık, takipte kalalım :)

Yine yalan dolan devam utanmadan ...

1735891029029

sabah haberlerde gezerken birisi son dakika haberi veriyordu birileri açıklamış yüzde 83 diye her önüne gelen enflasyon uyduruyor herhalde memleket yönetenler olanın yarısını yönetmeye aday olanlar olanın iki katını söylüyorlar kendi alım gücünüze bakın geçen yıl aldığınız şeyi aynı paraya bu sene alabiliyormusunuz aradaki artış ne kadar enflasyon o kadardır

sabah haberlerde gezerken birisi son dakika haberi veriyordu birileri açıklamış yüzde 83 diye her önüne gelen enflasyon uyduruyor herhalde memleket yönetenler olanın yarısını yönetmeye aday olanlar olanın iki katını söylüyorlar kendi alım gücünüze bakın geçen yıl aldığınız şeyi aynı paraya bu sene alabiliyormusunuz aradaki artış ne kadar enflasyon o kadardır
Dostum yanlış anlamayın da herkesin merak ettiği şeyi sormak istiyorum, neden noktalama işaretleri kullanmıyorsunuz?

1735895727228

Dostum yanlış anlamayın da herkesin merak ettiği şeyi sormak istiyorum, neden noktalama işaretleri kullanmıyorsunuz?
biraz kafa yorsunlar herşeyi başkalarından beklemesinler diye yoksa gerçek enflesyonun şöyle bir genele bakılırsa yüzde yüzlerde olduğunu tahmin ediyorum tabi bunu piyasada tüketilen farklı farklı ihtiyaç ürünlerine göre hesaplarsan farklı çıkar bir iki kalem yükselmemiş diğer kalemler yüzde beşyüz yükselmiş ortalaması yüzde yüzü geçer

Ağlamayan çocuğa meme vermezler. Millet İtiraz etmiyorsa, hakkını aramazlarsa bu böğle gider.

tuek gore ev kirasi 5/800 tl gorunuyor kim inanir buna mehmet simsek ve cetesi iyi soyuyorlar devleti adiler yuzde 50 faiz nedir 40 yillik çanta isi ile ugrasiyom agustostan beri atalyoyu kapattik gelmis bide maval okuyo serefsizler yok ihractta rekor kiriyok bilmem ne

biraz kafa yorsunlar herşeyi başkalarından beklemesinler diye yoksa gerçek enflesyonun şöyle bir genele bakılırsa yüzde yüzlerde olduğunu tahmin ediyorum tabi bunu piyasada tüketilen farklı farklı ihtiyaç ürünlerine göre hesaplarsan farklı çıkar bir iki kalem yükselmemiş diğer kalemler yüzde beşyüz yükselmiş ortalaması yüzde yüzü geçer
Yanlış anladıysam düzeltin, biraz kafa yorsunlar diye mi noktalama işareti kullanmıyorsunuz?

tuek gore ev kirasi 5/800 tl gorunuyor kim inanir buna mehmet simsek ve cetesi iyi soyuyorlar devleti adiler yuzde 50 faiz nedir 40 yillik çanta isi ile ugrasiyom agustostan beri atalyoyu kapattik gelmis bide maval okuyo serefsizler yok ihractta rekor kiriyok bilmem ne
doğrudur onlara göre öyle yüzbinliranın üstünde maaşları var yüzde ellinin üstünde zam alıyorlar tuzları kuru onlar için o açıkladıkları enflasyon bile fazla

@haruns Yukarıda sana 2 ayrı soru soruldu!

Yanlış anladıysam düzeltin, biraz kafa yorsunlar diye mi noktalama işareti kullanmıyorsunuz?
@haruns

Anladım sanırım güzel yazı yazmamamdan bahsetmişsiniz sizde haklısınız .ömrüm insanlara birşeyler anlatmakla geçti geldiğim nokta ne kadar noktasına virgülüne parantezine dikkat edersen et insanlar senin ne anlattığına bakmıyor kendi anlamak istediklerini anlıyorlar tıpkı atasözü gibi (sen ne kadar anlatırsan anlat anlattığın şey karşındakinin anladığı kadardır) bende arif olan anlar dedim artık noktayı virgülü bıraktım arif olan anlar

"sen ne kadar anlatırsan anlat anlattığın şey karşındakinin anladığı kadardır" Sözü Atasözü değildir dostum.
Atasözleri, kim tarafından ne zaman söylendiği bilinmediğinden anonimdir.
O söz, büyük tasavvuf düşünürlerinden sevgili Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'ye aittir.

“Oku Adam Ol Baban Gibi, Eşek Olma!”​

Bir virgül eksikliği ban sebebi olur, siz yine de noktalama işaretlerine dikkat edin!​

REİS şu oran yazacaksınız diyor TAMAM EFENDİM...Şu zam yapılacak TAMAM EFENDİM...23 Senedir aynı hikaye aynı masal aynı şaşmaz kural.

Geri